Comori de NOV-DEC 2004 (139)
Raspunsuri - Pagina 22
dama spune:
Ca tot se vorbeste de pampers, renuntatul la el si facutul la copac, am si eu o intrebare pt mamicile de baietei. Ai vostri copilasi stiu sa faca pipi din picioare? David la WC nu face din picioare ca barbatii, odata ca nu ajunge si apoi ca nu vrea nici macar sa incerce si nici nu am gasit metoda sa-l invat.
Si pe unde am incercat sa facem, ma refer cand sutnem in vreo vizita sau la toaletele private (la copac inca nu am incercat) se inhiba indiferent de pozitie. Habar nu am cum sa procedez ca sa renunt la pampersul de afara definitv. Ar fi clar pe riscul meu...asa ca pe distante lungi, mai ales cu masina/caruciorul, preferam sa ne inarmam cu scutec. Si uneori avem noroc si ne tinem pana ajungem acasa, alteori face pe el (adica in scutec). La voi cum e?
Mami de David (18.11.04)
onitza spune:
quote:
Originally posted by dama
Ca tot se vorbeste de pampers, renuntatul la el si facutul la copac, am si eu o intrebare pt mamicile de baietei. Ai vostri copilasi stiu sa faca pipi din picioare? David la WC nu face din picioare ca barbatii, odata ca nu ajunge si apoi ca nu vrea nici macar sa incerce si nici nu am gasit metoda sa-l invat.
Si pe unde am incercat sa facem, ma refer cand sutnem in vreo vizita sau la toaletele private (la copac inca nu am incercat) se inhiba indiferent de pozitie. Habar nu am cum sa procedez ca sa renunt la pampersul de afara definitv. Ar fi clar pe riscul meu...asa ca pe distante lungi, mai ales cu masina/caruciorul, preferam sa ne inarmam cu scutec. Si uneori avem noroc si ne tinem pana ajungem acasa, alteori face pe el (adica in scutec). La voi cum e?
Mami de David (18.11.04)
Noi inca in scutec....tot timpul!!! Pan' s-o insura scapam noi si de el!!!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)Sarbatori de iarna 2006
miria_cristina spune:
Mai, fetelor, circ de circ a fost in seara asta in casa la mine.
Fii-mea vroia sa faca KK, dar nu suporta statul pe olitza asociat cu senzatia respectiva. Si sa vedeti voi cum incepea sa urle cand o puneam pe oala si sa fuga prin casa. Apoi, cand o lua senzatia din nou iar se aseza, dar nu pentru mult timp. Si tot asa, pana intr-un final cand am reusit sa i-l prind din zbor in olitza.

Astazi i-an pus pampersul cand am iesit afara si am stat cateva ore bune, dar vad ca n-a facut in el, in schimb, imi cerea pipi si daca ii ziceam "acasa" renunta.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by try
Miha pe-aici e greu sa adopti metoda asta dintr-o data fara riscuri. Cand mergem cu masina intr-o vizita sa zicem in partea aialalta a orasului si esti pe autostrada nu poti opri cand vrei sau iesi de pe autostrada cand striga copilu' pisu. Sau cand ai ajuns in vizita nu poti risca sa-i uzi gazdei covoru' numa' pt. ca tu nu vrei sa-i mai pui pampers odraslei. Accidente se pot intampla oricand.Aici metoda la copac nu cred sa fie asa tolerata ca-n Ro (e adevarat ca aproape orice magazin mare are o toaleta si nu te intreaba nimeni de ce aduci copilu' acolo sa faca pipi, insa magazinele nu prea sunt in distanta de mers pe jos). Acu' daca oi fi cu alex in parc, udn-i iarba verde cat cuprinde, nu cred sa se uite cineva urat la mine ca-l duc mai departe si face pipi, dar pe margien strazii nu prea cred ca pot, eu una n-am vazut pe nimeni facand asa aici.
Andra,rezolvari se gasesc...totul tine de imaginatie.
Miha

FELIS spune:
Buna la toata lumea... si mai ales MONICUTEI ca o vad pe mess la ora 3 noaptea...
Eu lucrez, da de data aceasta acasa...
... Am intrat sa vad care mai e atmosfera, dar la poze nu am avut timp sa ma uit...
Am inca mult de lucru, poate printre picaturi reusesc sa si gatesc... sa nu mai cerem la vecini papa pt Mihai...![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Cecilia C spune:
BITS, felicitari 

sa-ti traiasca grasunelul Amon, sa fie sanatos, mancacios si sa fiti cei mai fericiti in formula de 4.

si bravo tie daca deja te gandesti la bebe3...si mie imi lipseste burtica...o sa vedem ce ne rezerva viitorul...nu pot nici eu vedea pozitzele..o sa incerc mai tarziu
Try, pupam pe Alexutzu cel frumos
si pe Adrian
si sa stii ca si mie mi se pare ca Alex ar avea vreo 3-4 ani, dragutul de el, Alexia mea face la fel, mai nou acuma cand o schimb vrea sa-i tin si ei deasupro jucarie asa cum ii fac la Ada si tot timpul zice ca si ea e bebe.Mi-e mila de ea cateodata ca si ei dragutii sunt asa de mici si ar avea nevoie de noi 100%
Dana, pupam gimnasta cea frumusica 

, mi-au palcut tare pozitele...voi chiar a-ti scapat de pampers???? cam vazut-o pe Iris doar cu chilotei..bravo voua daca a-ti scapat...noi mai avem de lucrat
Cookie, pupam pe Sabinuta frumoasa, super pozele

Onitza vad ca tare ii mai place la Paulica la baie, pupam baietelul frumos

Alexia mea tot nu vrea la baita...ii e frica ca-i intra apa in ochi si asta e problema si inca mai trebuie sa duc munca de convingere cu ea
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
eveline spune:
Bits felicitari, sa va traiasca Amon, sac creasca mare si sa fie sanatos. Si sa ne povesteti tot despre nastere...eu am o frica de nu se poate, nu stiu ce justifica asta, de ce mi-e asa de frica gandindu-ma ca am cezriana verticala....dar vad ca tu deja te gandesti la bb 3 asa ca m-ai mai linistit.
Nici eu nu pot vedea pozele, mi-e o ciudaa....
Ana si Bianca-iubita
aime spune:
'neata si de la noi!
si o saptamana buna...la noi e o vreme superba, asa a fost si ieri, parca am chef de plimbare, nicidecum de servici, da ce sa facem
...incerc sa ma "strecor" sa ma uit la poze de la servici ![]()
Bits...POZELEEEEEEEEE!!!!!!!!
Dama, stii cum am "rezolvat" (ca de fapt a venit de la sine) noi problema cu pipi in picioare...l-am invatat la baie sa faca intr-o galetusa cu care se joaca, apoi pe strada noi facem in paharel
de unica folosinta, apoi udam copacelu', asta ca sa nu se ude pe ciorapei, pantaloni si ca sa fie cat de cat familiar, da o sa renuntam noi si la paharel.
aime si
Vladimir
bits spune:
mai nu stiu ce se intampla.nici macar nu pot intra pe yahoo photos![]()
Eveline sa stii ca si mie mi-a fost fff frica tura asta dar in fond nu e nimic nou mai ales ca avem burtile taiate de acum 2 ani
.si sa stii ca recuperarea este intradevar mult mai rapida de cat prima oara.si eu tot pe verticala eram taiata(si sunt) asa ca nu trebuie sa-ti fie frica.