Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Bits, sa-ti traiasca grasunelul, sa fie sanatos!
Sa-ti vezi amandoi feciorii mari...si sa mai faci tot un baiet...ca sa fii soacra cu trei nurori
Tare mai e frumusel Amon...da' mi-a placut la nebunie si poza cu Kenzo si burtica ta...e de colectie, mai!

Am pus si noi niste pozite in album, nici nu stiu cum se face de am avut timp.
Poze Sf.Ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Bits,sa-ti traiasca minunea! Sa fie sanatos si papacios!

Am vazut ca discutati de pampers...Mey...noi cand ne-am hotarat sa renuntam,apoi am renuntat si gata.Am dat toate scutecele care le mai aveam in casa.Nici macar pentru noapte n-am mai pastrat.Pai daca in casa nu poarta scutec,afara de ce ar purta? Adica in casa n-are voie sa faca pe el dar afara are voie? Nu cred ca ar avea cineva ceva de obiectat daca un copilas de 2 ani "uda copacul ca sa creasca mare" si chiar daca ar avea e problema lui. Desigur ca vor mai fi si mici accidente,dar le rezolvati cumparandu-va o geanta mai mare in care sa va incapa un rand sau 2 de schimburi.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
cred ca numai eu nu reusesc sa vad pozele octavieioare de ce?
bits-ule ai umblat cumva intre timp la setari?
noi suntem bine, asteptam sa mergem la eptrecerea pentru piticutzi, deja astia mici nu mai au rabdare...
va pup pe toate, Duminica placuta in continuare

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare mamici si copilici!!!

Daaaaa, aseara am fost pe la FELIS teoretic in interes de serviciu, numai ca ne-am intins la vorba si i-am rapit din timpul pretios al lui Felis, ne cerem scuze pe acesta cale! dar tare bine e cand te mai intilnesti cu o familie care are copil de varsta lui Paul, da OTILIA, e super cand apucam sa ne vedem la o cafeluta, FELIS are deja cescuta EI , care o asteapta oricand..PLINA!!!!!
MIHAITA si PAUL si-au facut "mai-mai" aseara, au dat noroc, si a fost o faza care m-a facut sa ma topesc dupa ei! jucandu-se ei in sufra, s-au intalnit la un moment dat, fata in fata, si s-au privit indelung cam 6-7 sec, mey, dar duiooooooos, parca incercau sa isi ghiceasca gandurile!!!!!! Tot aseara cand eram in casa si ne pregateam sa mergem la Felis, ii zic lui fi-miu ca mergem afara, sa isi puna caciula pe cap, el "niu", dar cand i-am spus ca mergem la Mihaita, a luat-o la fuga pe hol, direct la ciulita! Iar MIhaita, cand s-a trezit si l-a vazut pe Paul, a zambit larg si era bucuros de oaspeti!

BITS eu nu pot vedea pozele tale!!! nu stiu de ce, vad ca fetele au reusit!!! eram asa de curioasa si nerabdatoare sa ii vad pe baieti!!!
Asta e mesajul de eroare: "We are really sorry, but something went wrong while handling your request.
[listAlbums:1:78] "

ROSERB am ajuns si noi ieri la ANTIPA!! ati vizitat si reptilele vii???????

TRY ce dulce e Alex si afectuos cu ursuletul!!! si ce mare s-a facut!!! e foarte bine dezvoltat o sa ai o mandrete de baiat ca adolescent, moaamaaaaaa ce-or sa mai alerge fetele dupa el, si ce o sa te mai amuzi tu de chestia asta!!!! pe mine deja ma pufneste rasul cand se opreste Paul de trece o fetita pe langa el, zambeste smechereste si se uita dupa ea, panaaaaaa nu mai vede!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Aham!! acum am vazut ca nici MONICA nu le poate vedea!

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Cookie, Sabina capsunica (asa am priceput eu ca e in ultima pozica) iti seamana atat de bine si s-a facut mai frumoasa si are niste falcutze . Nu mai zic de tort, ce tot ma laudai pe mine mey , taceam malc ca eu stiu ce artista esti . Mi-a placut poza unde 2 copii stau sub pat si Sabina e cu sacosica in mana , cred ca ati avut distractie nu gluma.

Bits, eu nu pot sa vad pozele, doar ecografiile tale , oare de ce?

aime si Vladimir

Mergi la inceput

COOKILINA breee, super torturi!!!!! si superfetita!!! pare asa cumintica in pozeee! prima mi-a placut mult de tot!!!! e o dulce mey!!! dar 2 torturi , chiar asa nnu ti-e mila de mine?????? am glumit! foarte frumoase pozele, si minunea ta eclipseaza torturile alea buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:

Am vazut ca discutati de pampers...Mey...noi cand ne-am hotarat sa renuntam,apoi am renuntat si gata.Am dat toate scutecele care le mai aveam in casa.Nici macar pentru noapte n-am mai pastrat.Pai daca in casa nu poarta scutec,afara de ce ar purta? Adica in casa n-are voie sa faca pe el dar afara are voie? Nu cred ca ar avea cineva ceva de obiectat daca un copilas de 2 ani "uda copacul ca sa creasca mare" si chiar daca ar avea e problema lui. Desigur ca vor mai fi si mici accidente,dar le rezolvati cumparandu-va o geanta mai mare in care sa va incapa un rand sau 2 de schimburi.

Miha pe-aici e greu sa adopti metoda asta dintr-o data fara riscuri. Cand mergem cu masina intr-o vizita sa zicem in partea aialalta a orasului si esti pe autostrada nu poti opri cand vrei sau iesi de pe autostrada cand striga copilu' pisu. Sau cand ai ajuns in vizita nu poti risca sa-i uzi gazdei covoru' numa' pt. ca tu nu vrei sa-i mai pui pampers odraslei. Accidente se pot intampla oricand.Aici metoda la copac nu cred sa fie asa tolerata ca-n Ro (e adevarat ca aproape orice magazin mare are o toaleta si nu te intreaba nimeni de ce aduci copilu' acolo sa faca pipi, insa magazinele nu prea sunt in distanta de mers pe jos). Acu' daca oi fi cu alex in parc, udn-i iarba verde cat cuprinde, nu cred sa se uite cineva urat la mine ca-l duc mai departe si face pipi, dar pe margien strazii nu prea cred ca pot, eu una n-am vazut pe nimeni facand asa aici.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Bine ai venit pe lume AMON!
Bits, felicitari! Iti doresc multa sanatate si putere. De bucurie cred ca ti-e plina inima!
Imi pare tare rau ca eu nu mai reusesc sa vad pozele tale, le-ai facut deja private? sau e doar o problema a site-ului yahoo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Am vazut pozele cu Alex si Sabina! ici frumosilor!

Am pus si eu cateva poze cu Iris - miner, bucatareasa, cocheta si sportiva fara scutec!
http://family.webshots.com/album/557131887iyqkVO

Mergi la inceput