Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

fetelor care ave-ti skype???; acum ca am si eu, pot comunica oricand cu oricine!!!
este ora 24.40pm, iar vecinul de sus muta mobila, pregatindu-se cred ca de o petrecere; zici ca foreaza nu alta

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IONELA -Multumesc de sfat! Pai, credca , desi imi e rusinica o sa ma fac ca nu vad si am s-o pun pe fii-mea unde s-o nimeri, na! In fond, e un copil de 2 ani ce sa-i fac?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Bits,sa-ti traiasaca bebe AMON !!! Sa fie cuminte si mancacios!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Jasmine, eu presimt ca nu va dura mult pana vei vedea II, pentru ca sarcina este cel mai bun tratament pentru anumite probleme de infertilitate, evident ca nu pentru toate. Nu mai retin exact ce probleme ai avut. Dar eu care am avut de la 20 de ani diagnostic de ovare micropolichistice si noduli la san, sunt mai optimista acum. La un an de cand nu mai alaptez vad ca imi reapar nodulii la san dar am scapat de alte neplaceri.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Pupam pe Amon cel grasunel si bits, felicitari inca o data, pari foarte fericita din mesajele pe care le-ai scris. Mula sanatate la puiuti.
A propos de kilograme, a nascut si vara-mea ieri un baietel de numa 4.300kg. Un zdrahon. Prin cezariana, of course. Oricum ei ii era frica de nastere normala. La un chiuretaj dinaintea aceste isarcini a lesiant de cateva ori pana au terminat aia treaba, asa e de "viteaza". Ce ma bucur cand aud de bebelusi noi.

Bits, VREM POZEEEEEE!

Miria poti sa-i mai pui pampers afara u ntimp, pana cand va creste inca un pic si va putea sa controleze mai bine pipi sau, daca nu vrei sa-i pui pampers, atunci du-o la boschet ca nu vad nici un inconvenient, oricum lumea in Ro e mult mai toleranta la aspectul asta. Sau o iei de manuta si mergi in primul magazin/orice cu toaleta. Ma rog, sa te si lase ca stiu ca se mai uita unii angajati chioras ca vii sa le folosesti toaleta si nu consumi nimic.In fond fa cu msimti tu ca e mai bine, ca nu-i asa o mare problema. Si tine tot timpul dupa tine un pampers si o pereche de schimburi in caz ca face pipi pe ea o schimbi si-apoi ii pui pampersul ca masura de precautie sa nu mai scape pe ea pana ajungeti acasa.
Dar vorba cuiva (nu mai stiu cine amintea), sa-i scoti funducu' acum pe geru lasta la boschet nu-ti prea vine.

Aici au fost -10 grade azi si m-am incumetat sa ma duc cu alex de mana si adrian in marsupiu pana la farmacia din colt (10 minute de mers pe jos). Nu-mi mai trebuie, ger urat. Alex s-a intors cu obrajii arzand, rosii ca un trandafir.

Am pus si pozitenoi cu alexucu cel grijuliu. Vrea si el tot ce fac eu cu adrian sa faca si el. Vineri eu il tineam la tzitzi pe adrian si-l vateam usor pe fundutz si el si-a luat ratzusca lui (cat 2 palme de mare), s-a asezat exact langa mine si si-a ridicat bluzita si a pus-o la tzitzi si-i dadea si el usor palme pe fund. Era mortal.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Miria tot cezariana am facut si tura asta!de la anu Ken va merge la gradinita si cred ca va fi ok si pt mine.anul asta aveam de gand sa stau vreo 6 luni in Ro dar trebuie sa-mi iau viza definitiva si trebuie sa ma intorc mai repede.eu zic ca am sa ma descurc acum ramane de vazut.

Ionela Amon s-a nascut la 38 de saptamani si 1 zi.daca il lasau pana la termen era mult mai mare.

am pus cateva poze aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

BITS... inca odata felicitari... Am vazut pozite... Ai baieti frumosi ... Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi...

TRY... ti-am vazut si tie flacaul cel grijuliu... Ce mi-a placut... si aceeasi impresit totdeauna... e ditamai flacaul... poti sa zici ca are 3-4 ani...

Aseara au fost pe la noi ONITZA cu PAUL (si tati de Paul) si ca de obicei Mihai si Paul s-au jucat... Imi sunt asa de dragi... si cand mai e si Silviu...

Am inceput sa ma obisnuiesc sa il vad pe Mihai ridicandu-se de pe mijlocul covorului singurel si facand intre 2 si 4-5 pasi... Ultima oara la kineto cd nu s-a grabit a facut chiar 8 pasi...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bits, vazut poze, ce bine seamana baietzii cu tine, as spune chiar ca Amon este mai rozaliu la ten. Ce inseamna numele Amon, are o semnificatie? Esti o curajoasa daca tu inca nu ti-ai revenit dupa cezariana si te gandesti la curatenie si bb3.
Felis, Ioana, deja se vad avantajele ca sunteti vecine si socializeaza puiutzii si va mai intalniti si voi dimineata la o .
Try, ce ajutor de nadejde ai, este un scump.

Noi avem concert de pian in fiecare zi in we, dar uneori si in timpul saptamanii. Proprietara casei s-a despartit de iubitul ei de 2 luni si este tare nostalgica.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

OTILIA... da, numai ca nu prea avem timp de cafea.... Eu acu scriu de la servici ... Mai iau si eu cate o pauza (de ex acum mananc) si mai trag cu ochiul pe aici...

Auditie placuta in continuare...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Ptiu, mai, Bitsule, dar ce copii frumosi mai faci. Si uite poza asta imi place la nebunie, e dulce tare Amon . Sa-ti triasca amandoi puiutii scumputi, iar tu sa ai putere si sanatate sa te poti ocupa singurica de amandoi...la cat de curajoasa si puternica te stiu, sunt convinsa ca asa va fi.

Try, ce dragalas trebuie sa fie Alexut cand te imita, se vede si in poze ca ii place rolul de fratior atent.

Vad ca e frumos cu doi, abia astept sa ma pot pune si eu treaba.

O duminica frumoasa sa aveti cu toatele

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput