Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Miria,sa fie cum vrei tu,cand vrei tu.Inteleg ca daca ar fi fost acum te-ar fi luat cam pe nepregatite.

Bits, as prelua eu cu mare drag stafeta albastra de la tine,dupa cum spuneam,chiar luna asta.
Eu ma bagasem la coada listei pt ca stiu ca nu prea am sanse sa mai raman insarcinata.Dar la cererea publicului (OtiliaV) am trecut in fata,cica sa dau un exemplu pozitiv.

Roserb,ce ziceai de premiul ala special….?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

JASMINE bafta multa! sa auzim luna asta vesti bune!

Paul a reusit si el "performanta" de a raci! am inceput cu ser in nasuc, pivalone, vibroccil, sirop de brad, cu carvol la nani, speram sa nu se agraveze, tuseste un pic, dar are muci....nu e foarte rau, dar speram sa ramana in acesta forma usoara raceala si sa o tratam sa treaca.
Azi a fost o zi grea , e foarte agitat, cand nu ii convine nimik URLA ...din orice urla!!! Mihai m-a mai linistit putin, mi-a spus ca poate o sa renunte la acest "obicei" cand o sa stie sa vrobeasca clar, sa ne comunice ce il dernajeaza, sau ce il doare. Are si el dreptate, dar uneori ne intinde nervii la maxim...

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
onitzasi sanatate lui paulica
miria si noi avem problema astao scot fara pampers cand stiu ca stam f putin pe-afara si sa ne vezi cum fugim ca ea nu vrea sa faca afara(cateodata tine manutza acolo lasi zice acasa, acasa)asa ca renunt si-i pun pampersul pe ea cand iesim afara...ori gasesc o olitza telescopica
roserbinachiar m-ai speriat cu piciorushul fetitzei...Doamne fereste...of si ai mei mai au obiceiul asta, adica alex sare si d-ra dupa el
va pup pe toate
numai bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

JASMINE - Da, nu ar fi fost cum vroiam eu, dar il lasam oricum.

Eu vreau, insa, sa-mi programez sarcina, deci m-am bucurat cand am vazut ca m-am inselat.

Asta nu inseamna ca psihic nu-s pregatita!

De anu' trecut sunt montata!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Pai, bine, si cat o voi scoate afara cu pampers aaca fata se invata sa faca la olitza?
Voi stiti cumva?

Ca afara eu ii pun scutecel cand iesim, dar refuza sa faca in el chiar si 3-4 ore numai sa se puna pe olitza. Dar nu pot risca, daca nu se mai tine.

Of, in fond, este o necesitate fiziologica la fel ca setea sau foamea. Ar trebui sa nu-mi fie rusine si s-o pun oriunde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Bits, felicitari! Bun venit pe lume Amon!

Noi am scapat cu bine de Priorix , nu am plans prea tare pentru ca suntem 'balbati'.In schimb,m-a cam speriat doctorul : a zis ca respira cam aiurea de la polipi si cica in primavara ar trebui sa ne ducem din nou la ORL si eventual sa-l operam
Voi ati trecut prin asa ceva? Sa-l operez sau sa-l mai las? Eu l-as mai lasa in pace sa mai creasca, pentru ca nu a facut raceli urate cu complicatii si singurul inconvenient este ca intra-adevar respira mai mult pe gurita si oboseste cam repede.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Miria din pacate nu ne ajuta nimeni dar o sa ma descurc eu(deja ma gandesc la bebe 3).cu noptile nedormite deja am la activ vreo 7 ca mi l-au dat in camera pt alaptat.azi a fost prima zi cu amandoi.deocamdata Amon suge si doarme.Ken cand ma vede cu bebe la san vrea sa ne jucam.azi am reusit chiar sa fac mancare de 2 ori(pranzul si cina) si chiar sa calc rufe.e greu dar e placut!

abia astept sa pun poze sa vedeti ce bine seamana unul cu celalalt(ma refer la perioada asta imediat dupa nastere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Bitsule, sa-ti traiasca diamantul cel mai stralucitor alaturi de cel slefuit de tine timp de 2 ani, sa fiti sanatosi si fericiti in asa zisa harababura din casuta voastra

aime si Vladimir

Mergi la inceput

BITS - Nu mai stiu cum ai nascut! Prin cezariana din nou?

Eu cred ca ti-ar trebui totusi un ajutor la un moment dat, cand amandoi vor fi destul de mari. Mi se pare greu sa faci si treburile in casa si sa ai grija si de doi copii in acelasi timp.

Sau poate daca e la gradi cel mare sa te mai ocupi de cel mic sau sa te odihnesti.

Mmmm, si de gandesti si la al treilea! Valeu! Si eu vreau fratiori pentru Damiana, dar cand e sa ma gandesc cum imi voi imparti timpul, nervii si energia imi vine sa-mi pun o punga in cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Octavia felicitari ptr. bursucel, sa fie sanatos si mancacios!!!
da` a fost ffff. mare!!!; ma mir ca te-a lasat sa-l tii pana la sfarsitul celor 40 saptamani!; in general, stiu ca nu prea se risca sa lase pana la sfarsit, fiind asa de mare bebe; in veci nu m-ar fi lasat al meu medic, dar nici yo nu cred ca as fi avut rabdare, sa astept atat;
yo sunt de parere ca ii mai bine sa se nasca mai micut, ca-i mai usor si ptr. bebe, cat si ptr. mamica ptr. refacere, ptr. ca pe urma bebeii cei mici ii prind mai rapid pe cei mai marisori;
try sa stii ca si la ei se nasc copii mari, chiar si de 4800g, ceva mai rarut, si intrade-var se c-am stramba din nas, dar sunt si la ei!!!

roserb pe Bianca, si sa nu se mai loveasca!!!

miria eu cand Arisa era mica, cat si acum de altfel(uneori, in caz de forta majora!), o lasam sa faca la boscheti; e` ceva normal, ii copil, si ii consider mult mai curat pisatelul unui copil, decat al unui caine maidanez, sau al unei pisici; uneori se mai uita si la mine cate o mama sau cate un mos, dar atat ii trebui sa se ia de mine cineva, ca le sar ii cap cu treaba ca se cresc caini si pisici in blocuri, si de fapt n-au voie, iar daca te duci in parc cu copilul calci numa` in kk si pisati de caini si pisici!!!; asa ca lasa copilul sa-si faca nevoia cand doreste, si cat mai repede cand cere, fara a o stresa ca aici e voie si aici nu e` voie!!!; este ceva normal, fiziologic!
o data tin minte, eram cu Arisa intr-un magazin, si era c-am de varsta lui Emily acum, incepusem sa plecam fara pempers afara, si la un moment dat a facut pe ia, o mare balta in mijlocul magazinului; normal ca personalul s-a uitat c-am chioras, yo mai toanta am certat fata, dar acu` la Emily nu ma prea agit, asta este!
anul trecut am fost cu Arisa sa-i cautam sa faca karate, si normal ca ne-am dous tot familionul, cu catel si cu purcel; cand am coborat din masina am controlat pempersul lui Emily si era aproape uscat, asa ca am lasat-o asa, si cat timp am stat acolo, timp de o ora, nu stiu de cate ori a facut si ce cantitati, dar interesant este ca stand noi si fiind absorbiti de ceea ce vedeam acolo, numa` ce vad ca puii de samurai se holbau la noi mai ceva ca la extraterestrii, si nu stiam de ce !!??, cand imi arunc ochii vad o mare baltoaca in fata mea, dar nu reealizam ce poate fi, credeam ca Emily a varsta apa din sticla, iar fii-mea imi arata fundul fleasca; sotul s-a facut fleasca de suparare, dar eu zambind la profesor, i-am cerut o carpa si mi-au oferit un ditamai prosopul, am sters frumos, si m-am oferit sa li-l si spal, dar n-au vrut, spalandul ei

fetelor va doresc sa fie intr-un ceas bun tot ce va doriti voi si cand doriti voi!!!; tare bine este cand sunt pitici prin preajma noastra!!!
in ultimul timp am vazut prea multe drame la tv. prea multa suferinte, iar victimile sunt niste suflete nevinovate-copii!!!
sa vezi cum o familie intr-un accident de masina( au fost trantiti in rau cu tot cu masina), nevinovati, isi pierd toti cei trei copii, inecati, iar parintii scapa; sa vezi cum o alta familie tot in accident de masina, isi pierd cei doi copii, in incendiu, parintii scapa, mama fiind in 9 luni gravi. si la o luna de la accident naste al treilea bebe; sa vezi cum un maniac caruia ii placeau copii frumosi, a lovit un biet baietel de 3 ani in cap copilul nefiind vinovat, si nici acum copilul nu este bine; sa vezi cum fata unui renumit actor, isi pierde viata intr-un stupid accident de masina, si asta mai ales cand se ducea la scoala, pe trecerea de pietoni, deci pe verde!!!, venind unul cu un trak de 2 tone peste ea, si spunand ca nu a vazut semaforul
nu stiu pe mine una vestile astea triste ma intristeaza tot mai mult, mai ales ca ii vorba de niste suflete nevinovate; de la un timp parca sunt maniaca din cauza temei; mie teama si de-o musca; sper sa nu va fi intristat!!!; imi cer scuze!!!

deunazi le-am lasat pe ale mele fiice sa se duca la piata amandoua, bineanteles eu fiind mereu in spatele lor!!!, si am fost profund impresionata, de cat de mult are grija de Emily; ce frumos mergeu ele tinandu-se de manuta

ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput