Cit costa la gradinita de stat ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

In Focsani 5 ron/zi mancarea(mic dejun care consta in ceai+o felie de paine cu ceva sau cereale,pranz-doua feluri+un desert si la ora patru o branzoaica sau corn sau alta chestie de patiserie,proaspata)apoi platit separat engleza,dansuri si calculator cam 7.5 ron fiecare dintre ele.S-a platit la inscrierea in gradinita undeva la 100 ron(sunt trei ani de atunci,nu mai stiu exact suma)iar la inceputul anului scolar pe langa rechizite..a lista lunga cat o zi de post si fondul clasei 100 ron din care au cumparat un copiator(impreuna cu consumabilele aferente)si jaluzele verticale din clasa.A fost mult ,insa sunt multumita ca se ocupa de copii,iar copiatorul este folosit zilnic la fisele pe care ei le lucreaza.Problema mea acum este ca nu stiu sa fac o ciorbica atat de buna ca cea de la camin si nici ceaiul de acasa nu are acelasi gust...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gradinita 87 Bucuresti:
-alocatia zilnica de hrana: 7RON/zi (aprox 150 RON pe luna, in functie de cate zile merge la gradi). Pentru zilele in care lipseste nu se plateste alocatia de hrana
- fondul clasei 50 RON - l-am platit la inceputul anului
- rechizite le-am cumparat noi, conform listei primite (nu mai stiu cat au costat)
- serbare mosh + cadouri+cadouri educatoare aprox 150 RON
- teatru de papusi din doua in doua saptamani 3.5 RON (vine teatrul in gradinita)

Toata socoteala nu ne duce mai mult decat 200 RON pe luna. Incomparabil cu particulara, unde anul trecut plateam cam 1100 RON (11 milioane!!!)si nu era cu nimic mai "destupata", din contra as spune eu...

Ana 6+ si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Noi platim la o gradinita de stat 7lei masa pe zi,7lei bodyguard-ul pe luna,50 lei fondul grupei(stabili de comun acord la inceputul anului,suma fiind semestriala),rechizitele conform listei la inceputul anului scolar,4lei teatrul cand vine in gradinita,10 lei spectacolul la circ,25lei pe luna orele suplimentare(in cazul nostru muzica si dans).

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen76 spune:

la gradi. 166 "panseluta" este 60.000/zi mancarea.
apoi, mai aducem rechizite o data pe an( coli de hartie, hartie glasata, creponata, marker, carticica de colorat), fondul clasei 400.000/an; 120.000/luna pt. apa+teatrul de papusi+paza; 400.000 cadouri de craciun pt. copii; 1 prosop de hartie,1 sapun lichid,1 hartie igienica si 1 pachet de servetele/luna.

Mergi la inceput