Bucurii de sept - oct 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
_Ralu_ spune:
larisa, multumim de aprecieri! doamne ce ma bucur cand zice lumea ca-mi seamana printesa!
l-am vazut pe matei! mamaaaa, ce marisor s-a facut! bravo! sa va bucurati de el si sa se faca maaaaare! nu cumva am zarit o oitza pe acolo? chiar azi am vrut sa cumpar o oitza dar nu prea era haioasa! era prea....normala! dar cred ca tot ma duc s-o iau.
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
Vauva spune:
Fetelor am vizionat toate pozele si filmuletele anuntate!Superbe bucuriile noastre!
Ralu asa cald e la voi?
Am intrat si eu pe la subiectul "Diversificare".Fara suparare dar Inni a avut mare dreptate! Poate ca totusi cineva ar trebui sa "cenzureze" retetele alea...
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
Sephora spune:
Am revenit
Pufy multumim mult ptr aprecieri,vroiam sa te felicit ptr casa noua,sa o stapaniti sanatosi,in ceea ce priveste Pufuleti tai sunt minunati.
Mexxa super filmuletul.
Si bebe Matteo se foieste la titi,nu stiu ce-i cu treaba asta,tre sa avem o rabdare de fier.Eu il mai ridic mai mut la celalalt,mai vorbim.
Zilele astea am iesit si eu putin de una singura (cu sormea)ca am avut-o si pe mama acasa (a fost cam bine)pana acum am mai iesit de maxim doua ori fara bebe.Mi-am spalat si eu putin creerii,iesind i-am lasat lapte in sticla mamei,Am scos dintr-un san in jur de 120 ml,si bebe a mancat o data 110 si alta data 90.Deci mananca bine,dar nu stiu de ce nu pune pe el.Toata lumea zice ca e bine numai eu am impresia ca e slabanog,i-am facut si o hemoglobina sa vedem rezultatele saptamana asta.
Nu prea mai doarme ziua 1 ora 2 maxim,cand adoarme,sta foarte mult timp treaz si vorbeste se zbate tot,noaptea in schimb doarme bine se foieste la ora 3 ai bag titi in gura si adormim,eu dupa 5 min el dupa ce s-a saturat.
Eu am inceput diversificarea cu sucul de portocale din cauza de constipatie (cum am mai spus) ,5 ml,10 ml progresiv pana la 25 ml,dupa vreo 3 zile de 25 a facut moale si i-am dat 5 ml de suc de morcovi si tot asa.Apoi am inceput cu piureul de morcov,apoi cu cel de mar copt si acum impreuna.El papa fericit si eu si mai si....
Daca ami mai aduc aminte va mai scriu.
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
_Ralu_ spune:
aaa, si poza aia "fara haine" n-as fi pus-o dar e prea beton. n-o sa ramana prea mult acolo oricum....
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
Cata_adr spune:
Avem si noi un filmuletz, pe care il puteti vedea www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1efc022b9d53d2e149ab87" target="_blank">AICI
Speram sa va placa. Am vazut si noi bebeii, toti sunt niste scumpi.
Sanatate multa si pupici
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by Vauva
Ralu asa cald e la voi?
azi au fost vreo 15 grade si un soareeee....
o intamplare fericita...
DiaB spune:
Raluca, ai o frumusete de fata. Sa-ti traiasca.
Am profitat si noi azi de vremea frumoasa, si am fost cu Maia la patinoar, ca niste parinti responsabili ce suntem :). Tati doar s-a plimbat cu patinele iar noi faceam galerie de pe margine. La inceput a dormit, apoi s-a trezit si era f curioasa, pentru ca intr-un final sa inceapa sa planga. Cred ca i-a fost cam cald, ca noi n-am stiut ca e asa frumos afara pana nu am iesit. Asa ca dupa vreo ora si ceva ne-am intors. Oricum, a fost placut si asa.
Sper sa mai tina vremea asta, sa putem si noi sa stam mai mult pe afara.
Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
MamiLili spune:
Ralucutza, am vazut pozele, inclusiv pe cea cu diploma de copil cuminte de la Mos Craciun. Avem si noi.
Vauva, mi se pare c-ai zis ca in Finlanda toti medicii merg pe-o singura schema de diversificare. M-ar interesa detalii. Daca te temi de izbucnirea unor noi conflicte, trimite-mi PM.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Gigi25 spune:
Vauva, si pe mine m-ar interesa schema de diversificare. Daca poti, trimite-o pe mail. Multumesc.
_Ralu_ spune:
si io vreau sa stiu schema voastra vauva. dar pune-o aici, nu cred ca are de ce sa se simta cineva lezat.
mamilili, avem cei mai cuminti copii, cf diplomei, nu?
dia, multumim!
o intamplare fericita...