Bucurii de sept - oct 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
si daca-l las se foieste pana se trezeste de tot si cand ma apropii de patut si ma vede incepe sa se hlizeasca la mine... o fi smecherash...[/purple]
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.[/font=Book Antiqua]
Xact la fel face si al meu in 2 reprize:una pe la 5, alta la 7 dimin
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...[/b]
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Ralu, foarte frumosase pozele, nu mai zic de fi-ta! Cum stati cu mancatul?
multumim de complimente. cu papa stam f bine. s-a luat de mancare in sfarsit. cam 800ml/zi papam. dar f haotic. cand 60ml, cand 200. iar in somn nu-i mai dau DELOC. noaptea nu ne mai trezim sa-i dam. se scoala ea cand ii e foame. adica dimineata.
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by iancuta
pupici la bebici si mamici!!!
revenim si noi dupa o lunga pauza de sarbatori.
intre timp am trecut si printr-un tratament de piele.
tudor a facut un fel de alergie...pete rosii si aspre la atingere ...de luni facem tratament cu hidrocortizon si zyrtec si deja vad ca trec, dar habar nu am de la ce a facut. u alaptez si nu-mi amintesc sa fi mancat ceva ce nu mananc de obicei. voua vi s-a intamplat?
am si eu o intrebare pt cele care alaptati.
de doua zile mi se smiorcaie la san. n-a mai facut asa niciodata. aseara am inceput sa plang de necaz ca nu mai stiam sa interpretez comportamentul lui. a fost prima data cand n-am stiut ce vrea
si mi-am verificat sanii de lapte si aveam..deci exclus ca nu se satura. era obosit ce-i drept, dar de obicei asa adormea cel mai repede si mai usor..la san. sotul meu cand m-a vazut ca plang l-a luat imediat si culmea..la el n-a mai plans..chiar a ras..si a stat asa la el vreo 10 min..dupa care a supt un pic de tzitzi si a adormit bustean pana la 8 azi dim.
nu stiu ce sa mai cred...voi ce ziceti?
Iancuta Mami de Tudor (15.09.2006)
Minunea mea in albastru
Suntem la venerabila varsta de....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1aee04554522cc1732f7a4&skin_id=3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletzul nostru
Nu-ti fie teama sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.David Lloyd George.
iancuta, si noi am patit-o saptamana trecuta cu un fel de alergie pe fata: in jurul gurii, nasului si la sprancene niste bubite mici mici si muulte, rosii, care se estompau putin cand ieseam afara; concomitent cu asta am observat ca facea kk muuult mai des (de vreo 6-7 ori intr-o zi) si se schimbase si mirosul scaunului- mirosea mai urat si era verzui. Doctorita noastra care e mare fan homeopatie zice ca n-are nimic grav copilu, e o reactie "constitutionala" - ceva ce vine din interior si ne-a dat niste granule, cu care deja bubitele alea au trecut.
Dar noi am avut o maaare problema cu tenul inca din a doua saptamana de viata: a avut(si inca mai are putin) eczema sugarului, si avea fata mea niste bube urate pe fata si pe gusita de eram disperata, nu mai stiam ce sa fac cuea; aratau ingrozitor si erau foarte multe; toata fata era rosie si cu cosuri iar cateva se tot infectsa si aratau oribil; eu nu mai puteam dormi noaptea de necaz. Am fost la trei medici si concluzia a fost ca o sa treaca la un moment dat, pot sa apara pana pe la 8-9 luni, iar cele infectate le-am tratat de urgenta. Mi-au mai spus ca indiferent daca le dau cu crema sau nu, tot o sa apara daca e ceva ce vine din inerior. Si asa a si fost: inainte de botez am dat-o 3 zile cu Elocom, s-au atenuat muult dar pe urma iar au aparut insa din ce in ce mai putine. Nici la ora actuala nu are tenul curat insa nici nu se compara cu ce era inainte. Pai eu o luna de zile(octombrie) nu i-am putut face poze deloc la cum arata saraca!
In ce priveste zbenguiciul la san si ROxi a inceput de cateva zile sa faca figuri la san; pana acum nu am avut probleme de genul asta dar de cateva zile cand ii bag sanul in gurita isi intoarce capul in cealalta parte si e agitata, ca ii e foame; uneori ii dadeam celalalt san si il accepta mai usor, alteori nu; la faze de astea eu ii dau suzeta sau facem altceva o jumate de ora si cand ii e cu adevarat foame, mamanca.
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Lili deja am recunoscut pe cineva in poza de la botezul Lui Mathias. Se numeste tot Lili si e prietena cu cea mai buna prietena a mea din Sv, sunt colege la barou. Minunat tort ati avut! Cred ca era si delicios!
Exact! Ce ochi vigilenti! Tortul l-am facut la cofetaria de care-ti povesteam asta vara. A fost yammmmmmy, si-acum tanjesc dupa o felie. Sa va fie de bine prima excursie la bunici!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mirabelac spune:
Vreau sa-mi cumpar cantar electronic si am o nelamurire... fetele care ati facut proba suptului, cum va dati seama cati ml suge bebe??? Cantarul masoara kg si nu ml, cum faceti transformarea, stiti densitatea laptelui sau se aproximeaza a fi egale, masa si volumul??? Chiar am o problema la ora asta
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
MamiLili spune:
Tocmai mi-am amintit...azi un an in urma aveam UM.
Copilul meu si-a descoperit ieri manutele, le tine deasupra ochilor si le studiaza, e asa dragut!
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
_Ralu_ spune:
quote:
Vreau sa-mi cumpar cantar electronic si am o nelamurire... fetele care ati facut proba suptului, cum va dati seama cati ml suge bebe??? Cantarul masoara kg si nu ml, cum faceti transformarea, stiti densitatea laptelui sau se aproximeaza a fi egale, masa si volumul??? Chiar am o problema la ora asta
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
hai ca esti chiar culmea! nu cred ca si-a pus cineva problema asta pana acum!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
MamiLili spune:
quote:
Si eu m-am intrebat de multe ori...trebuie facuta cumva transformarea dar nestiind densitatea e cam greu. Stiu doar ca densitatea laptelui de vaca trebuie sa fie 1,028.
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mirabelac spune:
Deci se poate spune ca sunt aproximativ egale sau nu e semnificativa diferenta. Merci mult !
laliq spune:
, acum am vazut ca albumul nu era public. Am reparat si acum puteti sa ne vedeti aici.
Mirabela, si Matei al meu are somnul de noapte agitat, ba geme, ba tresare, ba isi baga mana in gura si in final se trezeste. Asta se intampla in intervalul celor 3 ore dintre mese, ca el asa papa noaptea. Eu il iau in brate si incerc sa-l adorm cu suzeta in gura si leganandu-l. Daca nu vrea sa adoarma cedez si ii dau sa pape, adoarme in 2-3 minute dupa ce-l pun la san. Ma gandesc ca are asa somn pt ca si eu am probleme cu somnul, am des insomnii sau ma trezesc la cel mai mic zgomot. Problema e ca el nici ziua nu prea vrea sa doarma.
Gety, ne infratim cu voi - la ce contorsionari asist cand ii dau sa pape + dat din maini si din picioare ma gandesc ca o sa fuga cu circul cand o mai creste putin.
Alessia, si eu am devenit friguroasa, dar asta nu inseamna ca si bebe e asa. Eu ii verific manutele si obrajorii si daca nu sunt reci ma gandesc ca nu ii e frig. Oricum ma incontrez cu tati ca el vrea bebe calit, eu il imbrac, el il dezbraca.
Ralu, vazut "primarita" cu haine si fara haine. Frumusica foc; e bucatica rupta din tine.
Va las ca mi s-au anuntat musafiri si trebuie sa pun strudelul la cuptor.
Larisa si micul Matei (26 septembrie 2006)
sa-l ajutam pe Andrei