Am nevoie de ajutor

Am nevoie de ajutor | Autor: Andra_da

Link direct la acest mesaj

Va rog ajutati`ma!!!M-am ingrasat destul de mult din cauza unor probleme cu care m-am confruntat.Medicul nutritionist mi-a recomandat o dieta si niste pastile regenon.Problema e ca pastilele nu sunt de gasit niciunde in oras.Si sunt disperata.Iar peste 2 saptamani trebuie (sau mai bine trebuia) sa fiu la o prezentare de moda,dar se pare ca viata se schimba cand te astepti mai putin...De unde as putea procura pastilele?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Bine ai venit pe DC, Andrada !
Nu ne spui de unde esti... Regenon sunt pastile anticonceptionale, nu ? Singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa apelezi la o farmacie mai rasarita din orasul tau, care sa-ti faca comanda de la furnizori. Probabil nu au pe stoc pastilele dar nu cred ca nu se pot comanda. Depinde si de timpul pe care il ai la dispozitie.
Ai putea sa ei cartea de telefon si sa incerci telefonic la farmacii din orase apropiate sau de ce nu comune mai mari.
Dar poate ai noroc si gasesti pe la vreo memmbra DC care are pe stoc. .-)
Dar trebuie sa ne spui de unde esti..

Ce legatura are Regenonul cu prezentarea de moda ?

Multa Bafta !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Regenon, sunt pastile de slabit, care se dau numai pe baza de reteta. Nu stiu unde le poti gasi, dar stiu sigur ca iti trebuie reteta de la medicul de familie. Era si un topic despre asemenea pastile, dar nu stiu pe unde; poate te ajuta cineva!
Charlie, tu vorbesti de regevidon, acelea sunt anticonceptionale!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

andrada.. bine ai venit.
Dar scuza ma ca te intreb...cate kg in plus ai???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Multumesc Laura !
Isi face Regenonul treaba in doua saptamani ?

Bine cred ca modalitatile de a localiza ultima cutie din zona ei se pastreaza. Eu asa am facut cand mi s-au prescris antibaby. Le-am gasit la 60de km de mine. Deh era un oras mai mare si un pic mai deschis spre nou.

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Charlie, pastilele isi fac treaba la modul ca nu iti mai este foame, inhiba senzatia de foame. Acum, cat de mult poti sa slabesti in 2 saptamani, depinde de organismul fiecaruia. Cunosc toate informatiile despre regenon, deoarece prietena mea l-a folosit. Si stiu ca nu e prea sanatos, se recomanda numai celor cu afectiuni de obezitate. Eu personal i-as recomanda o dieta mai sanatoasa, caci are de unde sa aleaga. Era chiar una, nu mai stiu cum ii spunea, care iti garanta 7 kg in 2 saptamani.
Andra_da, nu ne-ai spus cate kg. vrei sa dai jos.

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu am slabit 5 kg in 3 saptamani (2/zi). Le-am pus la loc doar cand am picat iar in nesimtire si radeam tot ce intalneam din frigider.
Dau stari puternice de depresie iar cand beam si cafea, starile se accentuau.
Altfel, eram ca un fluturas toata ziua si o parte din noapte.
Cel putin, asa s-a manifestat la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Anca, ai mare dreptate, pot creea dependenta aceste pastile,mai ales luate dupa ureche.Daca nu esti sub controlul strict al dr si esti obsedat de kg, atunci vai si amar.Stiu un caz, in care persoana care le-a luat a ajuns in spital sub atenta obs a dr.
Am luat si eu cu multi ani in urma,dar nu-mi aduc amite daca am slabit,oricum nu cred ca am luat mai mult de o sapt.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hmmm, totusi sunt pe baza de amfetamina, care este un drog!!! esti sigura ca vrei sa iei asa ceva? stiu ca se dau numai pe baza de reteta....si cine crezi ca se risca sa-ti vanda asa ceva fara reteta? totusi este un drog! mai gandeste-te!
2 colege ale mele au luat, de capul lor, aveau "pile" la farmacie si dupa cateva zile au renuntat la ele pt ca aveau tot felul de stari ciudate, printre care si halucinatii...

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Si eu am luat mai demult, recomandat de medic.Nu am slabit, caci nu am luat prea multe, nici nu pot sa zic ca mi-a inhibat senzatia de foame, insa cand m-am uitat la efecte secundare( insomnie, anxietate, depresii, etc) m-a luat groaza, astea si asa le am cand am probleme, nu vreau si mai mult...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput