LA REDOUTE -FRANTA
Raspunsuri - Pagina 7
Crinutz spune:
Uite am ales cateva adrese pe care puteti merge dar nu stiu daca se poate comanda de aici din Romania.
www.vertbaudet.fr - asta e pt copii
www.lablancheporte.fr
www.cyrillus.fr
www.somewhere.fr
www.celaia.fr
www.edmee.fr
www.camif.fr
www.daxon.fr
Dati click unde scrie "catalogue interactif" si gasesti diverse cataloage. Iti poti alege si categorii: copii, femei, barbati,femei gravide, bebe etc.
Uite si unul de cosmetice: www.ccbparis.fr
!!!Daca e considerata reclama rog moderatorii sa steraga mesajul. Chiar nu stiu.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
Tonia Antonia spune:
www.camif.fr nu livreaza in Romania. Pe incercate...
Editez sa spun ca pe laredoute preturile sunt bune, pe masura calitatii (atata dai, atata face), nu e o calitate ff buna dar merge. Asta din cate am comandat eu...
Jasmine spune:
Am intrat pe www.vertbaudet.fr si www.somewhere.fr
Site-urile arata foarte bine si au niste reduceri super dar...livreaza numai in Franta si Corsica.Ce pacat!
Jasmine si Radu (26.10.2004)
Bratu Monica spune:
Am uitat sa va recomand si www.victoriasecret.com
EU AM FACUT COMANDA PENTRU CATALOG SI MI-AU TRIMIS CATALOAGELE DE CATE ORI AM FACUT COMANDA PE NET.dAR COMANDA DE PRODUSE NU AM FACUT INCA.
Monikka
Bratu Monica spune:
Sunt complet uituca !!!!!!
mai stiam si www.helline.fr
Super haine dar nu stiu inca daca se poate face comanda,
va pup!
Monikka
Jasmine spune:
Oare cat dureaza perioada asta cu reducerile pe site-ul Laredoute?
Ar trebui sa ma grabesc sau am timp sa studiez pe indelete?
Bratu Monica spune:
75% e pana maine ,din cate am inteles eu.De maine cine stie?Poate o fac 80%?
Monikka
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Din ce am studiat eu,nu cred ca ai de ce sa te mai grabesti,tot ce a fost mai interesant s-a epuizat,au ramas numai lucruri nu prea interesante,parerea mea!Cum vedeam ceva dragut,si stiam sigur ca vreau,stocul era epuizat,asa ca noroc,poate ai alte cerinte si mai gasesti cate ceva!
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Lorenzaquote:
Originally posted by Jasmine
Din ce am studiat eu,nu cred ca ai de ce sa te mai grabesti,tot ce a fost mai interesant s-a epuizat,au ramas numai lucruri nu prea interesante,parerea mea!Cum vedeam ceva dragut,si stiam sigur ca vreau,stocul era epuizat,asa ca noroc,poate ai alte cerinte si mai gasesti cate ceva!
Asa e Lorenza,am observat si eu ca la multe articole stocul e deja epuizat.
Eu am inteles ca pana maine se aplica o reducere suplimentara de 5% pe langa reducerea afisata in dreptul fiecarui articol.