LA REDOUTE -FRANTA
Raspunsuri - Pagina 8
Lorenza spune:
Da,asa e!Este 5%reducere,la 100 de euro,cat am comandat eu,mai mult articole pentru copii,5 euro taxele suplimentare care se adauga la costul final,s-au scazut practic prin aceasta reducere suplimentara,nu e mare lucru!
Jasmine spune:
Vreau sa fac si eu o comanda pe www.laredoute.fr si nu pricep de ce adauga la total suma de aproape 12 euro,in loc de 6.
"Les frais supplémentaires pour la livraison de cette commande sont de 11,55 €"
Stie cineva ce inseamna asta?Adica o sa platesc 6 euro frais d'expédition + 11,55 euro frais supplémentaires ?????
Jasmine si Radu (26.10.2004)
danet spune:
Taxele suplimentare de transport depind de cantitatea produselor comandate.Am patit si eu acelasi lucru.
madau spune:
Jasmine taxele astea sunt legate cred de marimea coletului. Asa am patit si la noi la Posta.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
Am facut comanda si asta e,o sa platesc taxele.Da' n-am comandat chiar asa de multe chestii,nu cred ca se face ditamai pachetul.
Jasmine si Radu (26.10.2004)
karfe spune:
cine primeste prima pachetul sa anunte si sa spuna in ce data a facut comanda.eu am comandat pe 14 ianuarie,si inca nimic mai sunt aproape 2sapt.
fab
aissa spune:
Fetelor ajutati-ma si pe mine va rog. Am dat ieri comanda, am primit mailul de confirmare imediat, dar vad ca in el scrie ca voi fi contactata ulterior??? (.Nous vous contacterons prochainement pour vous confirmer le mode de
livraison choisi ainsi que l'attribution de vos avantages.)
Azi, curioasa, intru pe Suivi de commande si acolo desi zic ca au primit comanda mea (Nous avons bien reçu votre commande du 21.01.2007. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous. ) nu vad nicaieri nici produsele, nici totalul sumei, nici daca apas Toutes mes commandes. Culmea ca in text zic ca pot schimba un produs, deci ca pot face si schimbari....si totusi nu vad nici un element din comanda mea.
Nu ma uit bine (ca n-am asa o franceza grozava) sau ce naiba? Eu de fapt vroiam sa vad iar totalul sumei platite ca sa verific cati bani s-au tras din card.
aissa spune:
Apropos de taxele suplimentare, eu am tot variat produsele (ca ce pusesem eu in cos prima data ieri nu mai era pe stoc) si am observat ca se modifica suma aia in functie de totalul comenzii deci cred ca aia e procent din suma facturata.
madau spune:
Eu am comandat pe 18 ian..anunt cand am ceva noutati. Chiar sunt curioasa
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2