LA REDOUTE -FRANTA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ciudat,Aissa.Am primit si eu mailul de confirmare dar in el scrie doar ca au primit si inregistrat comanda.

La "Suivi de commande" mie imi apare o lista cu toate produsele comandate de mine si mi se spune ca pot sa anulez sau sa inlocuiesc articole din lista .
(Sachez que vous pouvez également :
- annuler certains articles de votre commande en les sélectionnant ci-dessous.
- remplacer un article par un article semblable en cliquant sur "Voir un article similaire".)
Frumos...numai ca nu pot sa selectionez nimic(daca as vrea sa scot un produs de pe lista) si nu imi apare deloc "Voir un article similaire" daca as vrea sa inlocuiesc ceva.
Destul de bizar...

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Tocmai. Asa inteleg si eu ca ar trebui sa imi apara lista cu produse dar nu apare nimic. Si nu e chestie ca nu s-a incarcat pagina sau altceva....pur si simplu e pagina goala. Mai incerc azi sa vad. Oricum verific si cardul sa vad daca au retras bani. La voi i-au tras imediat ce ati facut comanda?

Mergi la inceput

Imi cer scuze ca nu traduc, dar vroiam sa arat mesajul care apare la mine. Si totusi nu apar produse si nici nu am unde sa "apas" pe comanda respectiva. Zau ca nu pricep.

En un coup d'oeil, vous savez où en sont les articles de vos commandes en cours.
Vous attendez la livraison d'un article différé ?
Vous serez prévenu(e) par e-mail au moment de l'envoi de votre colis.

Sachez que vous pouvez également :
- annuler certains articles de votre commande en les sélectionnant ci-dessous.
- remplacer un article par un article semblable en cliquant sur "Voir un article similaire".
- échanger des articles déjà reçus dans chacune de vos commandes : "Toutes mes commandes".

Nous avons bien reçu votre commande du 21.01.2007. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Eu am facut comanda la redoute pe 12.01 si ieri, 22.01, am primit avizul de la posta. Am fost azi la posta dar n-aveau program de dimineata, asa ca ma duc maine din nou si va comunic si voua impresiile. Oricum, n-am comandat decat lucruri ieftine, reduse la 70%, pentru a-mi da seama de marimi. Am comandat o fusta, un parka si un pulover, in total vreo 60 Euro.

Croco

Mergi la inceput

Deci eu am comandat ultima,pe 22 ianuarie.Astept impresiile voastre.

Mergi la inceput

La mine e ceva in neregula si nu inteleg ce.
Desi cum am zis pe 21 am primit mail de confirmare, desi am intrat in suivi de commande si acolo apare ca s-a primit comanda, nu vad produsele si culmea, primesc azi alt mail in care mi se zice sa imi validez cosul (care acum e gol!!!) pana nu se termina produsele reduse. Am buton (acolo in mail) de validare, apas pe el si ma duce in prima pagina....deci nimic nou. Cum cosul e gol nu am ce valida. Am trimis vreo 3 mesaje pe contactez-nous si pe mail si nu primesc nici un raspuns. Nu am nici numarul de comanda (ca nu o vad nicaieri). Numai in card nu m-am uitat sa vad daca de acolo au tras bani sau pur si simplu nu s-a inregistrat comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

aissa la fel am patit si eu,am primit azi un mail cu validarea comenzii de solduri dar cosul e gol ,la suivi comanda imi apar produsele si livrarea la domiciliu. ca si tine nu am controlat cardul daca banii mis-au luat.e posibil sa fie un mesaj publicitar,deoarece se termina soldurile.daca a mai patit cineva la fel scrieti-ne

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si eu am primit acelasi mesaj...insa la mine cosul e gol...deci cred ca e mesaj publicitar. La suivi de commande eu imi vad comanda, nr de colet, tot asa cum trebuie.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Si eu am primit acelasi mesaj,sa-mi validez cosul.Am dat click pe "Je valide mon panier" si m-a trimis in pagina principala;cosul e gol,la "suivi de commande" vad o lista cu produsele pe care le-am comandat.Nu scrie nimic de nr de colet.

Daca vad eu bine,pe prima pagina scrie ca de azi e reducere de 75% la tot ce (mai) e pe site?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Ma intereseaza si pe sa comand niste hainutze de copii... insa desi Jasmine - spui ca toate au reducere 75% (si eu vad ca scrie asa) preturile daca intri pe produs sunt unele cu reducere altele fara, unele cu 20%...altele cu 50%....
Oare cum se calculeaza reducerea si la ce produse - cea de 75%? Adica comand orice si imi aplica reducere de 75% la toata comanda sau cum????

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput