LA REDOUTE -FRANTA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am facut si eu azi o comanda de haine pt copii ca erau reduceri sanatoase si sunt uimita: am comandat 3 perechi de pantaloni,l haina de iarna, 3 fuste, o pereche de pantofi, 3 pulovere si 13 chiloti si am platit 60 EUR (adica vreo 200 RON). Abia astept sa le primesc, ca sa fiu sincera mi se pare o super-afacere, daca sunt si de calitate.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

Buna fetelor.Ar fi exceptional daca m-ati ajuta cu mai multe linkuri de cumparaturi online care sunt serioase de aici din Romania sau din alta parte daca nu aveti.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Multumesc Monica - cunosc cat de cat Focsaniul - mai mergem al Lepsa din cand in cand! Pandora identific zona, insa Rosca nu stiu pe unde vine... in partea opusa, tot pe centura? spre Autogara???

Multumesc

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

claudia iti raspund eu,monica o fi la cumparaturi. apropo monica au aparut lucruri noi pe acolo ptr primavara?rosca este cum vii de la bucuresti intri in oras si imediat pe stanga este o cladire mare veche,unde intorc maxitaxi visavis de benzinaria shell mol sau ce firma o mai fi acum,eu nu am fost acolo din toamna.ultima data mi-am gasit acolo pantaloni din lana ptr toamna primavara supermisto la 25ron.mi-am luat 3perechi la fel

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asta cu pantofii ma interesaza si pe mine...ca dupa masuratorile lor de pe site as avea 38..pe cand la toti ceilalti pantofi am 37. Si la adidasi la fel. Ca am vazut niste pantofi haiosi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu i-am luat fiica-mii pantofi. I-am masurat talpa (cm) si m-am uitat ce marime ii corespunde. Acum sa vedem ce-o iesi. Mai ales ca la copii nu te prea poti orienta altfel, fiind in crestere.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Crinutz

Zicea cineva ca sunt haine facute in Romania. Nu numai, si cataloagele sunt facute tot aici. Eu lucrez la firma care le produce si eu ma ocup chiar de catalogul in sine. Sunt tare mandra cand ma uit pe net la cataloage si stiu ca eu le-am facut (nu tot ce insemana catalog dar jumate...). Vad hainele astea minunate tot timpul dar nu am comandat niciodata caci ne sounea seful francez ca romanii nu prea sunt luati in seama la comenzi, ca poti sa iei teapa. Poate am sa incerc daca voi ati avut curaj. Oricum sunt super uneori! Daca mai vreti va mai dau linkuri cu cataloage de haine si altele pt casa (mobila, jucarii, accesorii, etc) si pt copii mai ales. Dar sa nu fie considerata reclama.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

hai ca asteptam cu mare interes link-urile alea.Pleaaase....

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Pt.Madau...
Asa este la ei pantofii sunt cu un nr.mai mare.eu port 38 si mi-am comandat de la ei 39. Asa mi-au spus si alte persoane .Acum sa vedem ce primim,nu?

Karfe

easpunsul acesta e pentru tine:La fabrica la Rosca gasesti fuste 25.00 lei,sacouri de stofa 35.00lei,pantaloni de stofa 35.00lei,diverse modele si culori pardesiu pana la genunchi din stofa,rosu,negru,carouri 100.00 lei,camasi barbatesti 55.00lei,etc.Este marfa,clienti sa vina ....La Pandora n-am fost dar saptamana trecuta am vazut si pe acolo lucruri dragute.
Va pup

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Madau

Ce pantofi ti-au placut spune-ne si noua!

Unde sa caut si eu sa-i vad?

Cine spunea parca,ca ne mai da niste link-uri noi?????????????//
Ne-a lasat balta?
Hai nu ne mai fierbe ,te rugam!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

Eu astept cu interes impresiile de dupa primirea coletelor, pe care va rog sa ni le impartasiti... pana atunci astept sa-mi fie gata cardul ( nu aveam unul de care sa nu am nevoie si pe care sa-l alimentez la nevoie) si-mi mai clatesc ochii. Sigur voi comanda si eu de la ei, imediat ce am cu ce... hainutele pentru copii sunt superbe iar preturile bune; daca si calitatea e pe masura asteptarilor, m-au castigat ca si client fidel.

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput