LA REDOUTE -FRANTA
Raspunsuri - Pagina 5
karfe spune:
monica , am vazut ca esti din focsani de unde sunt si eu la origine de ce nu-ti cumperi haine de la atelierele de croitorie de acolo.eu de cate ori merg la mama trec mereu pe la ele(rosca,pandora si altete),si-mi gasesc cateodata haine f. frumoase
fab
Crinutz spune:
Zicea cineva ca sunt haine facute in Romania. Nu numai, si cataloagele sunt facute tot aici. Eu lucrez la firma care le produce si eu ma ocup chiar de catalogul in sine. Sunt tare mandra cand ma uit pe net la cataloage si stiu ca eu le-am facut (nu tot ce insemana catalog dar jumate...). Vad hainele astea minunate tot timpul dar nu am comandat niciodata caci ne sounea seful francez ca romanii nu prea sunt luati in seama la comenzi, ca poti sa iei teapa. Poate am sa incerc daca voi ati avut curaj. Oricum sunt super uneori! Daca mai vreti va mai dau linkuri cu cataloage de haine si altele pt casa (mobila, jucarii, accesorii, etc) si pt copii mai ales. Dar sa nu fie considerata reclama.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
Bratu Monica spune:
E hehehehe! Crezi ca mi-au scapat?
Cam de doua ori/saptamana dau cate o raita pe la ele.Chiar au haine foarte dragute .Dar unde e surpriza sa astepti un pachet?Sa vezi ce e in pachet?etc etc,etc......
Ma bucur ca maie cineva din oras cu mine si multumesc pentru sfat.
In ceea ce priveste subiectul unor noi linkuri pentru hainute si mai ales hainute pentru copii sunt prima curioasa sa aflu unele noi.
Merci tuturor!
Monikka
CristinaT spune:
Crinutz, fie-ti mila si nu ma lasa sa astept ata de mult!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Otilia spune:
quote:Eu ziceam ca-s multe haine (cred ca si mobile) din Romania.
Originally posted by Crinutz
Zicea cineva ca sunt haine facute in Romania.
Fetelor care stati chiar la Focsani, ce va mai incurcati cu comenzi ?
Vreti sa platiti de 10 sau 20 de ori mai mult doar pentru surpriza (poate neplacuta) a unui pachet? Care poate veni de peste drum, dupa ce a calatorit prin toata Europa?...
Am trecut si eu prin Focsani (de mult...) si am regretat de fiecare data ca n-am avut timp suficient sa-mi cumpar haine direct de la sursa: la primul pret si pe incercatelea ;).
Pupi!
Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea
claudia_a spune:
Pentru cele din Focsani, unde sunt magazinele de care vorbiti? ce hainutze gasim acolo: pentru copii, masuri mari pentru mine?programul daca il stiti la magazine... si preturi!
As vrea sa ajung, dar sa stiu unde ma duc, intre ce ore si zile si daca as gasi pentru mine, sot si copil?!
Multumesc
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Bratu Monica spune:
Fabrica Rosca este in Sud (dar nu stiu daca cunosti Focsaniul),iar Pandora ca sa ajungi ,mergi pe centura Focsaniului ajungi la intersectia de la depozitul engross Onasis depinde din ce parte vii trebuie sa faci stanga sau dreapta si la 100-200m e fabrica pe stanga.
program rosca de la 9-18
Pandora nu prea stiu dar de la 10 la16 e sigur deschis.
Haine se gasesc la Rosca si de dama si barbati la Pandora mai mult de dama.Marimi sunt de toate felurile.
Monikka
carolinah spune:
cele care ati comandat la La Redoute, marimile lor de pantofi sunt aceleasi ca si la noi?
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Jasmine spune:
Crinutz,hai cu link-urile alea pt cataloage,ca suntem amatoare.
Jasmine si Radu (26.10.2004)