LA REDOUTE -FRANTA
Raspunsuri - Pagina 4
aissa spune:
Eu nu am trecut telefonul ca nu era camp obligatoriu. Si cred, nu sunt sigura, ca toate coletele care vin din strainatate se duc la oficiul vamal. Eu am primit pachet de la o prietena si la vama m-a trimis, nu la posta de care apartin.
Bratu Monica spune:
Le-am scris uyn email in franceza mea de balta sa vedem ce au inteles saracii dar cel mai sigur maine verific cardul si daca nu mi-au luat banii atunci e clar ca nici comanda nu o au.
vedem noi...]
Voi ce credeti?
Monikka
BiuMil spune:
pt madau...coletele vin la oficiile postale cu vama, in cazul meu in militari/ghencea.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Bratu Monica spune:
Ai avut dreptate Karfe!Am facut comanda iar si am primit si eu imediat email cu o confirmare de primire a comenzii mele si sunt scrise si hainutele pe care le-am comandat si valoarea.
Multumesc !Daca nu erai tu cred ca asteptam mult si bine coletul .acum am certitudinea macar ca a ajuns comanda la ei mai departe vedem.
Multumesc mult!
Un sfat nu strica niciodata nu?
Acum sa vedem ce primim si cat de repede.
Monikka
madau spune:
BiuMil mersi ptr info..asa auzisem si eu si nu eram sigura daca e real. Zici ca n-ai mai platit nimic acum nu? In afara de ceea ce rezulta de pe bonul de comanda. Scuze daca te stresez, insa prietena mea imi spunea ca in decembrie cand a primit ea ultimul colet i-a zis aia de la posta/vama ca trebuie sa plateasca taxe vamale o groaza. Eram curioasa daca si tu ai patit la fel, ca zici ca ai mai luat si inainte??
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
Otilia spune:
Si eu sunt clienta fidela La Redoute (bine, si la Quelle, 3 Suisses si o suta de alte cataloage de vinzare la distanta ;))
La Redoute are haine de calitate (mai buna decit Quelle sau 3 Suisses), insa mare mi-a fost uimirea cind pe unele dintre etichete statea scris: "Made in Romania" ! Am patit asta cu niste helanci pentru fetita (pe care de altfel le-am trimis inapoi ca aveau gulerul prea strimt si era imposibil sa i le trec peste cap!!!), cu niste pantofi sport de-ai lui barbatu-meu (si pe astia i-am trimis inapoi ca erau prea strimti si nu putea sa mearga), cu un impermeabil pentru mine (asta e foarte fain, dubla fata: una neagra si alta cu nista margarete - fantesie, dar al dracului de scump si fabricat in tara-mama) etc...
Ideea este ca foarte multe dintre confectiile lor sunt fabricate in România... Asa ca poate ar fi mai simplu sa le luati direct de la sursa! Oricum, ginditi-va bine inainte sa cumparati, caci pentru eventuale retururi risca sa fie foarte complicat si scump (aici nu e, dar de acolo, cu vama si toate cele...)
Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea
BiuMil spune:
de cate ori am primit pachet am platit doar 20 , 30 de mii....cu chitanta insa. oricum, acum nu se mai pune problema de taxe vamale, decat pt pachete din afara UE.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Jasmine spune:
Nici eu n-am scris telefonul,daca nu era obligatoriu.
Inteleg ca pt 3 Suisses mai asteptam.
Jasmine si Radu (26.10.2004)
Bratu Monica spune:
Azi am primit raspuns la e mail-ul meu trimis la 3suisses,imi spune ca din pacate ei nu livreaza in Romania.Atat si nimic mai mult .Deci nu stiu daca o vor face vreodata.Asta-i viata~
!
Monikka