LA REDOUTE -FRANTA

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by catutza

Fetelor eu i-mi prind urechile in codurile alea. Vreau sa va intreb : i-mi face reducere la transport daca comand de o anumita suma? Trebuie sa fie produse care nu sunt la reduceri?
Va multumesc anticipat

Reducere sau nu la transport nu depinde de suma comandata ci e un procent din aceasta. Pt reducere la transport s-ar putea sa fie vre-un cod din link-ul pus de Sibylle. Si produsele care nu sunt la reduceri pot fi reduse daca stii niste coduri. Cred (la mine a mers la unele produse dar la unele nu) ca e 10111 (l-a scris cineva mai sus). NU LANSA comanda pana nu esti sigura ca ai epuizat toate posibilitatile...altfel patesti ca noi si-ti pare rau...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aissa,ai putut sa folosesti codul ala pt livrare gratuita (41...) dupa ce ai folosit codul 38504?Intreb pt ca la mine toata treaba s-a blocat cand am incercat sa introduc al doilea cod (acel 10111) dupa 38504.

Si mie imi pare rau ca am aflat de codurile astea dupa ce am lansat a doua comanda.Acum...ajunge,ma potolesc.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

Fetelor,
iar am o problema, sper ca ma puteti ajuta: am facut comanda azi pe la pranz iar acum am accesat ``suivi...`` si am observat ca una dintre bluze a ``luat-o`` o alta masura decat ce aveam in minte(probabil n-am fost atenta cand am pus-o in cos). Acum sunt ``en cours d`enregistrement``. Mai exista vreo posibilitate sa schimb masura?

nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor..sunt anumite coduri ca sunt livrate personal si sunt inregistrate numai in contul fiecareia din noi. De ex, codul ala 10111 nu poate fi folosit decat de cele care au primit deja comanda trecuta, si nu poate fi folosit decat o data.
Apoi din ce am vazut eu azi, nu m-am uitat foarte atent dar asta e concluzia trasa, poate ma ajutati si voi:
- nu se pot cumula mai multe coduri. Exista doar un cod cu oferta existenta pe site in momentul respectiv la care mai adaugam si noi inca un cod. Dar sa bagi 2 coduri din cele date de Sibylle nu merge
- benefiaciaza de reducere doar p[rodusele care nu sunt deja reduse...deci la codul cu reduceri nu merg reduse cele cu "prix vert, rouge, etc"
- la gratuitatea de trasnport am vazut ca e suma minima ptr comanda

Corect pana acum?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

codul acela 41661 care detaxeaza transportul este valabil mereu,sau numai luna asta?
Daca stiam cand am facut comanda a 2 a!!!!!!!!1
Cine stie cand mai fac comanda ?Era ra bine daca stiam si eu cu o zi inainte!!

Monikka

Mergi la inceput

Va rog mult daca stiti acele cheltuiele asociate comenzilor noastre ce procent reprezinta?Cat la suta din valoarea comenzii este acea suma?prietena mea vrea si ea sa comnde dar se sperie de acel transport sau ce mai taxeaza ei?
daca stiti cum se calculeaza va rog lamuriti-ne si pe noi.

Monikka

Mergi la inceput

madau, cred ca ai dreptate! Eu de-abia astept sa vad ce "afacere" am facut si daca mi se potrivesc ca marime lucrurile comandate. Nu mai am rabdareeeeeeee!!! Oricum, e bine de stiut unele lucruri si pt comenzile viitoare. Sunt cu ochii pe subiect!

Claudia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bratu Monica
prietena mea vrea si ea sa comnde dar se sperie de acel transport sau ce mai taxeaza ei?
daca stiti cum se calculeaza va rog lamuriti-ne si pe noi.

Monikka

Cel mai bine ar fi sa puna in cos ce isi doreste, sa valideze cosul si sa vada care sunt taxele suplimentare. Daca suma e prea mare mai scoate din produse si scade si taxa. Si tot asa... Eu una asa as face.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Monica din ce scriu ei pe site..ptr livrarea par avion, adica la noi, se percepe o taxa suplimentara de 5% din valoarea marfii facturate. Se detaxeaza 16.39%.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

La mine au scris asa Madau:
comanda inainte de reducere=226.61 euro
comanda dupa reducere =205.38 euro
Total =197.24

apare scis pe undeva montant des frais associes a votre commande=25.53 euros bineinteles +5 euro che,tuieli nu stiu de care.

Daca ar fi 5% din valoarea comenzii ar fi undeva un 10 euro dar de unde 25.53 euro?
Ma poti lamuri.Toate acestea sunt bune sa le stim pe viitor si coduri si taxe etc.

Monikka

Mergi la inceput