LA REDOUTE -FRANTA

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Tonia Antonia
.Oricum, perioada soldurilor se apropie de sfarsit, asa ca, laredoute.fr, ne mai vedem in iunie la soldurile de vara.
Succes la cumparaturi!

In iunie???Cum in iunie?Nu in august sunt reducerile de vara?

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Zice cineva ca mai sunt reduceri pana in 10 februarie. De unde se stie? Scrie pe undeva care e perioada reducerilor?

Edit: madau, am o propunere: Poate ar fi mai bine sa desparti cu o linie, produsele, pe categorii: pt femei, pt barbati, pt copiii...etc. E mai usor pt vizualizare.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Durata soldurilor de iarna in Franta este usor diferita de la un departament la altul, dar se invarte intre ianuarie si februarie, anul acesta 10.01 - 17.02:
http://www.linternaute.com/acheter/soldes/dates.shtml

Se pare ca tutusi, din experienta anului trecut, soldurile de vara incep pe la sfarsitul lui iunie, durand toata luna iulie, in general (in Franta) http://www.encyclopedie-gratuite.fr/Definition/date-solde-2006.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claujro..inteles...o sa fac 3 categorii distincte cu produsele...se pare ca se vor strange ceva si vor fi mai usor de urmarit asa cum zici tu. Maine ma apuc de treaba...

Tonia ziceai de o fusta care iti e mare desi te-ai masurat dupa tabelul lor...cat e de mare? Cu mult? Ca vroiam si eu o fustita

Pup "redoutistele", sa aveti un we minunat!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Da, Madau, una imi e mare cu aprox 2 numere cealalta cu unu. Pe cea care imi e mare rau am facut-o cadou, pe cealalta am sa o dau la modificat.
In ultima comanda mi-am mai comandat 2 fuste si am luat o marime mai mica.
Propun ca cea care a initiat subiectul sa il redenumeasca, ca doar aici vorbim numai despre laredoute, sa fim si noi subiect separat ca celelatle (e.g. Quelle...).
Va doresc un WE minunat in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Am primit si eu coletul!!!

Sunt multumita de calitatea tuturor articolelor,desi pe toate scrie ca sunt facute in Bangladesh.

Nu am timp chiar acum sa pun link-urile,dar o sa revin cu ele.Sunt produse pt copii.N-am ghicit marimea asa ca toate ii sunt mari.Nu-i problema ca le vine randul.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Mi-am comandat(LaRedoute) si eu marimea 34, dar cred ca nu va coincide cu marimea 34 de la noi. Ca sa nu mai spun ca marimea 35 nu am gasit la incaltamintea pentru femei . Si-a comandat cineva articole de la copii?(pentru ea, bineinteles )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Tonia Antonia super dragute hainutele tale.
Zici ca ai primit si un catalog?Eu incerc sa fac comanda de catalog si nu merge.Am dat click la demande mes catalogues,si apoi dau la randul al doilea pentru cei ce locuiesc in alta tara,apoi iar clock pe demande ce catalogue ...si gata nu mai merge.Asa patiti si voi? Va rog incercati si voi sa faceti comanda de catalog poate gresesc undeva.

Monikka

Mergi la inceput

De unde se comanda catalogul?????????????? Eu n-am vazut!

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Am vazut de unde, dar trebuie completat formularul ala si trimis apoi tot pe mail...greu la mine ptr ca nu-l pot edita tot pe ala...trebuie printat, apoi scanat..

Mergi la inceput