LA REDOUTE -FRANTA
Raspunsuri - Pagina 22
Jasmine spune:
Astea sunt link-urile :
Set 2 salopete
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324104023&documentid=473706&categoryid=22912137&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Set 2 perechi de pantaloni
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324103747&documentid=473706&categoryid=22912137&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Set 2 perechi de blugi
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324103737&documentid=473706&categoryid=22920638&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Set 3 bluze tip helanca
http://www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=12529486&productid=080060038&documentid=473706
Toate sunt OK calitativ.
Am mai comandat si alte produse dar acum nu mai apar pe site (probabil s-a epuizat stocul).
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
claujro spune:
Tot wekeendul am stat si am muncit
la o comanda, am selectat, am sters, am cautat...ma rog, facusem eu o selectie pt mine, sot si copii (cam de 100 euro). Intru asta seara sa revizuiesc comanda pt ca maine dimineata bag banii in card si vroiam s-o trimit si....apas ca toanta pe "goleste cosul"
. Mi-au disparut (cum era si normal) toate produsele. Si stai si cauta-le din nou, pe unele nu le-am mai gasit deloc, unele nu mai erau disponibile decat peste 2-3 saptamani...
Si uite asa reusii sa o refac oarecum, dar nu mai e ce a fost la inceput...
Sper, tousi sa am noroc.
Claudia
Lorenza spune:
De ce n-ai bagat si tu un back space,nu mai pierdeai nimic,sau apasai pe sageata inapoi!
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by claujro
Am incercat, desigur, dar nu a mers!
Claudia
Naspa!Imi pare rau!
Tonia Antonia spune:
Servus, fetelor!
Ma intrebati despre catalog: pur si simplu l-am primit, nu l-am comandat eu (sunt la a treia comanda primita pe laredoute, poate s-au gandit ei ca ar face un bine sa mi-l trimita...). Oricum, in catalog sunt exacat aceleasi poze de pe site, aceleasi manechine in aceleasi pozitii, numai ca e in engleza.
Claujro, imi pare rau...
O zi buna!
claujro spune:
Am comandat!!!! 

17 articole (ma rog, chiar mai multe ca unele sunt cate 2-3)... Acum in cat timp ar trebui sa ajunga la mine? Si de unde trebuie sa ridic pachetul daca stau in Drumul Taberei?
Claudia
madau spune:
Hello fetele!!
Azi ma apuc de listuta, imediat ce culc fata ca sa ma pot concentra..ca acum e pe langa mine si n-am nici o sansa![]()
Claudia noi am primit comanda dupa 2 sapt, banuiesc ca tot atat va dura si la tine.
Tonia deci tu esti "redoutista" cu state mai vechi...probabil de asta ti-au trimis catalog
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
Am comandat!!!!17 articole (ma rog, chiar mai multe ca unele sunt cate 2-3)... Acum in cat timp ar trebui sa ajunga la mine? Si de unde trebuie sa ridic pachetul daca stau in Drumul Taberei?
Claudia
La mine a venit pachetul in 11 zile.Ei l-au trimis foarte repede : am comandat pe 22.01 si pachetul a fost expediat pe 26.01.
L-am primit la acelasi oficiu postal la care primeam si pachetele de la Quelle.
Si eu stau in Drumul Taberei si am primit pachetul LaRedoute la Oficiul Postal 74,cel de pe Valea Oltului (la parterul blocului cu MegaImage).
In alta ordine de idei : cand ati primit voi mailul cu codurile de reducere?Dupa ce ati facut comanda?Eu n-am primit nici un mail pe tema asta,in schimb in pachet sunt niste hartii trase la xerox,unde nu se vede prea bine ce si cum dar cam asta e subiectul:niste reduceri de 25% la nu stiu ce articole.N-am avut timp sa citesc,dar am retinut ceva de genul : aceasta reducere nu se cumuleaza cu alte reduceri si nu se aplica la produsele care au prix rouge/vert.
Oare e acelasi lucru cu ce scria in mailurile voastre?
Si apropos : ce inseamna prix rouge/vert?
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
claujro spune:
Eu am aplicat deja la prima comanda codul ala de reducere 38504 si mi s-au redus unele produse din cos. La fel ati facut si voi, nu???
PS. Daca vreti pun linkurile cu ce am comandat. Numai niste balerini nu au mai fost disponibili, cica peste 2 saptamani si imi placeau asa de muuuult!
Claudia