LA REDOUTE -FRANTA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

madau pe 14ian care a fost duminica deci zilele astea ar trebui sa o primesc

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Ma ajutati si pe mine cu ceva va rog?

Vreau sa comand ceva hainute pentru Bianca, dar nu stiu de masura au ei...ea are 1 an si 3 luni, 12kg si 80cm. Deci...ce sa comand?

Recunosc ca nu m-am uitat prea atenta, dar nu mi-s sarit in ochi masuratori ceva.

Stie cineva pana cand sunt reducerile la hainute pentru copii?

Va multumesc!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

In general la copii se ia dupa inaltime asa ca masurile sunt in cm, 98-104, 86-94, 68-76...ceva de genul asta. Asa ca iti masori pitica in inaltime si afli masura unde va incadrati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

quote:
Originally posted by catutza
Vreau sa comand ceva hainute pentru Bianca, dar nu stiu de masura au ei...ea are 1 an si 3 luni, 12kg si 80cm. Deci...ce sa comand?

Pai daca are 80 cm., ii faci comanda de hainute marimea 86; cum mai intra si la apa, fiind din bumbac, ar trebui sa-i vina numai bine.

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Multumesc mult de raspuns! Ma gandeam eu ca e dupa cm. Oricum ii voi comanda cu 2-3cm in plus ca mai bine ii sunt mari si le poarta peste cateava luni decat sa nu le poarte niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cata Miruna are 78 cm, dar i-am comandat masura 86, ptr ca 81 era prea putin. Pana la vara mai creste nitel, si vb ta, mai bine mai maricele, decat sa nu le poarte deloc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Tot eu....

Hai ca pentru Bianca m-am lamurit, lista e facuta. Dar pentru mine? Spuneti-mi cum sunt masurile, daca in ro port 46 cat trebuie sa comand la ei?

Va pe toate , stiu ca sunt stresanta

Mergi la inceput

Cata eu zic ca cel mai bine te masori si te iei dupa ce spun ei pe site. Ca sa nu ai surprize neplacute

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Din cate vad eu pe site,LaRedoute are niste reduceri suplimentare,2eme demarque.Cred ca e un bun moment pt a face o comanda.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Karfe ce se mai aude cu comanda ta, a venit???

Mergi la inceput