LA REDOUTE -FRANTA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Jasmine iti dau un copy/paste dupa comanda mea..asa apare la suivi de commande, daca dai click pe data comenzii, in lista.

Commande N° 20070181030631 du 18/01/2007.
Mode de règlement : CARTE BANCAIRE.
Montant des frais associés à votre commande: 14,50 €
Vos instructions pour cette commande ont été prises en compte.

Colis n°20070186102582 - en préparation.
si urmeaza insiruirea cu toate articolele comandate.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Croco acum am vazut mesajul tau...asteptam cu mare interes impresii. Wow..inseamna ca pana la sfarsitul lunii o veni si al meu???

pozici la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Am luat azi pachetul de la posta. Nu am avut nimic de platit, am inteles ca de fapt ti le aduce postasul acasa dar la mine nu a gasit pe nimeni si mi-a lasat avizul in cutia postala. O sa desfac pachetul cand ajung acasa, adica pe la 9 seara. Va scriu maine dimineata sau la noapte daca voi fi f. entuziasmata.

[quote]Originally posted by madau

Croco acum am vazut mesajul tau...asteptam cu mare interes impresii. Wow..inseamna ca pana la sfarsitul lunii o veni si al meu???

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

M-am uitat si eu pe site,vad ca scrie reduceri pana la 75%,nu ca ar fi toate reduse cu 75%,cel putin asa scrie azi,ieri o fi scris altfel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

In continuare nu apare nimic la comanda, desi zice ca au primit-o. DIn mesajul in care scrie ca au primit-o (Nous avons bien reçu votre commande du 21.01.2007. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous. ) nu pot apasa data sa ma duca in alta pagina. Lista cu comenzi nu am. Banii nu au fost trasi de pe card dar i-am scos eu azi pentru ca nu mi-e clar ce se intampla si desi am scris ieri 3 mesaje la Contactez nous nu am primit nici un raspuns de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Mie-mi place Redoute. Lucrurile sunt ok d.p.d.v calitativ. In general onoreaza comenzile la timp, taxele sunt in jur de 4 €, si-mi trimit periodic oferte de reduceri peste preturile oficiale. Inainte de Craciun mi-au facut cadou o haina grosuta de iarna si-o pereche de manusi.

Mergi la inceput

Croco nu ne mai tine in tensiune....cum sunt hainutele????

poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

eu am facut comanda pe 17 si am primit si eu mail-ul ala cu validarea. m-am chinuit sa validez ceva, dar nu aveam ce, ca era cosul gol. dar uite ca eu nu m-am gandit ca ar fi publicitara....

hm, deci dureaza cam 10 zile sa vina coletul. abia astept!

Edit ca sa spun ca m-am uitat in cont si mi-au l;uat banii, deci ar trebui sa vina si coletul, nu?

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Haide Croco!!! Zi despre calitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Dragelor, am deschis aseara pachetul. Dupa cum v-am spus am comandat o geaca din fas, o fusta si o helanca. Calitativ, geaca este OK, e facuta in China. Si fusta e OK. Doar helanca ma nemultumeste, e fabricata in Bulgaria si miroase a petrol. Eu am gresit masura la toate, sa zicem ca geaca o pot folosi, dar celelalte imi sunt mari si i le dau lui maica-mea. Data viitoare o sa stiu: masura 48 la Redoute e masura 46 in Germania (la Steillman, de ex), masura 16 in USA (la Victoria Secret) si masura 20 in UK (la Marks&Spencer). Odata cu coletul am primit si un cod care-ti ofera o reducere de 45% pentru urmatoarea comanda, daca o faci in termen de 3 saptamani de la data expedierii coletului. Reducerea nu se aplica la produsele care au deja pretul redus.

quote:
Originally posted by Tonia Antonia

Haide Croco!!! Zi despre calitate...

Croco

Mergi la inceput