Monica si Irinel Columbeanu (3)
Raspunsuri - Pagina 27
kisstherain999 spune:
Au explicat oamenii de 10 ori ca au imbracat copilul asa pt emisiune.
kiss
29+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
Sabina spune:
Io sincer nu cred ca a simtit bebelusa prea mare disconfort.Ma gandesc la aia micii care erau pe vremuri infasati.....
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
madalinad spune:
pai cum, deja au bona?! pai parca vroiau sa faca totul singurei...
iar monica isi tot plimba podoaba capilara peste bietul copil...
in alta ordine de idei, io sunt invidioasa ca tanara statea in fund asa linistita, eu m-am plimbat de pe o buca pe alta vreo 3 saptamani!
cat despre numarul de copii, acum sau mai incolo, ia ganditi-va, fatuca asta s-a aranjat pe viata... mai multi copii = mai multe pensii alimentare, ca nu prea cred s-o prinda 30 de ani cu iri...
blueeyes2003 spune:
Au zis ca au "rapit" o asistenta din spital chiar de cand au iesit ca sa aiba grija de micuta Irina,mai ales noaptea!Sunt convinsa ca si ziua tot ea are grija!
Mirela8+
Our little Miracle!
Artemis1578 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Io sincer nu cred ca a simtit bebelusa prea mare disconfort.Ma gandesc la aia micii care erau pe vremuri infasati.....
Na, ca mi-am adus aminte de aseara o chestie! Am vazut doar 10 min din emisiune, dar am prins ceva ce m-a uimit!
Radu ii citea lui Iri scrisorile primite de la telespectatori.
Una zicea asa: " Neaparat sa o infasati pe Irina pana la 1 luna!"
Ei bine, cum sa-ti permiti sa le dai -tocmai lor- sfaturi perimate? Una e sa comentezi ce si cum...si alta e ce-a scris madama respectiva!
madau spune:
quote:
Originally posted by madalinad
in alta ordine de idei, io sunt invidioasa ca tanara statea in fund asa linistita, eu m-am plimbat de pe o buca pe alta vreo 3 saptamani!
S-o fi indopat cu pastile ptr durere...sau mai stii..la astia bogati epiziotomia s-o vindeca mai repede???
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Bebe Beca spune:
Ma gandeam ca oamenii cu o stare financiara asa buna au si acces la informatii mai bine decat ceilalti. Si ca au si medici pediatri competenti. Ori, din cate stiu eu, nu este chiar indicat sa hranesti copilul cu biberonul...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Bebe Beca spune:
In cazul in care vrei sa alaptezi, I mean...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
mira_m spune:
Eu nu cred ca va alapta, spune doar asa sa para mai interesant!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
Androix spune:
quote:
Originally posted by Bebe Beca
Ma gandeam ca oamenii cu o stare financiara asa buna au si acces la informatii mai bine decat ceilalti. Si ca au si medici pediatri competenti. Ori, din cate stiu eu, nu este chiar indicat sa hranesti copilul cu biberonul...
Pai asta e: acces au! Da mai trebuie si un minim de 2-3 neuroni care sa priceapa informatia accesata si cel mai important sa constientizeze ca trebuie s-o acceseze!
In rest eu m-am lamurit ce trista e familia asta in noaptea de revelion. Ce insemna sa ai bani si sa nu te poti bucura de ei, sa nu ai prieteni cu care sa te distrezi, sa nu sti sa asculti o muzica buna, singurul lucru amuzant in noaptea de revelion sa fie ca-ti vezi numele pe burtierele de pe b1... Trist rau de tot
Asa ca daca ai bani nu inseamna ca ai chiar de toate.
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2