Monica si Irinel Columbeanu (3)
Raspunsuri - Pagina 26
lgireada spune:
Cine se uita sa ne zica si noua un rezumat :D
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Deci sunt socata ... am prins acum emisiunea ... bebelina este imbracata in jeansi !!! si asa a culcat o Monica in patut ... presupun ca este comod sa dormi asa, mai ales la cateva saptamani de viata Nu zic nimic de tricoul cu elastice la manecute ... Oare nu ii anunta nimeni ca s au descoperit hainute comode si practice pentru bbi ?
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica
exact de asta ma miram si eu!!!!!
care cateva saptamani de viata??? ac are doar vreo 4,5 zile, cred!!
vreau si eu un bebic!!
blueeyes2003 spune:
Este doar tinuta din seara asta,pentru ca apare la tv.Presupun ca in general este imbracata comod.Este adorabila!
Mirela8+
Our little Miracle!
Sabina spune:
da de ce ii dadea cu biberonul????
am vazut acum 5 secunde.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lgireada spune:
Pt ca mai vrea un copil anul asta in decembrie ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
danat spune:
Hop si eu la barfa secolului, la prima ora asa!
Sabina, Monica ii dadea lapte cu biberonul fiindca Irina mica incepuse sa plinga in direct si trebuia s-o potoleasca cumva, caci presupun ca nu si-ar fi scos ca sa si alapteze live (sau mai stii....). Oricum a tinut sa precizeze ca deocamdata pt noaptea isi mulge laptic cu pompa si-i da bona noaptea sa pape, ca duoamna C. sa-si faca somnicul de frumusete. Si probabil ca in max 2 luni nu o va mai alapta ca sa le iasa bebedoiul, pe care vor sa-l nasca pina la sf anului (frate, sa-ti planifici viata asa indeaproape ... se cred Dumnezei...???? Doamne iarta-ma!)
Voi ati prins cumva "smenul"? De ce tin neaparat sa-l faca si pe-al doilea tot acum?! Au intrat zilele in sac??? Ca eu nu va logica
P.S. M-a indispus rasul cam tzopirlanesc al lui Iri, cand Radu Morar (si asta, alta figura!) a intrebat-o pe Monica daca are silicoane si cum poate sa alapteze cu ele. Si ea, razand (deh, are o "scuza", varsta) a spus ca nu, dar Iri radea cu toata dantura din studio...pai eu, ca sotz, m-as fi simtit jignit sa o intrebe asa ceva pe sotia mea, care e o doamna si proaspata mamica...In schimb, Iri, ca detinator de una bucata trofeu fetisoara frumusica facuta si mamica , a ras!
Chiar "no comment"!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Elise spune:
quote:
M-a indispus rasul cam tzopirlanesc al lui Iri, cand Radu Morar (si asta, alta figura!) a intrebat-o pe Monica daca are silicoane si cum poate sa alapteze cu ele. Si ea, razand (deh, are o "scuza", varsta) a spus ca nu, dar Iri radea cu toata dantura din studio...
frumos.
cu alte cuvinte a intrebat-o in direct "auzi, tzatzele alea ale tale sint reale?!"
Elise & BBLisa
mira_m spune:
Si ce s-a mai povestit pe la emisiune ca eu am dat chiar atunci cand se termina!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by danat
Voi ati prins cumva "smenul"? De ce tin neaparat sa-l faca si pe-al doilea tot acum?! Au intrat zilele in sac??? Ca eu nu va logica
off topic:
pai, de ex., logica mea a fost 2, ca zic asea :
1. vroiam obligatoriu 2 copchii; daca se poate de acelasi sex, saru-mina DD, daca nu ... iarasi, saru-mina DD
2. copchiii sa cit mai apropiati de virsta (da cit se poate mai apropiati, intelegeti, si daca n-au fost gemeni, atunci sa fie "aproape gemeni") , ca sa fie pretini, nu doar fra#355;i ; plus ca daca-l faceam pe primu' mai mare - cre' ca nu-mi mai venea s-o iau de la capat cu inca unu' ... trebuia sa ma repauzez si-mi ticaia ceasu'
3. sa scap si io cit mai repede de obligatiile fata de familie si #355;ara in domeniul natalitatii, ca sa ma poci ocupa de mine (silueta, etc.etc.)
deci, mai iezista si logici ... fiecare cu logica lui
da' acuma io nu stiu care-i logica Columbeilor ... de-aia mesaju' meu e off-topic
carissma spune:
Scuze daca sunt off topic dar am si eu o intrebare pt mamicile de pe acest forum: este normal sa imbraci un copil de nici o saptamana cu jeans, sa-i pui si curea, sa-i dai si pantofiori cand ea nici nu isi deschide ochii bine? E adevarat ca arata adorabil imbracata asa dar oare este comoda imbracamintea asta la un copil asa mic? Mai ales ca am vazut aseara la emisiunea de pe B1 tv ca a si adormit cu hainele astea pe ea.