** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

petit_ange ma bucur din tot sufletul!

dianalaurai-am cumparat o carte copilului sa ii citesc din ea!

dideip si eu pun la suflet prostii dar nu ar trebui. Uite un de la mine sa iti treaca!

mihamora care era cauza sangerarii? Si eu am stat mult in spital si 2 luni numai in pat , ar trbui si acum dar NU MAI SUPORT. Asa ca incet-incet am iesit la plimbarele, nu fac excese, nu ma aplec, nu ridic, nu ma "contorsionez" doar plimbarele!

Fetele de la cate saptamani se poate intra in prenatal? Stiu de cele 126 zile, m-ar interese saptamanile de la care se poate incepe!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

tamaraspt, felicitari pentru baietel..ti-am pus caruciorul !
Mica, eu stiu de pe odisee ca din sapt 23 se intra in luna a 6-a, de aceea ma bucuram in halul asta! Am vazut ca si alte fete stiu ca si mie.
Chiqui, din ce m-am documentat eu, concediul prenatal si de lauzie are 126 de zile, din care in mod normal 63 inainte de nastere, 63 dupa nastere. Dar cu aceste cifre se poate jongla, dar numai intr-o anumita masura, astfel: trebuie sa ai minim 42 de zile din cele 126 dupa nastere. Asa ca poti scadea 84 de zile de la al tau DNP, si vezi de cand poti sa iti iai concediu prenatal. Uite, eu am DNP pe 23 mai, deci mi-as putea lua concediu prenatal incepand cu 1 martie! Dar probabil o sa imi iau de prin 10 martie, eu cum nu lucrez, ci imi platesc cotizatiile, imi convine sa imi plateasca statul 85% din venitul mediu pe ultimele 6 luni decat sa dau eu bani.
AAA, am uitat sa va spun! M-am interesat cat e o eco 3D la Zalau! 500 de mii! Va vine sa credeti? Cica e 700.000, dar e compus din 500.000 eco si 200.000 consultatia, dar fiind gravida nu e necesara si consultatia ginecologica, si atunci e 500.000. Iti da si CD daca vrei, asta nu mai stiu cat costa, dar nu poate fi asa mult! Imi zicea asistenta cu care am stat de vb ca medicul e de la Cluj, si au venit destule paciente si de la Cluj, tinand cont de pretul mic.
Asa ca din cate am inteles eu...la Bucuresti cel putin va cam jecmanesc doctorii!!!

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Burtici,

Am fost la eco si sunt foarte fericita. Ne-am vazut bebelina, ne-a facut din manute, am vazut-o cand deschidea gurita si inghitea, cum dadea din picioruse. Si ne-au dat cateva poze tare frumoase in care se vede fata lui bebe si un DVD. O sa le pun in seara asta sa le vedeti si voi. E super ecograful 4D de la Medical City, au iesit super pozele.
Am intrebat dr si de intarirea burticii. Mi-a spus ca sunt contractii dar daca nu sunt mai multe de 10/zi si nu sunt dureroase nu sunt probleme. Colul e inchis asa ca bebe e foarte bine.

Mica 22+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Tot io!

Chiqui parca saptamana 28 sau 30 . Mergi pe legea 19/2000 sau cel mai bine intreaba medicul de fam. Mie asa mi-a spus in 2004 a mea dr. Oricum ei stiu cel mai bine pt ca pt pre +post natal ai nevoie de hartia albastra de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica ma bucur ca ti-ai vazut fetita si e bine.astept cu nerabdare sa-ti vad pozicile.

abia astept sa o vad si eu pe ingerasul meu la 4D.

tamaraspt felicitari ptr baietel.

petit_ange felicitari ptr TT.

pupici

18+
poze

Mergi la inceput

Tamaraspt felicitari pentru baietel. Am vazut ca ai deja un

Mica 22+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Mica,sper sa reusesti sa pui pozele...Azi e ziua sotului meu si sunt cam ocupata(unica bucatareasa).Dar voi intra sa vad pozele...Va pup pe toate si se pare ca voi naste prima...Asta inseamna ca va voi da sfaturi actualizate!sotul meu nu a reusit sa puna pozele cuburtica mea...Ceva nu merge,nu stiu ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Hai ma Corap, ca m-am emotionat de tot la ceasul asta tirziu din noapte (aici e miezul noptii in 2 minute). Mi-au trecut toate supararile, abia astept sa se faca vineri sa merg si eu la control, n-am mai vazut bebele de o luna, dinainte de povestea hidoasa cu rubeola...

Petit_ange, asa ma bucur pentru tine!!!

Vas, fii vesela draga mea!

Mica, asta discutasem si eu cu Dianalaura, se pare ca pe forum sint altfel de date. Eu dupa cartea mea, acum sint in 19s si 4 zile, care e prima din luna 5, dar mi-ar fi placut sa am mai mult

Cu dormitul si la mine e aiurea, e tare greu sa dormi aproape mereu numai pe o parte...In ultimul timp m-am si dat la dulciuri, cred ca m-am cam ingrasat...dar pe de alta parte, asta e singurul moment in care poti sa zici ca esti grasa din cauza copilului, asa ca - las' dietele pe mai tirziu!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Mai puneti poze, fetele, ca numai la voi pot sa ma uit si sa-mi placa - in Japonia nu am decit canale japoneze la televizor (pe astea nu vi le mai descriu, ca pe urma ma bateti pe mine ca va ingrasati si de la ris )

Mica, ceva din America si ultimele a lu' bebe - abia astept!

Pauly, ziceai ca burta ta a inceput subit extinderea - sint tare curioasa, ca tu erai asa micuta!

Mergi la inceput

Promit ca in seara asta le pun si pe cele din America. Ideea este ca sunt foarte multe si trebuie sa fac o selectie. Da daca am promis...

Mica 22+

Poze

Mergi la inceput