** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ahhhhh, nu mai pot tine pasul cu voi, de abia apuc sa dau o citire rapida, am atat de mult de lucru, sunt franta de oboseala.Dar bebe nu are nici o problema , e super fericit. Cred ca face chef prin burticuta. Ce frumos e sa/l simti cum se plimba dintr-o parte in alta.
Elteka, la mine iese baietel. la eco ma duc de abia pe 30 ianuarie, si pana atunci am zis ca nu pun carucior, cu toate ca parca simt si eu ca e baietel. ( sper sa nu se supere pe mine , daca e fetita , ca oricum inca vorbesc cand cu el cand cu ea). ce tare ai fost cu karaoke, lasa ca bebe te iubeste oricum , tu pentru el canti cel mai frumos.
Lia , iese baietel.
Ralucami, eu am inceput sa/mi simt pulsul de vreo luna, si chiar ma enerva enorm de tare chestia asta, asa ca l.am intrebat pe medic, a yis ca nu e nimic anormal dar pe mine ma enerva. parca in ultima vreme nu prea am mai simtit. Hai ca mai vorbim cand mai am putin timp, dar sunt atat de obosita, Ma duc sa ma culc.
23

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Mica, 2cm col pare destul de micut, insa am inteles de la una din fete ca depinde si de cat de plina era vezica in momentul masuratorii. Insa e mai important ca el sa fie inchis asa cum zicea si eimotto. Cel mai bine intreaba-l maine pe ecografist lui cum i se pare... bafta maine.

Andreea 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA

Ralucami, da-mi si mie te rog frumos niste nume de creme de alea pe japoneza; am fost la farmacie cum ai zis, dar n-am gasit raft de gravide si mi-a fost jena sa-i arat la farmacist un sin si sa ii arat ca ma scarpin , ca eu numai asa comunic cu ei - limbaj corporal

Doamne ce simpatica esti!! Uite aici o pagina cu diferite creme pt gravidute:
-de la Pigeon
-de la Combi
www.toysrus.co.jp/product/product_list.aspx?category_id=DCBD3E29-95C0-4EC0-84F8-7854749D1210&type_id=001&top_id=002&category_tree=5&tab_id=c08&c_id1=2EBC3501-4038-473B-8BD4-DFA6F8B323D4&c_id2=AF248A99-8145-4968-9CEB-4BC240EB1020&screen_id=1" target="_blank">CREME

Uite si aici: www.kenko.com/product/cat/cat_121209120913.html" target="_blank">ALTE CREME

Vad ca mai sunt de la Madonna, se recomanda si cele de la Dr Ci Labo, mai e un tip de crema Mama&Kids ( de la ei am si eu mostre) etc.

Sfatul meu: foloseste AltaVista- Babel translation pe net pt traduceri din Jp-engl. Si in viata de zi cu zi , sugestia mea e sa cauti pe langa casa o asociatie internationala ( au fel de fel de materiale in engleza, si sunt o gramada de voluntari in Tokyo, jp care vb engleza, care sa te ajute cu diferite informatii : unde gasesti dr/spital/clinica vb de lb engleza, unde gasesti alte grupuri de mamici/gravi gaijin, unde mergi sa iti faci grupa etc etc. )

POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

AM pus poze cu bebe de la echo, sper sa se vada

Paula24+

poze

http://good-times.webshots.com/photo/2959071490099353365OXfUUX

Mergi la inceput

Corap, am observat ca ai data de nastere odata cu a mea, la ce spital esti? Si ai o burtica frumoasa si mai mare ca a mea(bebe al meu are 607gr/+-28gr)dar mergem inainte.
Vali5 frumoase poze, de abia astept sa merg si eu (16-18feb)la Moeciu este cel mai frumos acolo, de drag ma duc de fiecare data.
EIMOTTO eu am facut echo la ALTMEDICA (undeva pe la Diham-Nicolae Grigorescu)trimisa de doctora mea din Sf. Pantelimon, chiar daca a cam costat se vede diferenta(eu am si dvd si se vede 4D in timp real, ce mai o minunatie)aveau o aparatura de iti cadea fata si un doctoe foarte de treaba care vine doar martea la aceasta clinica.pupici la toate
P.S.mai frumos se vede acum(poze bebe)asai?

Paula24+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Eimotto, multumesc de raspuns!!!

Dideip, cum sa nu se vada mogaldeatza?? ?E un scump!!! Sa-ti traiasca!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

Andrada 23+ cu Antonio

Mergi la inceput

In curand voi pune si eu poze cu burtica, astept sa le scanez.
Fetelor am observat ca vorbeati in capitolul trecut de mancare chinezeasca, as vrea si eu un numar de telefon de la un restaurant chinezesc poate comandam si noi la servici.

Paula24+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

, burticute!

E asa o agitatie la mine la munca, acum la inceput de an, de nu mai apuc sa intru sa scriu si eu mai mult Si cum stau toata ziua in fata calculatorului, acasa nici nu vreau sa il mai vad, ca sa nu mai spun de stat pe scaun. Am ajuns sa am repulsie fata de pozitia "in fund". Ajung eu si la concediul prenatal. Intr-un fel abia astept ca sa ma pot odihni in voie, dar pe de alta parte, cand ma gandesc ca voi sta zilnic 8-10 ore singurica...

Acum ar fi trebuit sa plec acasa, dar sotul meu mai are treaba la birou si il astept. Asa ca profit de aceste momente sa intru sa va mai citesc si sa va scriu.

Pe 24 ianuarie merg si eu la echo - sper sa aflu ce culoare va avea caruciorul. Copilasul meu este tare miscaret si jucaus. Va povesteam zilele astea ca l-am impuns cu degetul si a fugit in cealalta parte a burticii. Astazi impungeam cu degetul in diferite parti ale burtii si la 1-2 secunde il simteam in acelasi loc - imi raspundea Imi e tare drag!
In week-end a fost foarte linistit si ieri cand am ajuns la munca si m-am asezat pe scaun a inceput gimnastica la mine in burta. Am ras de el, ma gandeam ca a inceput si el programul de lucru - desi cred ca nu ii convine pozitia in care stau

Cam atat despre mine... Intru sa recuperez, sa vad ce ati mai scris in cele 7 pagini cu care am ramas in urma.

Aaa, Duminica am implinit 24 de saptamani si am intrat in cea de-a 25-a.

Valentina 24+
Poze

Mergi la inceput

In prima poza se vede clar putica, in a doua sta cu o mana in cap si cu o manuta la barbie.Cand mi la aratat la 4D in timp real si am vazut ca isi baga mainile in gurita si sta cu piciorusele incrucisate am ramas paf, cat de mult a avansat tehnologia asta. Mama mea este de moda veche si nu prea este ea de acor cu sumele astea care le dau eu pentru echo, ea a zis ca a facut 4 fara echo si uite ce copii sanatosi a facut(asa zice mama mea)dar cu toate rahaturile astea care le mancam noi de pe piata cu E-uri multe si radiatii si toate cele parca iti este frica.

Paula24+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

Buna seara burtici,

Nu stiu ce se intimpla dar mie imi merge sit-ul un suturi(oriunde altundeva as intra pe net merge OK, doar aici pe DC sunt momente cind nu merge deloc). Am mai scris un mesaj mai devreme dar cind sa il trimit nu mai mergea

Il trimit acum (am apucat sa il copii intr-un notepad cind am vazut ca nu merge)si sper sa mai fie inca la subiectele discutate pe aici.

"Buna Burticute,

Iar nu am mai scris de mult...
Nu stiu cum fac dar tot nu reusesc sa mai scriu, bine macar ca am reusit sa va citesc si nu sunt in urma cu asta.

Acum vad ca se discuta de vergeturi: Eu am ceva vergeturi pe fund de pe la vreo 21 de ani cind m-am ingrasat 10kg in mai putin de un an (vad ca voi aveti de la slabit). Oricit m-am chinuit de atunci sa slabesc sa ajung la greutatea dinainte nu am mai reusit. Acum inca nu mi-au aparut altele noi desi si burta si sinii mi-au crescut foarte mult (la sutiem am crescut deja cu vreo 3 numere - purtam 75B si acum am ajuns la 85C) si nici nu m-am dat cu vre-un fel de crema.
Cred ca asta depinde foarte mult de constitutia fiecaruia. Zic asta pt ca stiu ca nici mama nu a facut vergeturi la niciuna din cele 3 sarcini. Sper sa treaca perioada sarcinii fazra sa imi apara.

Arsuri la stomac: Aici nu stiu ce sa spun, stiu ca am citit pe undeva ca atunci cind sarcina e mai mare, orificiul ce face legatura intre stomac si esofag nu se mai stringe cum trebuie si din cauza asta apar arsurile. Am avut si eu in citeva seri arsuri (inclusiv aseara) dar am pus pe baza la ce am mincat - nu a fost ceva tocmai usor la stomac.

Constipatia: Eu am probleme in sens invers: daca fac ceva combinatii mai ciudate (gen beu lapte si dupa 30 min maninc un fruct sau beu un ceai) toaleta stie de mine. Trebuie sa am mare grija ce maninc si cum maninc ca sa nu ma "stric la burta". Acum parca totusi e un pic mai bine, dar la inceputul sarcinii ma stricam la burta inclusiv de la cartofi copti in cuptor.

Mincarimi: nici din astea nu prea am. Ma mai maninca sfircurile in ultima vreme asta daca nu ma dor si binenteles ca s-au marit si si-au schimbat si culoarea. Daca inainte erau de o culoare roz placuta acum deja sunt maro. Cred ca e vorba de grupa de sini in forma de para de care spune ralucami pt ca e clar ca nu sunt rotunzi, au mai mult o forma de con.

dianalaura: spor la treaba!

Bafta la examene, fetele care sunt in sesiune! Mi-e dor si mie de vremurile alea. Acu eu tre sa stau la lucru si imi storc creerii sa fac un nenorocit de proiect sa mearga

Abaia astept sa plec in concediu dar mai am de asteptat pina in martie (pt ca trebuie sa termin proiectul mai intii).

Gata deocamdata! "

Irinutza 21+ Stefan

Mergi la inceput