** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by corap

didi, e fetita ... cred ... daca nu e, dau o bere fara alcool sau o cafea fara cofeina ;)

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Cora, e baietzel!
Asta mi-a spus dr la eco joi;
Dar sa stii ca si la bb 1 toate prezicerile chiar si cele mai elaborate au dat gres. Am fost invers. Asa ca suntem abatere de la statistica
Noi sa fim sanatosi. Frumos burtik ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

A, si am luat rezultatele de la TT. A iesit ok.

Am luat de la farmacie Elevit - 360.000 lei necompensat.

Mica 22+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Nicole bebe, eu am arsuri de timpesc, mai ales de vreo 5 zile incoace, nu se mai opresc. Am citit demult ce e pe linkul ala, dar nu ma ajuta nimic, nici lapte (fie el cald ori rece), nici paine, nici biscuiti, nici nuci - nimic!

Eu nu cred ca e de la crescut par , ci de citeva zile simt ca uterul a mai crescut un pic, un deget deasupra de buric (ajunge pina sub sini pina la 9 luni...). Asta inseamna ca impinge stomacul si mai mult in sus, si sucurile vin inapoi.E adevarat ca din cauza hormonilor "usita" dintre ele e mai laxa...

Mi-a zis o prietena de cartofi, la naiba - nu imi trece. Pina am citi in niste retete de pe vremea bunicii de suc de cartofi. Acuma doar n-o sa stau eu sa storc suc, sa fim serioase, insa maninc cite unul mic si crud, asa ca pe un mar si imi trece in 10 minute, simt ca un fel de dop si gata, nu mai curge acid sulfuric pe git, cum zicea o fata.

Faza e ca nu e prea gustos, si apoi mai tre' sa-l si cureti...Citeodata rabd. Cind merg la doctor vineri o sa intreb, ca aici nu au rennie si nu sint 100% convinsa ca-mi dau ceva bun in sarcina cind le cer la farmiacie ceva si le arat si burtica...

Mai stiu ca Rennie nu e bun pe termen lung, ca are ranitidina, care da depresii Incearca si tu cu dicarbocalm, macar acolo voi aveti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Andradap, esti o dulce - chiar voiam sa-ti scriu ca nu-mi poti trimite, ca eu sint "departe". Din pacate nu m-am prins cum sa folosesc dc++ asta, am mai incercat.

N-am fost in magazine inca, sint zile in care numai lenevesc, dar te anunt daca gasesc sau nu. Multumesc tare

Ralucami, da-mi si mie te rog frumos niste nume de creme de alea pe japoneza; am fost la farmacie cum ai zis, dar n-am gasit raft de gravide si mi-a fost jena sa-i arat la farmacist un sin si sa ii arat ca ma scarpin , ca eu numai asa comunic cu ei - limbaj corporal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

...super

quote:
Originally posted by ELTEKA

Ralucami, da-mi si mie te rog frumos niste nume de creme de alea pe japoneza; am fost la farmacie cum ai zis, dar n-am gasit raft de gravide si mi-a fost jena sa-i arat la farmacist un sin si sa ii arat ca ma scarpin , ca eu numai asa comunic cu ei - limbaj corporal

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna ziua la burtici!

Iata si noi aparem in toi, am avut netul cu intreruperi si nu am reusit sa scriu.
Maine am eco, intr-adevar la diagnosis la dr. Pop, am sunat si vb e 4 mil. Dar stiu ca este unul dintre cei mai buni si asta este, la altcineva nici nu vreau sa imi fac ecografia morfologica. Am niste emotiiiiiiii de nu mai pot. Al meu sot imi spune sa stau linistita ca in decembrie daca era ceva vedea el (am facut la el o eco de urgenta cand am avut probleme, nu a facut morfologia dar a masurat el multe pe acolo) dar tot imi fac griji.
Mica - parca tu intrebai de lungimea colului daca e bien 20 mm sau nu. Din ce stiu eu normal e sa fie in jur de 30 mm (3 cm) dar mai sunt cateva lucruri care trebuie luate in considerare atunci cand se da "verdictul"
- cat de inchis si tare este (asta se vede numai la control "manual")
- cat de bun este ecografistul (experienta+aparat)
Eu, care nu sunt doctor, ti-as recomanda cat mai mult repaos la pat. Daca cumva nu este vorba de tine (adica nu tu ai colul de 2 cm) atunci e si mai bine

Iar despre arsuri, eu am observat ca pot sa am si de la apa, daca beau multa. Incerc sa imi impart mesele in cantitati destul de mici ca sa incapa acolo. Nici nu se pune problema sa mananc la o masa atat cat mancam inainte de a ramane insarcinata (de ex ciorba cu felul 2, never, nu mai incape)

va pup

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor, care aveti "experienta", sau mai bine zis "mamici veterane"... e adevarat ca cel mai mult te ingrasi in prima parte a sarcinii si spre sfarsit nu mai pui pe tine mai nimik (bine cu exceptia a 2 - 2,5 kg de la copil )?

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

Andrada 23+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Eu cu 3-4 ore inainte de a ma pune in pat nu mai mananc nimik... ca altfel de-abia parca mai pot respira! :D

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

Andrada 23+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Andrada - fiecare sarcina e altfel
Eu la prima sarcina am luat mai mult de 30 kg (de la 55 la 85)impartite astfel:
- 8 kg trimestrul 1
- 12 kg trimestrul 2
- peste 12 kg trimestrul 3
Inainte cu 3 saptamani de a naste am inceput sa nu ma mai cantaresc (deja luasem 30 kg)
Dupa 2 ani am ajuns la 64 de kg (greutatea la care am ramas insarcinata acum)

Acum am 24 saptamani implinite si m-am ingrasat doar cu 2 kg, asta dupa ce in primele 3 luni reusisem sa slabesc fo 3 kg din cauza raului). Si nici acum nu ma laud ca mananc foarte mult dar in nici un caz nu mananc cat mancam la prima sarcina.

Parerea mea personala este ca depinde foarte mult de modul de viata pe care il ai precum si de ceea ce / cat mananci. Cred ca de acum in colo ar trebui sa ne ingrasam cam cu 1 kg pe luna ceea ce la mine ar fi fo 4 kg. Dublu sa fie si tot nu mai ajung la 80

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Eimotto de mine era vorba cu colul. Am vazut ca asa mi-a scris dr la eco de la 18 sapt. Si atunci mi-a zis ca e ok.
Ma duc maine iar la eco si o sa vad. Nu ma ingrijoram. M-am uitat si eu pe ultimele analize si cam atat am inteles din ce a scris dr

Mica 22+

Poze

Mergi la inceput