Nou stil de viata (121)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

olo, multumesc si eu eram dependenta de cola, am ajuns sa beau si 4 l pe zi.Am incercat sa reduc la 2-3 doze si acum nu mai beau deloc.Am reusit sa trec si peste tentativa de saptamana trecuta, cat timp a fost sotul acasa,SPER SA MA TINA MULT AMBITIA
o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

...Delidana, la cate abdomene faci si cat exercitiu fizic, banuiesc ca ai abdomenul frumos...asa, cu dungulitze de la muschi! Io imi dau seama ca am ajuns la o greutate ok, dar trebuie sa-mi tonific musculatura. Dar ...greu! Ca muncesc mult. Si cand am liber, fug in pat la odihna sau la film! Apropo, filmul de sambata "Prestigiul" a fost ok. Ieri n-am mai ajuns insa la "Deja vu". Sper sa ajung curand!

Zuzilici, ce sport faci? AI renuntat la alergat? Io visez la o banda de alergat in casa, dar ,sincer, ma tem ca structura blocului nu rezista...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Tzuni, solidarizez cu tine

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

solidariza-ne-am!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor si bine am revenit - din vacanta si printre voi!
Acum ca mi-am facut de cam de aproape 2 luni, revin hotarita si pusa pe treaba ca doar la inceputul lui martie ma duc in Caraibe si nu vreau sa fiu o balena esuata pe acolo....
Nu va zic cite kg am acum pentru ca imi este rusine - va rog sa ma pasuiti cu valoarea in sine pina cind am sa ma simt eu "mai ok" - sper eu ca in 2 saptamini sa fie totul mai binisor.
Am reinceput regimul nutritionistei - dar de la capat si sunt si inainte de ciclu deci probabil senzatia mea de "umflat" e putin exagerata, dar asta e!

Va pup pe toate si ma bucur sa fiu iarasi printre voi!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare,

Sint chioara de somn ca la noi aici s-au anulat autobuzele si m-a sculat o colega din somn de la ora 6 dimineata, asa ca s-a dus dulcele meu somn. Am intrat sa va salut si sa va spun ca la kg n-am inregistrat nimic spectaculos, doar ca m-am apucat de gimnastica destul de serios (si ca "goal" mereu ma gandesc la cate abdomene face Delidana ), aseara mi-am facut exercitiile de saltea plus stepperul. Astept ca azi sa-mi livreze si banda rulanta de alergat si sa ma apuc si mai serios de treaba.

Leloo, unde mergi in Caraibe? Iti doresc sa ajungi la kilogramele dorite, ca noi toate de altfel

Crystina, tin pumnii la invatat...stiu ce inseamna, dar vei supravitui tu fara probleme chiar si in hard times

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna ziua fetelor!!!

Cu o mana dureroasa scriu ca aveam de dimineatza....93 kg deci...-2kg si sunt cu rusii pe cap de ieri si o miniraceala in gat cu tuse nasoala, mana dureroasa...si o stricatura la stomac aseara. Asa ca...pofta de papa ioc....mananc doar cat tb sa imi iau medicamentele ca altfel...numai lichide as bea.

Daca renuntza Crystina inseamna ca eu urmez la sherife nu??? Imi spuneti si mie cum se face??? Adica imi inchipui ca te loghezi cu userul si parola aferente si modifici in listutza nu??? Mai tb sa stiu si altceva??? Plssss help!!!

Cookie ms mult pt raspuns. De asta imi era frica si mie si...sincer nu m-as avanta...mai ales ca mai vreau un bb si nu as vrea sa pun mult pe mine. Data trecuta am pus 9 kg...Acuma sper sa pun macar la fel.

Va poop! Ma duc sa fac acupunctura pt umar si revin dupaamiaza!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by khristin

Leloo, unde mergi in Caraibe? Iti doresc sa ajungi la kilogramele dorite, ca noi toate de altfel

Cristina

noi si poze mai noi

Mersi... In Caraibe merg in St.Maartens - inca nu stiu mai multe detalii - excursia este un fel de premiu pe care l-am cistigat.

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

buna, buna

Deci anunt cu durere mare 84,5, si de ier am inceput daneza, imi place ca se mananca iaurt si eu cum sunt fana, ce bun a mai fost:)

Altfel.. de la atatea antibiotice am dat intr-o minunata de candida de'mi vine sa ma dau cu capu' de pereti, dar gatul e mai bine... macar atat.
Aici e superb afara, vreo 10 grade si un soare.... parca mi-e ciuda ca tre sa stau in casa si sa invat, dar miercuri dau examenul si gata.
Aaaa sa va zic si de carnet, au trecut cele 3 luni de asteptare si ma pot inscrie iar pentru examen. Acu' sunt tare dezamagita, pt ca am fost cu sotu (vreau sa dau examen cu el), si fiind a doua oara, s-a uitat cel de la ghiseul de inscrieri cam ciudat la noi si a zis ceva de genul 'ca de ce nu fac scoala? ... asa pierd doar timpul!' m-am inverzit dar totusi m-am inscris, acu' mi-e o frica de' numa, dar daca voi pica, direct la scoala merg!, iau ore regulamentar, numa sa nu le mai vaz fetele acre, si sa iau carnetu' ala odata de care am atata nevoie, huh... Doamne ajuta!

pup, si mai revin io

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Olim, felicitari pentru ideea de a renunta la cola. Si eu eram dependenta de cola light si acum beau doar ceai si apa plata si sincer ma simt mult mai bine.
Leeloo, bine ai revenit! Chiar ma intrebam ce este cu tine de nu apari pe la noi.Spor la regim. Eu am mai facut o vizita la nutritionist, acum cateva zile, si mi-a mai modificat putin regimul (acum este chiar mai usor de tinut). Unde pleci in Caraibe si cat stai? Pleci in concediu sau cu job-ul?
Khristin, felicitari epntru sport.
Delidana, felcitari pentru kg in minus.
Olo, bafta multa la negocieri!
Crystina..bafta la invatat.

Meniul pe astazi:
D:cafea
Gustare:ceai verde
Pranz: 150 gr snitel de piept de pui+salata de sfecla+1 felie de paine graham
Gustare: un fruct- inca nu m-am hotarat ce...desi mi-e pofta rau de o banana, insa daca vreau sa intensific slabirea ar fi bine sa uit de ea
Seara- legume la cuptor(daca ajung in timp ultil acasa) daca nu- salata
+ 1 iaurt

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Leo, felicitari pentru excursie(premiu). Cand pleci? Succes sa ajungi acolo cu kg dorite!

Felicitarui fetelor care au slabit! si vad ca nu sunteti putine, asta ar trebui sa ma ambitioneze!

Meniul de azi- a doua zi de daneza

D: cafea cu lapte(ca altfel nu pot)
P: iaurt si sunca
C: friptura pui cu salata

Si inapoi la cartea de anatomie/ cosmetologie...

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput