Nou stil de viata (121)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Nu stau mult - cum v-am spus, este un premiu pe linie profesionala. Plec pe 2 martie si stau pina pe 5 - deci 3 nopti, insa sper ca pina atunci sa pot sa apar pe plaja fara sa mi se innroseasca obrazul...

Mia - am fost in concediu - iar regimul eu l-am reluat de la capat ca m-am gindit ca nu are ce sa-mi strice!

Meniul meu de azi e:
MD: crenvusti
Prinz: un picior de pui cu gogonele murate
Gustare: salam cu cascaval, ardei gras
Cina: frigarui de pui cu salata

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,
si io la raport, -1.500, adica 83.900, ma declar multumita de saptamana asta si ma tin in continuare de treaba.Adela e mult mai bine , continuam antibioticul si joi mergem la control.

Felicitari fetelor care au slabit, cred ca toata lumea a slabit sau mentinut, chiar avem vreun porc saptamana asta?

va pup

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

da, sigrid, io!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Upsssssss, nu te supara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by sigrid26

Upsssssss, nu te supara

ar fi culmea sa ma supar pe tine! Is suparata pe mine!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Felicitari fetelor care au slabit! Merg sa fac modificarile de rigoare la listuta.

Eu raportez 59 kg, deci - 1kg, pacat ca nu m-am inscris la concurs ca eram printre castigatori... Dar eu de fapt doar 500 grame imi propusesem...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata!
Si eu la raport: mentinere! cu rusi pe cap si fara prea mult chef de viata. Nu stiu ce am dar asta este. Inca mai alerg=mers mai alert, si iau scarile de cate ori am ocazia. Am reusit sa ma fortez sa urc pana la 6 si-apoi sa inceapa gafaiala. Dar oficial imi merge bine, neoficial e vai de mine. Cred ca-s la limita intrarii intr-o depresie.
In alta ordine de idei felicitari fetelor care au slabit si la cat mai multe kg. pierdute.
Carmen foarte scurt si la obiect azi. Esti ok?
Crystina spor la invatat.
Leo bine-ai revenit si felicitari pentru excursia castigata.
Tzuni te pupic si eu. Sper ca nu tu mi-ai trimis starea in care sunt acum, da?
Sigrid tu esti fata care tace si le face. Felicitari pentru kg pierdute. Daca o ti tot asa o s-o ajungi pe Delidana din urma.
Cami la tine chiar ma asteptm sa slabesti mai mult de-un kg. Bravos!
Khristin na, c-a venit si la noi o urma de iarna! Fericita?
Mik spor la treburi.
Olo bafta la negocieri, arata-le ca poti avea si tu big balls!
Olim felicitari pentru hotararea luata si daca inca maiai indoieli incearca sa speli chiuveta cu Cola. Cand ai sa vezi ce bine curata ai sa te gandesti la ea ca la detergentul de vase si sigur n-ai sa mai vrei s-o bei.
Fetelor va pup pe toate. Nu ma simt in stare sa mai continui.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Miag succes cu dieta si sa dea roadele pe care ti le doresti.
An_k sa te vedem cat mai curand. Bafta!
Dordia sanatate multa.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Sigrid, si io Felicitari pt kg in minus, tine-o tot asa

Zuzilici, multumesc! Sa te-auda Dumnezeu! Sper sa se rezolve toate problemele tale si sa dispara orice urma de depresie

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Miag, multumesc...sper s-o tin tot asa si sa se vada cat de curand rezultatele, ca altfel nu ma vad punand piciorul in RO...glumesc fireste

Leeloo, St. Marteen e super, asa ca iti doresc de pe acum distractie placuta, chiar daca e in martie si cam scurt la distanta care e

Delidana, felicitari pt. forma in care te mentii

Zuzilici, sa stii ca sint bucuroasa....aseara am iesit la plimbare in zapada toti trei vreo ora, si azi am avut norocul ca la a doua scoala la care sint sa se anuleze cursurile din motive de anularea autobuzelor si lipsa de elevi....asa da, mi-as dori cat mai multe zile din astea ....ma duc sa-mi iau copilul de la gradinita si sa enjoy my afternoon off .

Va pup,

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput