Nou stil de viata (121)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...cu greu va scriu doar cu o mana dar...dependenta e mare.

Felicitari tuturor celor care au slabit dar si celorlalte!

Nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea mea cu listutza. Plsdss !!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Nu mai stiu daca se mai dau flori si porci. Eu am pus totusi. Va rog sa verificati listuta si daca sunt probleme sau sugestii sa-mi spuneti.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Fetelor sunt inca la birou ca am mult de lucru..asa ca in seara asta sunt pe faza...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Diana, ar trebui ca prima pe lista cistigatoarelor sa fie Dordia, pentru ca ea a slabit cel mai mult, 2 kg, urmata de Cami, cu 1.5 kg si apoi restul fetelor care au mai slabit.

E adevarat ca Miag a slabit doar 200g insa a slabit si de aceea merita .
Cookie nu are inaltimea trecuta in lista. Cookie, avem nevoie de "inaltimea" ta!
Din cite vad in lista au mai slabit Cookie (400g) si Olo (200g), deci merita si ele cite o .
Regula este ca pentru slabire (chiar si 100g) se da si pentru ingrasare (chiar si 100g) se da .

Nu stiu cum sa procedam cu "Podiumul", pentru ca pe acea lista sint cele care au slabit cel mai mult anul trecut si cum noi am luat-o de la capat anul asta cred ca ar trebui sa o luam de la zero si acolo. O sugestie:

1. Dordia - 2 kg
2. ZisaCami, Sigrid - 1.5 kg
3. Olim - 1.2 kg
4. DianaR, Delidana, Carmen - 1 kg

De asemenea, o ajuti tu pe Dordia cind e rindul ei sa deschida subiect nou?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Am intrat sa va spun ca ne-au livrat azi banda rulanta, si abia am montat-o, sotul meu a incercat-o si-a scos limba de-un cot....de maine sa ma vad si eu cum ma prezint...va tin la curent oricum.

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Felicit si eu fetele care au slabit!

Zuzilici, inteleg starea prin care treci, dar mai stiu ca esti o persoana puternica, motivata. Am incredere in tine ca vei slabi. Persevereaza si nu te da batuta. si sunt cu okii pe tine.

Apropos de chestia asta, se vehicula la un moment dat pe subiect o idee: sa facem echipe de cate doi/trei pentru a ne mobiliza mai bine.
Ex: eu o 'tutelez' pe Zuzilici, am grija s-o incurajez tot timpul, sa-i ridic moralul, s-o mustruluiesc cand trebuie. De asemenea, Zuzilici ma va ajuta pe mine atunci cand o iau pe panta gresita.

Astept impresii vis a vis de sugestia mea.

Ieri am facut juma de ora sala (banda - mi se pare cumplita...si doar am mers), bicicleta si spalier (parca asa se cheama). A, si vibromasaj la sfarsitul sedintei.
Surprinzator, n-am febra musculara. E drept, nu m-am solicitat prea tare.

Dordia, sanatate multa!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Referitor la lista, nu ma intereseaza cum va arata. Faceti cum credeti voi ca este bine.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele.
Am minus 300 de grame.NU se pune, nu?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Intru si eu repejor de acasa sa va salut. Am fost plecata in weekend la Munchen si nu am putut intra sa va citesc, iar ieri si azi sunt la un training.

Astazi dupa training ma duc la tuns, intentionez sa scurtez parul destul de mult..., om vedea ce iese.

Va pup, revin maine.

Ruxilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Saluuut !
Mephalaaa - aha, stiu ideea cu echipele, e suuuper faina :-) Io`st de acord.

Sa ma plang la voi ... sunt pe antibiotice din cauza unei masele belite, drept urmare ieri mi a pierit toata pofta de mancare din cauza de dureri crunte si greata profunda, abia am mancat un cartof. Azi mi am adus cartofi fierti (nu in coaja) cu oleaca de patrunjel, dar tot nu mi se face. Insa beau 4 l apa. Astept orezul de maine.
Sper, chiar sper sa tin regimul ca la carte, adica 3 ture de 9 zile. Azi cantarul imi arata fix 82 de kg
Cu bicicleta ... duminica am facut 10 km, ieri abia 5, azi ink nimik ... dar recuperez diseara cu tot setul de exercitii.

Va pup ca mi sosesc sefii !!! Sper sa va pot citi mai incolo !

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput