Nou stil de viata (121)
Raspunsuri - Pagina 24
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by sigrid26
Mi-am cumparat Nicoret, hahaha, ma si vad la bar cum scot tacticoasa guma din geanta .....eu fumatoare inraita.
Mamica de printesade 5 anisori
Eu nu prea mi te pot imagina.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)Elefantica
DianaR spune:
Am trecut si concursul pe prima pagina.
Targetul meu luna asta 3 kg. Nu tin eu sa slabesc f mult asa repede dar ptr echipa...
Delidana - Khristin - Daria - DianaR
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
dordia2000 spune:
Fetelor ce inseamna sa fii sherifa??? Adica ce presupune??? Si de cand imi vine randul??? Adica cand tb sa fiu pe faza??? Plssss luminati-ma si pe mine!!!Sa stiu cand urluu dupa ajutoooor!!!
Acum va poop si ma duc la nani!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
an-k spune:
noapte buna adversarelor si coekipierelor sa visati frumos si sa va ganditi la strategii;)! Am inkis cartea si fug la nani. Pup.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Cystina, An-k si Olim
miag spune:
Noapte buna si de la mine.
Si maine sunt pe drumuri..sper ca maine seara nu voi avea iar un sock cand voi vedea cat ati scris...nu de alta, dar nu tin pasul cu voi...
Succes fetelor din echipa si adversarelor.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
cookie spune:
Mooooaaaamaaa! M-ati dat pe spate cat ati scris!
Ei, brava! Asa mobilizare, mai rar! 
Si acu'....pe mine cine ma adopta?
Vad un loc liber la echipa rosie...ma luati si pe mine, fetelor?
Eu mi-am propus macar 4 kile luna asta, sper sa pot, chiar de am un examen pe cap si stressul cat casa 
Numai sa ma iertati
ca eu nu pot fi foarte activa...de exemplu, nu pot da niciodata raportul luni sau marti...decat seara tarziu sau in avans, duminica. Am voie?
Chiar m-am apucat de WW, luni mi-am depasit putin punctele, dar ieri am mancat regulamentar. Mi-am instruit colegele sa nu ma imbie cu vesnica lor masa de pranz(pizza) si nu care cumva sa mi-o fluture pe sub nas ca
! Si nici cu ness frecat cu mult zahar cu multa spuma! Am zis!
Fetelor cu WW, nu aveti cumva calculatorul de puncte? E un mic programel in lb. germana, il aveam si eu da' nu stiu cum se face ca mi-a disparut!
Si ceva idei de meniuri de luat la serviciu, please? 
Hai, va
, frumoaselor, si spor la
![]()
szivarvany spune:
Cookie - eu am calculatorul daka mi dai pe pm adresa ta de mail !
Deci buna dimineataaa ! Am "mers" 5 km cu bicicletu`. Cantarul arata 81 de kg
Asa ca incep ziua minunat. Aseara am papat din orez ca nu mai rezistam asa si a fost tare bun
Azi continui cu orezul cu indulcitor si oleaca de ness sa aiba gust. Asta pana vineri, dupa care trec pe legume fructe.
Sigrid - succes la lasatul de fumat ! 

Va pup pe toate, sper sa pot activa si azi de la birou !!!
Delidana - Khristin - Daria - Diana ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
mephala30 spune:
Neatza fetelor! 
Zuzilici, Sigrid, eu mi-am bagat ekipa la semnatura. Daca vreti si voi....
Sigridutza, bafta multa si iti tin pumnii.
Va fi si mai greu pentru tine cu lasatul de fumat. Asteptam vesti de la Mamicadulce.
De regula, intre ce ore puteti intra pe net?
Pe dinafara au ramas: Alipiticot, Brenda, Sabina, Lunanoua, Noel. Asteptam una din fete in ekipa noastra. Vor ramane 4 fete ce vor forma o noua ekipa. Pana luni au suficient timp sa afle despre concursul nostru. Ar mai fi Anca74, Ioana, Carolinah, Roxana...sunt la mentinere si nu stiu daca se baga...
Sper ca n-ati uitat de ziua Ioanei si surpriza....
La multi ani Ioana!!!!
si 
Crys, multam de
. Ideea era de anul trecut, chiar nu mai retin cine a dat-o...eu doar am amintit de ea.
Ce mai face Lillysor? Sanatoasa si cuminte?
Mephala-Zuzilici-Sigrid
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
carolinah spune:
Mamaaaaaaa, ce mobilizare!!! Bravo, fetelor, tot asa inainte!
Intr-adevar, Carmen, eu sunt la mentinere si ca atare intru aici din 2 in 14, plus ca nu as putea sa ajut echipa cu nimic, atat ca probabil nu s-ar scadea din puncte, ca sunt relativ stabila in ceea ce priveste greutatea. In plus, eu nu urmaresc sa scad in Kg, si sa fiu mai tonifiata, asa ca daca ar fi un concurs cu sport ceva, m-as baga.
Oricum, e minunat ce faceti voi si va urez mult succes! Si mai intru sa va incurajez si sa urmaresc concursul.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident