Nou stil de viata (121)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

anca, trebuie sa ne cautam o coechipiera
asteptam oferte, doina, ce zici?

Crystina, An-k, Olim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Fetelor, ce v-ati mobilizat la scris! Daca ne-am mobiliza si la slabit tot asa ...
Miag vino in echipa neagra LOZ Leeloo-oLo-zisaCami, cum spunea oLo am putea trage lozul castigator ... ce zici?!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare si de la mine!

Acum am ajuns de pe drumurile patriei si am ramas uimita cand am vazut cat de mult ati scris.Bravo fete harnicute!
Mi-a placut foarte mult ideea cu echipele si sunt sigura ca asa ne vom mobiliza mult mai bine.
Zuzilici si Sigriduta, ma simt onorata pentru propunerea de a fi in echipa cu voi..dar am vorbit deja cu Cami si am promis ca sunt cu ea si cu Leeloo in echipa. Citisem pana la jumatate ce ati scris voi si cum vazusem ca pe mine nu ma 'adopta' nimeni, am vorbit cu Cami sa ma primeasca si pe mine in echipa lor...Asa ca va rog din suflet sa nu va suparati pe mine, dar raman cu ele in echipa neagra LOZ...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Ok, deci cautam coechipera. Doina, sper sa accepti invitatia
Apoi, ar fi frumos ca sa existe si un premiu, inafara de dasul de rigoare in kilotzi si sutien io propun diplome, ce ziceti?, pe care o sa ma caznesc sa le si fac (n-am facut niciodata asa ca promit sa incerc)

Pup si ma apuc din nou de invatat, ca am tinut-o azi... printre doctori, tre' sa-mi scoata 3 masele de minte(pe una am scos-o deja), si mi-e o frica... mi le scoate la spital si trebuie sa raman o zi, si-i cu anestezie generala, brrr

Crystina, ai ajuns acasa? Olim, mai esti prin zona? Facem o conferinta pe mes- sa punem la cale planu' cu care vom iesi invingatoare?

Mai vin p'aici

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Cystina, An-k si Olim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Miaq no problem , nu ne suparam.

Zuzulicea si Carmen acum ca m ati luat in echipa trebui sa ma sustineti, deci.....de maine ma las de fumat.....deci dublu de chin , si regim si renuntatul la fumat , daca ies si din asta ma apuc de invatat germana .

Echipa purpurie asteapta colega!P.S.....sa fie serioasa

va pup

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Miag no problem! Sunt convinsa ca indiferent din ce echipa faci parte ai sa dai rezultate bune.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Sigrid iubita esti sigura ca vrei sa te lasi si de fumat?? Tare mi-e frica c-ai sa fi under double pressure!!! Si noi cu din spate sa nu cazi in frigider...
Apropos de colega, ce-ar fi s-o tragi de maneca pe d-ra Ancuta (mamicadulce) sa ne fie coechipiera??

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Zuzi si Sigridutza, ma bucur ca nu sunteti suparate pe mine.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Zuzulici buna idee, bag un telefon sa vad daca raspunde .
De fumat musai sa ma las, am promis ca de la 1 ian , apoi de pe 6, apoi am primit 2 cartuse cadou si am zis cu al meu sotz ca astea sunt ultimele tigari orice s ar intampla, mai am 3 tigari asta seara si gata .Dam 350 de euro pe luna pe tigari si plus ca nu suntem nici foarte bine cu sanatatea, am apucat sa zic , merg inainte.

Mergi la inceput

Mi-am cumparat Nicoret, hahaha, ma si vad la bar cum scot tacticoasa guma din geanta .....eu fumatoare inraita.

Mergi la inceput