Mamici de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Nana - multumesc si eu

Jadi - multumesc, voi intreba medicul meu pe 24 ian. cand merg la consultatie daca am voie la gimnastica, ce fel si mai ales de cand... si apoi te tin la curent ca sa imi dai te rog numarul tipei respective intr-un mesaj pe email daca se poate si cu restul de detalii.

Alina - sa stii ca de merdenele am poftit si eu dupa ce am citit pe forum, insa degeaba am poftit pt.ca s-au prostit toti astia de fac merdenele... sunt vai mama lor... am cumparat 2 bucati merdenele intr-o zi de curand si chiar daca erau f.calde (te frigeai pe botic de la branza...) foietajul ala era uscat si pocnea in toate directiile de te faceai toata de foietaj si a fost ca naiba... am aruncat aproape toata merdeneaua! sorry pt.descriere, dar s-ar putea asa sa-ti treaca si tie pofta (ca daca vii in Romania si cauti merdenelele mult visate, s-ar putea sa ai surpriza sa nu mai gasesti aceeasi calitate ca cele pe care le stii tu...)

Andicu - esti TARE! noroc ca ai scris tu aici, si noroc ca am citit si eu forumul la timp... n-am pierdut chiar toata aventura de la Spitalul ELIAS unde a nascut horMONICA; multumim si multumesc de veste! da' adevar graise oanabbb ca e frumusica foc Irinica bebica Columbica... tot buzitele mi s-au parut si mie asa dulcele; offff, ce scumpica e! adevarul e ca nici ei nu sunt urati, sa recunoastem!

daca mai sunt datoare cu raspunsuri, ma mai uit si va mai scriu...

karligutza, sapt.16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Pe net este pe undeva povestea cu nasterea asta celebra si cu fetita frumoasa?m-ati facut curioasa putin.
Mama e frumoasa intr-adevar da tatal.....Lasa ca ar fi trebuit sa-i zica bunic la varsta asta.

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Salutari la toata lumea,

vad ca subiectul greturilor a mai trecut, la mine nu de tot dar au devenit suportabile
Mai am o saptamana pana la prima vizita la doctor (am deja aproape noua saptamani dupa calculele mele dar am gasit foarte greu un medic ginecolog bun, acum sper sa fie la nivelul recomandarilor).
Nonni , si eu imi fac probleme pentru testul de toxoplasmoza, mai ales ca am si un pisic si cu toate masurile de precautie recomandate, tot mi-e frica ca as putea sa ma infectez. Si eu nici nu am facut primul test, asa ca gandeste pozitiv, cu Dumnezeu inainte !
Nana intr-adevar superbe fotografiile de la nunta, si eu le-am gasit cu atat mai mult speciale cu cat imi amintesc de nunta mea de la Mitropolia Targovistei, intr-o zi la fel de frumoasa si insorita si plina de dragoste. Si eu si sotul meu suntem din Targoviste, de sase luni impreuna la Montreal, el a mai fost aici un an inainte singur. Cum e vremea in Islanda ? Ca la Bucuresti am vazut ca vine primavara iar la Montreal azi-noapte am avut -28 de grade.
Alina, te inteleg perfect cu poftele de produse romanesti, eu cu toata greata mea, visez ca mananc bagheta de la Carrefour, cu Almette cu verdeata, cascaval afumat si lapte batut, toate produse care nu se gasesc aici, sau cel putin eu nu le-am descoperit deocamdata. Dar incerc sa gasesc echivalente, sunt intr-o cautare continua chiar daca mirosurile din magazinele alimentare ma termina. Nu stiu ce o sa fac cand o sa se termine greturile si chiar am sa am pofta de anumite chestii, sper sa ma pot stapani, oare e adevarat ca daca ai o pofta foarte puternica si nu ti-o satisfaci poti sa-i faci rau lui bebe ?
O zi buna si sarcina usoara la toata lumea !
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Uite aici un link cu poze si un video despre nastere.

http://www.antena3.ro/vdt/Nasterea-secolului-Ea-este-Irina-mostenitoarea-Columbenilor---VIDEO_1000981.html

Felicitari proaspetilor parinti

Samurai-lady 11 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Multumesc mult de tot de link.Chiar eram curioasa.
Multe pot face banii in Romania.

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

nonni, groxy, CorinaDani, anamaria, bine ati venit si sarcini usoare!
nonni, nici eu nu am anticorpi de toxo, nici de CMV. Inainte de sarcina glumeam zicind ca ma duc intr-un spital sa iau bolile astea, sa ma imunizez.
Anto, esti bine? Ce a zis doctorul? Tu ai scapat de greturi?
jeni, sa stii ca eu nu pun ceapa in salata, deci daca te-au inebunit salatele mele poti sa le faci doar cu rosii, brinza si ardei. Musai ulei si multa piine pe care o moi in zeama aia. Stiu ca e ciudata salata fara ceapa, dar la serviciu e mai dificil cu ceapa, mi-as omori colegii de birou. Sa-mi zici cum a mers cu anuntatul sefului.
Lorina, te-ai hotarit cu cadoul pentru finutz?

Deci pina la urma a dat nasterea columbencei in direct?

Biberoane avem si noi de la Avent, foarte bune, ca si pompa de sin.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ioana ieri am facut deja o repriza la cumparaturi pt finut. I-am luat hainute smechere si urmeaza azi a doua repriza. Mai avem de luat papucei si stiu eu ce mai gasim frumos. Chestia e ca mie mi s-a pus pata pe o rochita de catifea, visinie, si cred ca am ajuns o obsedata - vreau o fetita pe care sa o imbrac cu volanase si zorzonele Acum, stiti cum e - sanatos sa fie, ca e baiat sau fetita. Cine stie, poate eu nu am depasit faza papusilor din copilarie si de aia vreau asa tare fetita

Nonni nici eu nu am anticorpi toxo. Doctorita mea m-a pus sa repet analiza. Ca urmare acum casc de somn ca m-am trezit la 6 ca sa ma duc sa dau proba de sange
Maine imi revad bebelina/ bebelusul. Abia astept

PS. Am fost la cumparaturi cu fericitul tata al nazdravanului de finut. Asa ca marimile ni le-a soptit el. Stiu ca Jeni nu dispune de avanyajul asta. Noi am luat haine pt 12-24 luni.

nasica de moflea burtica
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lorina, ce bine ca va ajuta tatal finutului. Bafta miine la eco, poate iti spune doctorul ca e fetita.
housepocket, eu la prima sarcina am avut carnetul gravidei, dat de doctorul de familie. Doctorii ginecologi la care mergeam nu treceau insa nimic in carnetul ala, fiecare are propriul sistem de fise de control. Acum nici n-o sa mai cer. Imi fac dosarul "clasic" cu toate analizele si ecografiile, si atit.
nikole, nu vreau sa te cicalesc, dar alcoolul trece prin placenta si ajunge direct la bebe.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Fetelor puteti sa imi spuneti si mie in ce consta dublul test? Am inteles ca este bine sa se faca cam in aceeazi zi cu ecografia in care iti masoara pliul nucal? Nu stiu ce sa fac Mi-e medicul mi-a zis sa ma mai duc la cabinet la sfarsitul lunii ceea ce inseamna ca o sa fiu cam in saptamana a 13 Am inteles ca pliul nucal este bine sa fie masurat prin saptamana 12 (intre 11 si 13, 14 sapt) NU stiu daca sa ma duc sa imi fac aceasta eco si dublul test pana ma duc la cabinet sau sa astept sa vad ce zice medicul Ma gandesc sa nu fie pre tarziu cand o sa imi faca programarea

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

samadhi si andicu durerea mea de spate se pare ca dispare noaptea. Daca nu fac nimic e OK, dar mai trebuie sa ies si din casa. Din 30 incep sarviciul si nu stiu ce o sa fac caci lucrez la calculator. Poate trec pana atunci. Medicul mi-a recomandat statul in pat. La prima sarcina nu am avut probleme de acest gen.
Nici de greturi nu am scapat. Ieri am facut o friptura la cuptor si am fost gata. Dupa cateva ore an reusit sa mananc o salata.
lorina nu stiu de ce dar eu sunt convinsa ca voi avea o fetita. Si piciul meu ne aminteste mereu ca mami are in burtica o Ramona. Legat de rochia de catitea visinie eu an deja una. E simpla si asa de frumoasa. Mi-a placut mult si nu am rezistat tentatiei Ar fi buna pentru varsta de 2 ani, dar nu stiu ce a fost in capul meu.
Mi-am propus sa nu mai cumpar nimic pana pe la 8 luni, sa fiu sigura mai intai ca sarcina e bine.
sarcina e fixata destul de jos, poate de aici apare si durerea de spate. Consider ca inca sunt in perioada critica asa ca astept sa ajung in trim 2. Acum va las. Merg sa ma intalnesc cu o posibila dadaca pentru piciul meu. Sa imi tineti pumnii sa am noroc. ultima dadaca a fost un dezastru.
Va pup.
9+ 21.07.2003

Mergi la inceput