Mamici de iulie-august 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 23
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by karligutza
Nana ai niste poze de la nunta supeeeeeeeerrrrr... ai fost o mireasa de 5*****banuiesc cand s-a terminat ai mai fi vrut o data, nu?
; nunta sa inteleg ca a fost in Targoviste? (si acum locuiesti in Islanda? sotul e de acolo?) ca aveai o poza de la mama ta de acasa... acelea imi plac mult ca erai in dreptul ferestrei si se vede in fundal tot alb de la perdea... sunt super si pozele si "modelele" (adica si tu, dar si sotiorul tau... sa fiti fericiti si sanatosi si sa aveti cel mai scump bebe din lume!)
karligutza,sapt.16
Da, nunta am facut-o acasa in Targoviste si eram la mama si clar ca as fi vrut inca o data!
A fost o zi superba de care imi voi aminti cu mare placere toata viata.Sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc din suflet!

Nana,
5+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
samadhi spune:
Bine a-ti venit la noile mamici si bebei sanatosi va doresc la toate !
NMA - si eu am dureri de spate, nu asa de acute cum ai tu, dar sunt cam zilnic, ma gandeam ca poate e normal din cauza oboselii si a corpului care se mai si dilata, mai ales de la bazin.Daca durerile tale persista eu zic sa intrebi doctorul, ce e bine de facut. Pana atunci incearca cu un masaj, uneori se rezolva problema. Sper sa te simti mai bine. Si eu incerc sa stau cat pot de mult in pat, pentru ca obosesc mai repede decat alta data.
Vorbea cineva despre sexul interzis in primele luni, si de pete maronii..... aveti mare grija, vorbiti cu medicul el poate spune daca sa mai aveti contact sexual sau nu, in caz de dureri oricum ar trebui lasat deoparte, si mai ales la pete maronii..... care nu le gasesc normale. Eu una nu am probleme, dar nici nu fac abuz de sex, cred ca trebuie facut mai cu grija si nu la repezeala. Aveti grija sa nu faceti rau la bebiti si stati cuminti daca nu se poate altfel.
CARLA - vroiam sa-ti zic ca am vazut pozele tale din Grecia si sunt minunate.
8+
housepocket480 spune:
Buna graviduzele!
Am tot citit la unele dintre voi despre "plan de sarcina" si despre "carnet de sarcina" cu perioadele din sarcina, c\nd si ce analize trebuie sa faci, etc. De unde le-ati procurat? De la medicul de fam sau de la cel ginecolog? Multam fain de raspunsuri. Ana
12+
jadi spune:
Bine ati venit groxy, nonni, anamaria si CorinaDani si sarcini cat mai usoare! Va rog sa imi dati toate datele (UM si DPN) sa pot completa listuta de la pagina 1.
Karligutza de preturi si orar te pot informa si eu, am ramas prietena cu kinetoterapeuta, am si un numar de telefon daca te intereseaza. Dar din cate stiu eu, gimnastica se recomanda din trimestrul III cand sarcina e stabilita, nu prezinta riscuri si gravida are nevoie atat de miscare cat si de repetitii pentru nastere. Eu am vazut acolo numai gravide cu burti mari si va trebuie musai o recomandare scrisa din partea obstreticianului.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
andicu spune:
Buna fetelor.
Si eu am inceput sa am dureri cam mari de spate sau mijloc cand stau mai mult pe scaun( la servici, mai ales). Daca deja simt asa, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi mai tarziu.
Bun venit noilor burtici si numai bine!
Nana, superbe pozele voastre, intr-adevar! tu esti din reviste!
Daca va intereseaza : pe B1TV dau nasterea mostenitorului Columbeanu; o arata pe Hormonica in sala de nasteri...e interesant daca o sa arate si nasterea in sine, asa vad si eu ce se intampla( daca nu ma sperii de tot si definitiv).
Andicu
15+Poze noi
nikole spune:
Mai fetele sa va spun:era berea asta in frigider...budweiser o chema...si de o saptamana tot il intrebam pe al meu dupa ce manca...
-vrei sa bei o bere?
-nu...
si tot asa o saptamana in fiecare zi l-m intrebat, el ca nu si nu.
Aseara nu-s ce cautam eu prin frigider, ceva de mancare...si nu am mai putut rezista, am baut berea!
Da de o saptamana imi facea cu ochiul, si aveam o pofta de imi ploua in gura, numai la ea ma gandeam... si uite asa aseara am baut un pahac cu bere(de fapt toata sticla a intrat in paharul ala), dar bun a fost...
acu ma intreb ...oare i-am facut rau lui bb?
sincer eu zic ca nu,tot ati vorbit voi pe aici de pofte si atatea mancaruri si preferinte...
nu beu de felul meu, dar uite ca ma luase o pofta, nu am mai rezistat.
no...mi-am spus si eu oful.
pup fetele
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
Luna1 spune:
Fetelor eu sunt in aceeasi situatie cu andutzy adica va citesc dar nu raspund din...nesimtire, adica n-am chef de nimc. Mama a plecat in Romania si am o stare nasoala insa intr-un fel e mult mai bine ca ne-am recuperat viata personala si nu isi mai baga nimeni nasul. Eu ma simt bine, cred. Adica sunt obosita rau, dimineatza fugi du copilul mare la scoala, fugi la serviciu, la pranz fugi ia copilul de la scoala apoi iar la scarbici pana la 5 apoi acasa, gateste, spala copilul, culca copilul apoi cad lata. Asta o descriere asa pe scurt... Dar se pare ca ma descurc.
karligutza eu sunt cea mai afectata de poftele "romanesti", nu vreu sa spun cum am ajuns sa vizez merdenele, shaorma, etc care aici nu se gasesc. Simt ca lesin uneori de pofta... Dar las ca vin eu acasa si rup magazinele. Referitor la Nana nu pot decat sa zic ca e intradevar cea mai frumoasa mireasa pe care am vazut-o (no offence).
Nana pup si eu burtica ta.
Bun venit noilor burtici si pupici celor mai vechi.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
8 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Luna1 spune:
Nikole stai linistita, aici iti spune sa nu consumi alcool insa daca totusi doresti egalul la doua pahare de vin pe saptamana nu face rau lui bebe. Adica practic sa nu te imbeti sau sa bei zilnic insa din cand in cand nu se pune.
EU nu beau in nici un caz doua pahare de vin pe saptamana insa am mai executat din cand in cand cate un paharel de bere.
Parerea mea! (si a cercetatorilor de pe aici).
http://www.patient.co.uk/showdoc/27000506/
Alina
8 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
nikole spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Nikole stai linistita, aici iti spune sa nu consumi alcool insa daca totusi doresti egalul la doua pahare de vin pe saptamana nu face rau lui bebe. Adica practic sa nu te imbeti sau sa bei zilnic insa din cand in cand nu se pune.EU nu beau in nici un caz doua pahare de vin pe saptamana insa am mai executat din cand in cand cate un paharel de bere.
Parerea mea! (si a cercetatorilor de pe aici).
http://www.patient.co.uk/showdoc/27000506/
Alina8 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Asa ma gandeam si eu, dar parca un ghimpe mic tot aveam pe acolo, prin zona inimii....
ma bucur ca am auzit parerea ta, multumesc!
oricum mi-am astamparat pofta, rau e sa poftesti....
pupici si ...bine ai revenit pe baricade!
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
oanabbb spune:
mai fetele...ce frumoasa e bebika lui Columbica!!!!!!!are un botic de.ti vine sa o pupi incontinuu!!!
si ce usor a nascut!!!!
oana
12+

banuiesc cand s-a terminat ai mai fi vrut o data, nu?