Mamici de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Karligutza nu e chiar prima consultatie, e chiar a 3-a ecografie. Spuneam ca sunt programata prima in programul doctoritei, ca sa nu stau mult cu vezica plina Eu iau suplimente de fer inca din sapt a 10-a pt ca imi iesise deficit la analize. Oricum iti trebuie recomandarea medicului pt un supliment de fer, orice s-ar zice prin reclame sau prin lume. El stie mai bine ce-ti trebuie.
Si apropo de intrebat la dr. Doctorita mea e un pic cam trasnita - mi-a dat o foaie pe care sa notez intrebarile ce-mi tuna prin cap. Eu am dreptul la 10 intrebari si sotul la 5 De atunci imi storc creierii ce sa o intreb. Daca aveti voi ceva nelamuriri, poate imi completez lista

nasica de moflea burtica
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Nu mai stiu cine intreba ce produse folosim pt pitici, o sa raspund acum. Nu sustin ca acestea sunt cele mai bune, le-am ales pt ca ne plac cum miros si cum se impaca bebe cu ele:
-cosmetice (sampon, crema hidratanta, crema pt fundic, servetele umede pt popou) folosim Mustella sau Nivea.
- scutece: pampers si huggies
-biberoane: Avent si sterilizatorul de bibe e tot Avent
-suzete: toate felurile si modelele dar cu tetine de silicon, nu a facut mofturi la asta.

Nu mai am idei acum, daca aveti intrebari puneti si o sa va raspund.

Anto 15 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Buna fetelor,
Sunt o viitoare mamica de iulie 2007 (teoretic, practic nu se stie...). Am descoperit site-ul mai demult, dar abia acum m-am decis sa ma incriu ca membru pe forum. Am gasit multe informatii interesante si utile, atat despre evolutia sarcinii, cat si despre analize, medici, spitale, etc. Deoarece in Ploiesti, unde locuiesc, circula "povesti de groaza" despre Maternitatea din oras, iar propria experienta m-a convins ca majoritatea medicilor de aici sunt orientati spre "spaga", nu spre binele pacientului, m-am decis sa merg la un medic din Bucuresti, cu care a nascut cumnata mea anul trecut si a fost foarte multumita. Pana acum totul este OK, analizele si eco au iesit foarte bine, astept cu mare interes sa vad ce se intampla in continuare. Nu vreau sa va plictisesc cu prea multa "vorbaraie" de la primul mesaj, am vrut sa va salut pe toate si va doresc sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonni spune:

Fetelor, care dintre voi nu au anticorpi la toxo?
Mie la primele analize de sange mi-a iesit si Igg si Igm negative iar acum ma apropii de urmatoarea testare. Ma ia cateodata o frica cumplita sa nu fi luat intretimp toxo si sa mi se recomande avortul.
Voi mai aveti cateodata stari dinastea de frica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

nonni nu te pot ajuta cu analizle, dar la capitolul frica cred ca stau mai rau decat tine. Incerc sa fiu optimista, dar mereu apare cate ceva care imi taie elanul. Pt BB e bine sa fim optimiste asa ca hai sa gandim pozitiv.
Acum poate ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat: la cel mai mic efort, adica mers pe jos 10 minute plus urcat-coborat scarile 3 etaje a inceput sa ma doara spatele foarte tare. Nu mi-a trecut nici acum desi au trecut cam 4 ore. Am luat no-spa si am stat in pat. Ce e de facut? Trebuie sa stau non-stop in pat? Mi s-a recomandat sa iau utrogestan doua pe zi.
De maine o sa iau si fier la recomandare medicului, (am facut analizele).
Pupici tuturor si bun venit noilor burticute.
9+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara !
Ioana 75 m-ai zapacit cu salatele tale, mor de pofta, abea astept sa ajung sa imi iau ceapa verde, ca e singurul ingredient pe care nu il gasesc aici. O sa incerc in seara asta si la Metro.
Mi-am facut azi toxoplasma si rubeola, sunt gata peste o saptamana, celelalte (listeria, chlamydia, nu mi le-a dat-E BAI MARE ? ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Bine ati venit adrianaolimpia, groxy si CorinaDani. Sa aveti sarcini usoare si sa nasteti bebei sanatosi!!!!!!!!!!!!!!
Nana ce poze frumoase ai !!!!!!!!!!! Felicitari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

fetelor, cred ca mi-am simtit bebele miscand!

pe la 12 - eram intr-o sedinta si am inceput sa simt gadilaturile... uitasem cum este...

va doresc o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Corinadana bine ai venitai sa vezi ca si practic vei avean un de milioane.

bebika 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Bon soir, fetele!
Intru si eu pe fuga, am stare de-mi vine sa-mi iau campii, totu mi se trage de la job si de la oamenii de aici. Sunt constienta ca toate astea imi fac rau, da n-am ce incotro....deja nu ma mai tin nici puterile, nici nervii. Sper s-apuc zilele care vin sa va povestesc una-alta.
Am intrat doar sa va spun ca donez 4 fiole de Gravibinon unei burtici din Bucuresti, care are probleme cu sustinerea sarcinii. Eu le-am intrerupt la sfatul dr., dat fiind ca am intrat in trim. II.

Astept PM.

Va pup!!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

13+

De la nunta...

Mergi la inceput