Mamici de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Salutare fetelor! Sa aveti o zi super!

Jeni deja am uitat de socrela, problema e ca nici nu vreau s-o vad in ochi. De aia facem cu randul la bucatarie
Oricum, ma gandesc mereu ca am la mine "in gazda" ceva mult prea pretios ca sa merite ea supararea mea

Fetelor, poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. Sambata e taierea motului, finutul meu implinind chiar azi un anisor Cumatrii mei vor sa ne dea, dupa traditie si colacii tot atunci. Eu stiam ca trebuie sa imbracam din cap pana in picioare finutul. Mai stiti voi ceva despre asta?

nasica de moflea burtica
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna tuturor burticutzelor,

Felicitari in primul rand miscaciosilor! Precoce bebelusi, la mine Stefi a miscat pentru prima oara la 21 saptamani. Acum sa vedem al doilea cat de precoce este.. De prin babe eu stiu ca fetitele sunt mai miscacioase, baieteii mai puturosi...

Lorina, intr-adevar la taiatul motului trebuie sa imbraci finutul din cap pana in picioare(chilotei, maieut, bluzite,ciorapei, pantalonasi, pantofiori, fiind frig acum presupun ca si un hanorac si o geaca mai groasa...). Eu cand am luat motul finutului meu i-am cumparat cadou si o bratarica de aur de copil si i-am pus 1 mil parca pe tava de pe care a ales lucrurile.Daca fac petrecerea la restaurant evident va trebui sa dai si bani pe langa cadouri...
Iti mai trebuie de asemenea o fundita bleau sau rosie, cum o fi, cu care ii legi motul inainte de a-l taia. Din ce mai stiu eu, la baieti nasu taie motul, la fete nasa rupe turta...

Si cam atat, in rest distractie placuta si sa va traiasca finutul, sa fie sanatos sa sa fiti mandrii de el!

Vineri merg si eu la control (analize si eco) la doctorita mea. Am o mare dilema - cum o sa rezist eu la volan nemancata din Berceni pana la Elias la 07.00 am?? Habar n-am, eu in permanenta am in masina ceva de rontait cu care contracarez greata. Nu stiu cum o sa rezist, poate cu pungi ceva de rezerva...

Hainute de gravidutza si eu mi-am luat tot de la Tarafashion(mie mi se vede burtica fiind mai plinuta si la a doua sarcina). Eu sunt multumita de raportul calitate pret si de modul lor de servire- de cate ori nu mi s-au potrivit marimile au fost f promti, mi-au schimbat imediat cu alte masuri). Ii recomand cu caldura, mai ales ca produsele de gravidutza care se gasesc in oras sunt destul de scumpe si nu au nici cine stie ce modele...

Mai intru sa vad ce mai faceti - acum intru de 2 ori pe zi, sa nu raman pe dinafara cu discutiile...

Pupici,
Carmen11+ si Stefi(3 ani)

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

danis, cred ca te distrezi foarte bine cu perlele fetitei.
Lorina, sa-ti traiasca finutul! Traditiile difera mult de la o regiune la alta; cel mai bine intrebi pe cineva din aceeasi regiune cu finutii, daca vrei sa fie ca ei. Daca nu, mie mi se pare ok sa ii dai un rind de haine si o jucarie.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Carmen, Ioana mersi pt idei Cumatrii mei vor sa faca totul acasa, fara mult fast, ca sa nu stresam nici bebelusul. Bine, vor avea ceva invitati, chiar daca nu e la restaurant.

nasica de moflea burtica
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Lorina, ce frumos ca esti nasa!Inainte cand incercam sa raman niste matusi ma sfatuiau sa botez un bebe si atunci o sa-mi dea DD si mie unul...
Si eu voi fi nasa de cununie in aprilie, dupa Pasti. Oare o sa rezist la slujba?? Voi fi in luna 7-a.
Eu am fost azi la triplu test, rezultatele le primesc saptamana viitoare. La ecografie mi-am vazut bebele, dar medicul nu a vrut sa-mi spuna sexul, zicea ca e un pic cam devreme. O sa merg saptamana viitoare la medicul meu si poate atunci o sa stim!!
Mioara

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Carla, nu te panica degeaba. Nedeterminat inseamna ca titrul este 1/160, care nu spune ca ai sau nu infectie. Oricum va trebui sa repeti analiza pe parcursul sarcinii. 1/320 poate fi considerat infectie, si nici atunci nu se face tratament decat daca se considera necesar. Analiza titrului de anticorpi antilisteria poate da reactii incrucisate cu alti anticorpi care exista in organism, de aceea trebuie cantarita bine situatia fiecarei gravide. Eu am avut toata sarcina trecuta 1/320 si nu am luat nimic.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Mioara nu stiam treaba cu botezul ca sa-mi dea DD si mie unul. Dar s-a cam adeverit Felicitari pt viitorul eveniment si sa va dea DD spor in casa, ca asa zic babele

Si daca tot suntem la capitolul "ce zic babele..." am aflat ca la noi in zona motul se taie in forma crucii si perisorul se arunca la un copac sau pe o apa. Obiectele de pe tava sunt tot in forma crucii, 4 la nr. Ma rog, eu nu prea sunt cu traditia, la nunta mea ma certam cu ai mei ca nu vreau cu traditii stupide de genul gainii sau altele. Si mi-a mers - am facut cum am vrut eu. Dar la taierea motului nu eu sunt sefa...

nasica de moflea burtica
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Buna, fetelor!
M-as inscrie si eu pe lista voastra, dar vad ca am de recuperat cateva volume de discutii anterioare! Daca nu se cere "proba practica", care sa ateste citirea lor si ma primiti doar de acum incolo, va urez:
BUN GASIT!
Eu sunt insarcinata in aproape 12 saptamani cu al doilea bebe, am DPN pe 1 august 2007, dar probabil ca va fi un pic mai devreme, pt ca va fi cezariana (si la primul bebe a fost tot cezariana) si vreau "sa nu ma apuce". Fetita "cea mare" are 1 an si 4 luni.
Maine merg la prima ecografie, sper sa fie ok.
Sanatate si burtici placute!
Anca

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Graviduta, multumesc pentru pontul cu capsunile, acum nu-mi mai pasa daca dau pana in 10 ron pe o casoleta, numai sa-mi fac pofta, in sarcina asta e cea mai mare pofta pe care o am. Din pacate, din Titan nu cred ca ajung in Crangasi prea repede, dar e buna ideea sa ma uit prin piete.

Ioana, Anya, o sa sun la laborator sa-mi spuna exact valoarea de la listeria, ca vreau sa aud acel 1/160. Totusi nu vi se pare ciudat ca recoltarea s-a facut in
20 decembrie si proba a ajuns la laborator in 4 ianuarie?

Carmena, si eu ma bucur ca a miscat atat de repede pentru ca inca mai sper (pana joi) ca poate fi fata . Am mare incredere in ceea ce a vazut Samadhi intre piciorusele bebelui meu, dar poate era doar cordonul ombilical... Azi-noapte, la vreo ora dupa ce a miscat bebele tare, stateam pe canapea si ne uitam la un film si a pus sotul mana pe burtica sa ma mangaie, dupa care a devenit foarte atent si a zis "stai putin, aici e?" . Bebele se hotarase brusc sa miste tare iar exact in locul in care statea sotul cu mana . Nu stiu ce explicatie logica poate sa aiba asta, poate a simtit caldura acolo... A fost nemaipomenit.

Carla, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

HELP! sunt racita, imi curge nasu, ma ustura ochii, ma doare capu si nu mai pooooooooot! ce sa iau? daca a mai trecut cineva prin peripetii de genu asta poate sare cu un sfat! ma simt oribil..............

+10

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput