Mamici de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mioara, cred ca abia astepti rezultatele.
Anca, bine ai venit si sarcina usoara! Si eu am o fetita maaare de 1 an si 4 luni. Bafta miine la eco!
Carla, e ciudat, dar nimic nu ma mira in sistemul sanitar din Romania. La ce clinica ti-ai facut analiza?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

mychydutza ceaiuri calde, vitamina C si concediu medical!
La 10 saptamani nu prea poti lua nimic, eventual un paracetamol daca faci febra!

Anca bine ai venit in grupul nostru, sarcina usoara si un bebe sanatos! Te asteptam sa partici la discutii pentru ca deja ai experienta!
Mioara

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioana, am dus sangele si am platit la ROMAR Medicare si ei l-au dus la un laborator la spitalul Colentina. Spuneau ca va ajunge acolo a doua zi. Acum nu raspund la telefon cei de la laboratorul din Colentina, raspunde numai faxul. Probabil ca au muncit prea mult si fac o pauza... Pe rezultatul de la analiza este numai semnatura si stampila sefului de laborator, la "responsabil analiza" nu e nici o semnatura. Ideea pe care nu mi-o pot scoate din cap este ca au uitat pe undeva sangele meu si s-a degradat si cei de la Colentina nu au putut sa mai faca analiza, asa incat a fost mai simplu sa scrie "indeterminat" , ca asa oricum trebuia repetata analiza...

Mychydutza, de luat e voie oscilococcinum, paracetamol, ampicilina, stodal... Daca poti sa mananci 1-2 kg de portocale sau sa le bei sucul ar fi util. Imi pare rau ca treci prin asta, vad ca gripa e din ce in ce mai prezenta cu vremea asta de primavara. Fetelor, aveti grija de voi cand mergeti in aglomeratie.

Carla, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Buna burtici!

Ieri mi-am vazut puisorii si unul dintre ei dadea din picioruse si din minute, nu mi-e venit sa cred, celalalt era linistit tare. Unul dintre ei este mai mare are ... 3,5 cm si mi s-a spus ca este in saptamina a 10-a iar celalalt are 3,07cm si este saptamina a 9-a. Eu mi-am luat concediu de odihna in ultimele 2 saptamini pentru ca imi era rau si nu ma mai puteam concentra la serviciu si eram extrem de moracanoasa. Aceste greturi si ameteli mi-au disparut subit ieri, azi sunt la serviciu si totul este ok. Probabil ca este ceva si din subconstient cind am vazut ca totul este in regula. Oricum am dat cam 3 kg jos in ultima luna.
Aaa si-mi trebuie se pare cerclaj pe care o sa-l fac peste o luna. Sper sa iasa bine.

Va pup
Carmen 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

In sfarsit am mai scapat de durerile de stomac si de constipatie!
Eu speram ca daca ajung la 13 sapt ma mai lasa si pe mine starile de rau, si cand colo, ieri dimineatza cand am deschis frigiderul (care e inamicul meu nr 1) direct in vomitat am dat, prima oara de cand sunt gravida!!!
Deci se pare ca starile astea de rau nu dispar chiar asa prin minune cand ajungi la 3 luni!
Mi-ati facut pofta de rosii cu branza fetelor. Abia astept sa plec de la servici sa ma duc sa imi cumpar niste rosii!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Lorina, eu am taiat motul in noiembrie. I-am luat in rand de hainute de la piele pana la geaca si ghetute, o jucarie si un lantisor cu cruciulita de aur. Fiind tot baiat, ne-am gandit sa-i luam si ceva memorabil , ca cercei nu mergea! Noi i-am pus 100 euro pe tava si asa am acoperit si plicul, ca au facut tot la restaurant. Acuma , nu stiu, poate e prea mult pt unii, depinde si de fini si de voi...la bani voi stiti mai bine cat si cum se da. Aaa, si o panglica de 1m bleu, care cica nu se taie! obiceiurile mai zic ca dupa ce tai motul , legat cu funda bleu, iei ceara calda de la o lumanare si lipesti motul de 1 ban de argint; asa ramane amintire fara sa se imprastie si nu stiu ce mai inseamna; dar noi n-am avut ban de argint, am aflat abia atunci, asa ca doar au luat motul legat cu funda si l-au pus la pastrare. Fiutul meu a fost tare haios: a luat de pe tava verigheta, cheile masinii si pieptanul...adica tot ce-i trebuie unui viitor Don Juan, da macar o sa fie om de casa! Sa-ti traiasca finutul si petrecere frumoasa!

Si la mine a venit bebe la 1 an dupa ce-am botezat pt prima data, si a fost baiat primul finut. De fapt, la mot eram insarcinata in 6 sapt. Asa se zice, ca e bine sa botezi copii si mai ales, daca primul e baiat, vine bebe la tine mai repede. Eu nu credeam, dar la mine a coincis cu "babismele"

Mihaela ( Mychy) , Oscillococcinum e ok si in sarcina, ca e produs homeopat; si e f bun !!! multa sanatate!
Ianuta si Anca, bun venit printre burtici si sarcini usoare!

Andicu 15+
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Doamne am o stare de somn de abia mai rezist pe scaun! As dormi non-stop!

13+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Daa, si eu sunt la servici si mi-e foame intr-una!
Si suntem la mama naibii si pana ajunge cineva sa-mi ia un sandwich se face ora de plecare aproape! deja am mancat un bol cu cereale, 2 iaurturi cu paine, 2 portocale, dar as vrea ceva mai consistent...ieri am avut niste sandwichuri, dar azi n-am mai avut timp sa fac. Si ma doare spatele rau de la statul pe scaun!

Andicu 15+
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ca mi-am amintit acum...si la mine s-au potrivit superstitiile. Cand l-am botezat pe finutul nostru chiar in dimineata botezului mi-am facut testul de sarcina cu Stefi si a iesit pozitiv. Noi ne chinuiam de vreun an jumatate sa avem un bb, asteptam luna de luna si...minunea s-a produs cand am hotarat sa botezam.
Ca si coincidenta...anul trecut in noiembrie am cununat(civil si logodna religioasa, cununia religioasa si nunta fiind anul acesta) si la 2 saptamani de la cununie am facut testul(de ziua lui Stefi de aceasta data-si din nou pozitiv!!) Probabil ca exista undeva la Doamne Doamne o explicatie atunci cand faci un bine...
Oricum, noi am hotarat ca oricine ne roaga sa cununam sa botezam sau sa cununam nu refuzam(ni se pare un gest perfect uman si unde mai pui ca ne face si placere, fiind destul de petrecareti de felul nostru...)

Asa ca uneori e adevarat ce mai spun babele...Carla bafta sa ai ceea ce iti doresti, dar sa stii ca din proprie experienta de mamica de baiat care mi-am dorit la prima sarcina cu tot sufletul meu sa fac fata, ca si baietii sunt super simpatici.. Eu il iubesc pe Stefi atat de mult si este atat de simpatic, incat acum la a doua sarcina nu mai conteaza deloc ce sex va avea bb 2. La prima sarcina imi amintesc ca desi la toate eco iesise ca este baietel, si cand m-am dus sa nasc mai nutream in suflet o speranta ca e fetita. Acum... sa-mi dea Dumnezeu sarcina usoara si bb sanatos, asta imi doresc si asta va doresc la toate burticutzele!

Apropo de produsele Sanosan. Eu la Stefi am folosit numai produse Sanosan pana cand am vazut ca nu prea mai se gasesc in magazine(exista un gel de dus si sampon la sticla mare foarte bun pe care nu il mai gasesc). Imi puteti spune unde ati mai gasit voi produsele acestea??

In rest si eu ma lupt din greu cu somnul... Abia astept sa plec acasica, desi si acolo ma ia Stefi de proaspata...

Pupicim mamici frumoase,
Carmen11+ si Stefi (3 ani)

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Multumesc pentru primire, fetelor! Bine v-am gasit inca o data!
Eu cu greturile astea am slabit 2 kg in astea 12 saptamani, nu am varsat deloc pana acum, dar nu pot manca nicicum! Doar unele lucruri si alea cu grija, ca ma umflu, ma balonez de simt ca plesnesc ! Un pic de paine cu unt, rosii cu branza, icre cu castravete... Noaptea de revelion am sarbatorit-o cu o regeasca salata de vinete cu rosii
Parca la Roxi nu mi-a fost chiar asa... Sau poate pt ca atunci mergeam la serviciu n-aveam timp sa-mi dau seama, iar de mancat nu aveam timp ca eram ocupata? Acum stau mai mult acasa (am inceput eu serviciul cand a facut Roxi un an, dar pot lucra si de acasa) si la fel ca la multe din voi, frigiderul e inamicul public nr 1! Mai ales ca trebuie sa-i gatesc fetei.. Dar mai nou, Roxi mananca din regimul "ce suporta mami sa gateasca"!
Multumesc si pt incurajarile pt maine la eco! Faza e ca am trimitere pt eco transfaginala si am vaga impresie ca m-am trezit cam tarziu, cu sarbatorile astea, si ca trebuia s-o fac mai devreme... Sau oricum, ca prima ecografie trebuia sa fie mai devreme ca sa stabileasca cu exactitate varsta sarcinii... Nu stiu, o sa vad maine si va tin la curent.

AncaSiRoxana

Mergi la inceput