Mamici de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara

Andicu, eu am comandat de la Tarafashion si astazi m-au sunat sa imi spuna ca trimit astazi sau maine pachetul. Sper sa fie calitative ca dragute sunt si de purtat cica se pot purta pana in luna a noua unele.

Eu sunt in saptamana 12 sau 13 ca am trecut de 12 , iar pe 25 merg sa vad ce locatar este in burtica. Asta daca ne arata. Ar face bine, pentru ca tare as vrea sa stiu.

Voi aveti preferinte?

Eu de exemplu as vrea sa fie sanatos in primul rand insa daca se poate...fetita. Sotul vrea baietel neaparat, dar daca este fetita a spus ca tot "fata lui tata este", asa ca nu conteaza prea mult. Dar suntem curiosi.

Va pup si o seara frumoasa

Clau

12+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Claucia, ce am comandat eu pana acum sunt bune calitativ. Au materiale moi si din bumbac 100%, se vede. Singura diferenta e ca pozele nu sunt identice cu produsele. Eu de ex, mi-am comandat o camasuta care in poza se lega la spate in fc de marimea burticii, dar cand am primit-o camasa era identica la model, dar fara snururi, ci croita cu spatiu pt burtica si talie sub sani; ce sa zic, e frumoasa oricum, dar nu exact la fel.
Lorina, ferice de tine ca simti deja miscarile, dar eu nu cred ca la mine sunt miscarile lui bebe! Uterul mai mult ma apasa in parti, si pe o perioada mai lunga, cand stau pe o parte, de ex., nu simt miscari sau fluturari...oricum, sper sa se intample in curand si la mine, ca maine sau miercuri fac 15 sapt.

Andicu 14+
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Acum, ca sa fiu sincera, am tot citit si eu cam cum se simt miscarile copilului, mai ales in lunile mai mici (incepand cu sapt 16, sa zicem). Si azi am cam simtit acele "fluturari de aripi" despre care se tot povesteste, mai ales acum , pe seara. Acum fug ca am intalnire cu bebita.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

salutare gravidutze mai mici sau mai mari, mai noi sau mai de demult pe aici.. bun venit celei mai recente gravidutze la odiseea mamicilor de iulie-august 2007, smandreea, - sa stii ca nu esti si cea mai mica burtica de aici, la 13 saptamani + ai ceva vechime... poate ne spui si tu cum te simti in noua ta calitate de ....

eu nu v-am mai scris de mult, dar de citit mi-am facut datoria aproape zilnic, oricum nu va las eu 2 zile fara sa va citesc pt.ca altfel nu va mai prind urma... curg capitolele pe aici... ceva de speriat

de scris v-as scrie, insa nu prea am noutati... poze cu burtici as pune si eu, dar nu a crescut burtica inca... cica are ea timp sa se faca mare... deci e bine; ma mir cand citesc pe aici ca v-ati simtit bebeii miscand deja... chiar la 12, 13 saptamani? interesting! iar la mamicile de BARBIE felicitari, iar celor care au DON JUANI din nou felicitari si nu plangeti ca va veni ea o "barbie" in casa fie ea si ca NORA... eu inca nu stiu ce va fi, dar daca nu-i fetita cu fundita ii dau sotului de lucru mai tarziu si mai incercam o data, sanatosi sa fim! acum ne bucuram ca va fi primul nostru bebe si oricum e micul nostru geniu, nu?

va pup pe toate de la mic la mare!
karligutza, sapt.16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

jeni71 mai accepti o urare cu intarziere?
LA MULTI ANI!

ce cadouri ai primit? cum ai petrecut de ziua ta? povesteste-ne daca vrei si daca ai timp.... ai dat vreun party pe acasa? pt.ca banuim clar ce s-a intamplat si trebuie sa il felicitam pe sotiorul tau drag daca a spalat vasele dupa party, corect?

si multe cam pentru cati ani ai implinit tu anul acesta! + una eventual!...

karligutza, sapt.16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara dragele mele si multumesc mult pt urari !
Am petrecut domestic acasa cu soacra, socrul si cumnata, cumnatul+cei 2 copii, in vizita. Nimic interesant, ma pastrez pentru weekendul asta cand merg la Bucuresti sa rup turta unei finute si sa-mi vad prietenii dragi din gasca mea de la Bucuresti. Iar cadou am primit bani de la socrela si de la mama si de la sotiorul meu frezii (florile mele preferate), si bani, asa ca mi-am dat comanda la un inel de argint cu aur si granate la care suspin de vreo luna. Azi, m-am serbat la servici si am primit pe langa cadouri niste lalele superbe roz si o zambila roz.
Lorinaooo nu baga in seama rautatile soacrei, si nu asculta de nimeni, doar de tine si bebe sa te intereseze. NU merita nimeni si nimic sa ne conturbe acum.
toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Hallo fetelor, aveti mare spor la scris iar eu mereu va citesc din urma ca sa tin pasul cu voi.....
NIKOLE - cred ca esti la prima sarcina si atunci e curiozitatea mult mai mare, de a stii cum e bebe si cum va arata, dar si acum la mine la a doua ma tot gandesc cum va fi si cum va arata..... desigur ca bebe misca,danseaza, se poate intoarce cu spatele, sau iti face cu mana sau chiar il vezi sugandu-si un deget..... fel de fel de chestii marunte dar foarte interesante din lumea acvatita umana !!!! Pacat ca nu putem mai mult de cateva clipe sa urmarim evolutia unui bebe, gasesc ca ar fi interesant sa fie mai mult observata.

CARLA - trebuie sa merg sa vad in care poza am vazut eu pe bebe tau, unde se vede ca e baiat, si voi incerca sa imprimez poza si fac cu rosu locul unde sa te uiti mai bine, sper sa mearga, ma refer sa fie clar pe hartie, te rog da-mi pe PM adresa de email unde pot sa-ti trimit poza. MERCI !

Eu sunt okay din multe puncte de vedere, am pofta de mancare, fara greturi sau vome, practic foarte putin le-am avut, ca si cum nu ar fi existat.
Am pofta si de fructe cam scumpe, si de altele care nici nu exista cum ar fi lubenita..... azi mi-am luat niste capsune dar nu aveau cine stie ce gust.....

Aveti grija de voi. daca mai am timp mai revin.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare, fetelor. Acum am ajuns si eu acasa si am niste nelamuriri cam mari, poate ma puteti ajuta. Am luat rezultatul de la Listeria. Am dus sangele in 20.12, pe chitanta scrie 21.12, iar pe analiza scrie ca au primit proba in 4.01.2007. E in regula sa intarzie atat de mult? Mie mi s-a spus ca a doua zi ajunge la laborator. La rezultatul analizei scrie "indeterminat" si atat. Puteti sa-mi spuneti ce inseamna asta? Eu am presupus ca nu e nici pozitiv si nici negativ, dar mi se pare ciudat. Nu trebuia sa-mi scrie si o valoare? Adica ma gandesc sa nu fi stricat ei sangele pana cand cica l-au analizat si de aceea sa scrie asa. Are rost sa sun la laborator si sa le cer valoarea exacta? Nu vreau sa fiu paranoica tare dar nici sa-si bata joc de banii mei. Voi ce ziceti ?

Carla, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

CARLA - eu zic sa te interesezi in amanunt, eu asa as face, si te-ai linistii si tu mai mult. Acum sunt la a caut una din acele poze cu bebe tau unde eu am vazut ca e baietel, si voi incerca sa trag pe imprimanta daca merge.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Da, te rog frumos, si daca nu merge pe imprimanta spune-mi poza si o sa ne chiombim si noi la ea, poate se vede ceva. Adresa mea de mail e pe undeva dar ti-o dau si pe PM.

Multumesc frumos.

Carla, 15+

EDIT: acum vad ca nu ai activat PM, spune-mi aici numarul pozei si gasim noi piciorusele bebelui.

Mergi la inceput