Mamici de iulie-august 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana75 spune:
Anto, sa-l pistonezi pe doctor sa-ti dea o estimare a sexului
. Si succes la negocieri.
Diana, bafta cu analizele!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
ioanadara spune:
Fetelor,cum se intra in userul comun? asta e totuna cu mailul comun?Eu nu vad nicaieri pe ecran ceva ce sa semene.Merci mult
9
lorinaoo1 spune:
Ioana, Mioara 

Fetelor la al doilea copil, poate ne mai spuneti ce ati folosit pt bebe1 ca ne va fi si noua de folos. Deja m-am pus pe notat ![]()
nasica de moflea
burtica
13+
lorinaoo1 spune:
Andicu, Mioara acelea sunt miscarile copilului. Si eu le simt deja si astept nerabdatoare urmatoarea miscare
Eu le-as descrie ca pe niste carcei nedurerosi, simt ca se strange ceva dar nu ma doare. Sau ca un soricel
care impinge cu nasucul.
Si eu m-am simtit mai bine zilele astea. Hei, chiar acum a miscat bebe ![]()

nasica de moflea
burtica
13+
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Andicu, Mioara acelea sunt miscarile copilului. Si eu le simt deja si astept nerabdatoare urmatoarea miscareEu le-as descrie ca pe niste carcei nedurerosi, simt ca se strange ceva dar nu ma doare. Sau ca un soricel
care impinge cu nasucul.
Si eu m-am simtit mai bine zilele astea. Hei, chiar acum a miscat bebe
nasica de mofleaburtica
13+

Mai, fetelor, dar ce bebei precoce aveti! Sau poate nu sunteti la prima sarcina, ca eu nu am simtit nimic pana acum sau nu mi-am dat seama. Lorinaoo, e tare faza cu soricelul care impinge cu nasucul.

15+
lorinaoo1 spune:
Graviduta faza cu soricelul am imprumutat-o de la o prietena al carei copil are aproape 2 ani. Eu in mod sigur nu sunt la a doua sarcina, ca tare am mai asteptat-o si pe asta... Cred ca e doar precoce bebelul
La ultima eco era si cam incapatanat/a ca nu voia defel sa stea sa-l examinam. Ba chiar s-a intors cu spatele si asa a si ramas pe foto ![]()
nasica de moflea
burtica
13+
nikole spune:
quote:
Graviduta faza cu soricelul am imprumutat-o de la o prietena al carei copil are aproape 2 ani. Eu in mod sigur nu sunt la a doua sarcina, ca tare am mai asteptat-o si pe asta... Cred ca e doar precoce bebelulLa ultima eco era si cam incapatanat/a ca nu voia defel sa stea sa-l examinam. Ba chiar s-a intors cu spatele si asa a si ramas pe foto
nasica de mofleaburtica
Wowww, ce senzatie...sa-l vezimiscandu-se, sa-l simti.
Eu nu am vazut nimic la echo, doar am auzit inima batandu-i f repede si puternic, si l-a masurat, ne-au aratat piciorusele, manutele, si cam atat.
Felicitari pentru fotbalistii din burtica13+
bebika 12+
Graviduta spune:
quote:
La ultima eco era si cam incapatanat/a ca nu voia defel sa stea sa-l examinam. Ba chiar s-a intors cu spatele si asa a si ramas pe foto
nasica de mofleaburtica
13+
Pai trebuie sa-ti faci program dupa bebe. Poate (l-)ai deranjat(-o)si e normal sa nu coopereze
15+
lorinaoo1 spune:
Nikole eu una sunt anormala, pt ca drita mea nu ma credea cand i-am spus ca misca. Cica e imposibil la varsta asta, dupa opinia ei. Cat despre miscat, eu sunt mai agitata, asa mai zarghita (hi hi hi, nu ma puteti vedea pe forum) de felul meu si la eco cred ca a simti bebe ca sunt f emotionata. Eram emotionata cu o zi inainte
Ca sa nu mai spun ca aveam o urgenta (se vede si pe eco cum apasa vezica pe sacul embrionar)
si la eco am dat incontinuu din picioare ca sa rezist
In plus am fost la eco la ora 18.30 si am intrat la consultatie abia pe la ora 20 
Deci am cam stresat bebelusul.
in mod normal cica din sapt 16 poti simti miscarile bebelusului.
nasica de moflea
burtica
13+
lorinaoo1 spune:
Graviduta 

cred ca asta era: nu voia sa-i arate doctoritei ce are el/ea mai pretios ![]()
nasica de moflea
burtica
13+