Tablou cu Angelina Jolie si cei 3 copii

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by denisabia

Ce tablou de prost-gust!Daca chiar se vroia o aluzie , cred ca se putea cauta o varianta mai potrivita , fara a include copiii , care nu-s de vina pentru felul ei de a fi.Punem pariu ca in cazul in care era surprinsa intr-o postura mai indecenta , lumea ar fi fost mai incantata.I-ar veni ca o manusa , e de ajuns sa te uiti o data la fata ei si iti dai seama ce fel de femeie e.
De laudat ca e ambasadoare , ca face vizite , doneaza si mie mi-ar placea sa pot ajuta oameni in suferinta , daca as avea macar o mica parte din contul ei.
Ii doresc tot binele si poate de data asta sa se opreasca la brad!Va amintiti de reclama de la Kiss fm cu angelica?Doamne ce ma mai distram pe tema asta!

http://community.webshots.com/user/denisabia

Desisabia, nu te supara, dar mesajul tau denota atata rautate...
Sa stii ca se pot face actiuni caritabile si fara sa ai "o parte din contul" Angelinei...

"Copiii nu-s de vina pentru felul ei de a fi"... nu stiu exact ce vrei sa spui... care e felul ei de a fi?
NU sunt fan AJ, dar rautatea ma innebuneste. Ce usor e sa criticam si sa judecam, si, mai ales, cata placere ne face sa o facem cand vine vorba de persoane care fac mai mult bine intr-o luna decat vom face noi intr-o viata.
Daca face ceva bun... de ce se considera ca o face sa isi plateasca pacatele? Poate o face, intr-adevar, din pura bunatate. Eu asa cred, oricum!!!
Nu, nu-mi place tabloul, persoana ei nu ma intereseaza in mod deosebit, dar lasati rautatile deoparte!!!

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput