Tablou cu Angelina Jolie si cei 3 copii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

mda... ridicol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Hop si eu da in primul rand e de kakas tabloul si vb. cuiva, zici ca acei copii sunt morti si transformati in ingeri, si nu mai vorbim ca este o blasfemie , clar , in concluzie nu imi place.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Este oribil...brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Ca din Mickey Blue Eyes, intr-adevar...

Prima oara am vazut doar partea cu norisorul... apoi am scrollat... N-am putut avea nicio parere... Am ramas cu reactia "Asa, si?". Apoi, citind explicatia data de autoare (personal mi se pare aiurea sa dai sugestii/chei de interpretare pentru o creatie a ta), a capatat sens! Iar ideea cu supermarket-ul e totusi interesanta!

Per total, se putea si mai rau!

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Tabloul este de prost gust intr-adevar.
Insa cei care spun ca Angelina a facut "cateva" actiuni caritabile, nu stiu ce vorbesc, sau nu sunt deloc bine informati si ar fi mai bine sa taca (Si aici ma refer la ceea a postat ciuf).
Cele "cateva" actiuni caritabile contin, printre multe altele: un spital care se ocupa de copiii bolnavi de sida in Cambodgia, asigurarea unui trai decent pentru cel putin 400 familii sarace din aceeasi tara, care altfel ar muri de foame, etc...
Repet, tabloul nu imi place absolut deloc, dar mi se pare foarte urat sa se spuna vorbe rautacioase despre o persoana care face atatea pentru saraci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Tocmai a murit mama Angelinei de cancer, la 56 de ani.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

O admir pe Angelina pentru tot ce face.Nici mie nu-mi place tabloul dar nu cred ca ar trebui sa o judecam in privinta asta.Face multe actiuni caritabile si datorita ei mai multe persoane s-au implicat in astfel de actiuni.Iar faptul ca a infiat doi copii este laudabil,cati dintre noi ar infia doi copii chiar daca ar avea posibilitati materiale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Ce tablou de prost-gust!Daca chiar se vroia o aluzie , cred ca se putea cauta o varianta mai potrivita , fara a include copiii , care nu-s de vina pentru felul ei de a fi.Punem pariu ca in cazul in care era surprinsa intr-o postura mai indecenta , lumea ar fi fost mai incantata.I-ar veni ca o manusa , e de ajuns sa te uiti o data la fata ei si iti dai seama ce fel de femeie e.
De laudat ca e ambasadoare , ca face vizite , doneaza si mie mi-ar placea sa pot ajuta oameni in suferinta , daca as avea macar o mica parte din contul ei.
Ii doresc tot binele si poate de data asta sa se opreasca la brad!Va amintiti de reclama de la Kiss fm cu angelica?Doamne ce ma mai distram pe tema asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Iaca, mie-mi place lucrarea asta de nu mai pot. Desi a cam trecut "moda" artei militante, a artei cu mesaj, tabloul asta are o doza de ironie si de realism-acru-amar: nesatul media si-al "vulgului" si care-si consuma idolii ca pe orice alta marfa, coborandu-i (sau "ridicandu-i" printre norisori penibili) in kitch-ul kitch-ului, intr-o trivialitate deplina, dublata de-o adoratie ridicola si adesea nefondata. Foarte tare! Intr-o lume in care chilotii nu stiu carui megastar se vand la licitatii publice la pretul unui manuscris de sec XVII, asta este exact "arta" pe masura.

Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Personal, mi se pare o blasfemie!

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput