Combinatie culori la mobiler-canapea
Raspunsuri - Pagina 5
Miramar spune:
Codrutza - nu te duce la designerii din magazine - aia nu fac decat sa-si vanda marfa. Daca vrei designer angajeaza-ti unul numai pentru tine, sa urmareasca interesele tale nu pe ale angajatorului lui - fii tu angajatorul!
codruta_grg spune:
Da, da aici iti dau dreptate Miramar. Am sa angajez un prieten (daca gasesc)
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
rucsandram spune:
tocmai am fost la targul de mobila de la koln...si nimic wenge...a iesit din moda...
andanii spune:
si ce e la moda atunci ???????? sa stim si noi sa nu ne mai facem mobila demodata din start
ANDANII
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by rucsandram
tocmai am fost la targul de mobila de la koln...si nimic wenge...a iesit din moda...
Dar care e culoarea acum la moda? Te rog spune-ne ca nu mai pot de curiozitate - presupun eu o culoare: zebrano. Cu asta tot dadea cel care ne-a facut mobila, dar mie nu prea imi placea. Asta e?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
viana spune:
Marimar ,de ce nu faci mai multe poze cu casa ta sa vedem si noi?Eu ma apuc in vreo 2 luni de mobilat si sunt in ceata.Habar nu am ce vreau.Stiu doar ca vreau simplu,fara multa mobila,pereti albi...
Miramar spune:
Uite o sa fac cateva. Nu este gata la mine de asta sunt refractara in a face poze. De exemplu sufrageria are doar canapeaua cu 2 fotolii - televizorul sta pe o cutie de carton iar ca masuta de caffea am o masuta veche de-a mamei pe care ea tinea florile pe balcon.
O sa pozez totusi 2 dormitoare, baile si bucataria - desi si acolo imi lipsesc perdele, covoare, tablouri etc. Weekendul asta promit sa le fac.