Codrutza - nu te duce la designerii din magazine - aia nu fac decat sa-si vanda marfa. Daca vrei designer angajeaza-ti unul numai pentru tine, sa urmareasca interesele tale nu pe ale angajatorului lui - fii tu angajatorul!
Da, da aici iti dau dreptate Miramar. Am sa angajez un prieten (daca gasesc)
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
tocmai am fost la targul de mobila de la koln...si nimic wenge...a iesit din moda...
si ce e la moda atunci ???????? sa stim si noi sa nu ne mai facem mobila demodata din start
ANDANII
quote:
Originally posted by rucsandram
tocmai am fost la targul de mobila de la koln...si nimic wenge...a iesit din moda...
Marimar ,de ce nu faci mai multe poze cu casa ta sa vedem si noi?Eu ma apuc in vreo 2 luni de mobilat si sunt in ceata.Habar nu am ce vreau.Stiu doar ca vreau simplu,fara multa mobila,pereti albi...
Uite o sa fac cateva. Nu este gata la mine de asta sunt refractara in a face poze. De exemplu sufrageria are doar canapeaua cu 2 fotolii - televizorul sta pe o cutie de carton iar ca masuta de caffea am o masuta veche de-a mamei pe care ea tinea florile pe balcon.
O sa pozez totusi 2 dormitoare, baile si bucataria - desi si acolo imi lipsesc perdele, covoare, tablouri etc. Weekendul asta promit sa le fac.