Mamici de ianuarie-februarie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
ylilimic spune:
mirelaV - multumim de vesti!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38s+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
kateryna spune:
Ne bucuram ca va plac pozele cu micul print. Va anuntam ca de azi suntem si noi barbat in toata regula, ne-a cazut buricutul. Noi am curatat doar de jur imprejurul buricului cu alcool si atat.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
wannajo spune:
Fetelor, cred ca o sa fiu o mama terorista... Sunt mereu atenta si mereu nervoasa ca ba bebe misca prea putin, ba prea rapid, ba prea incet, ba prea mult sau prea tare...sau nu mi se pare ca a miscat suficient de mult pe zi. Ba chiar ma gandeam ca dupa controlul vaginal de ieri sa nu il fi atins pe bebe...oi fi proasta. Sunt terorista...Ce ma fac?
pupici,
wanna & bebe din burtika_35 w & 5 d
ylilimic spune:
wannajo - eu ce sa mai zic, ca pe amandoi copii mi i-a mangaiat dr in cap cu degetul?! Chiar si la scoaterea cerclajului, de miercuri, tot asa s-a intamplat, binenteles ca a fost intentionat, nu o chestie accidentala. Daca bb misca in continuare, nu au aparut dureri dubioase in urma controlului, atunci nu ai de ce sa iti faci griji.
Hai ca mai e putin!
Liliana 38s+ cu
loremunteanu spune:
Revin cu intrebarea...
Please help!
Pe perioada concediului medical/prenatal nu se acorda sporul de vechime? La noi la serviciu s-au mai facut diverse greseli la salarii... Vreau sa stiu daca e o greseala sau chiar nu se acorda...
Loredana 36+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
rali spune:
Gio - multumim pentru link
Lore- nu stiu nimic in ceea ce acordarea sporului de vechime, la noi la serviciu nu se acorda asa ceva. Poate cineva te va lamuri pana la urma
Raluca 37+
ylilimic spune:
lore - sporul de vechime nu se calculeaza la concediul pre si post natal. Cel putin asa arata fluturasii mei de la birou (si la noi nu se prea greseste). Intre timp imi mai arunc un ochi prin hartoagele ce le am eu acasa si daca gasesc ceva te anunt. Poate mai vin si alte fete cu lamuriri.
Liliana 38s+ cu
loremunteanu spune:
Rali, merci oricum...
Lili merci... Chiar ma gandeam la voi mamicile de bebe 2, ca poate stiti mai multe. Eu n-am luat in viata mea un medical si chiar nu stiam care-i treaba... daca se acorda sau nu...
loremunteanu spune:
Mai avem o mamica printre noi. Fetelor, voi care va pricepeti, va rugam s-o treceti si pe Cryss (Cryss * (25.02.1975) *** UM - 12.04.2006 *** DPN - 17.01.2007 Dr.Margaritescu Mihaela/CF2 - Bucuresti) la mamici.
A nascut pe 3 ianuarie, prin cezariana, o fetita, pe nume Andreea-Irina, 3.400 kg, 51 cm.