Mamici de ianuarie-februarie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, ce bine de voi ca are tati atestatul, ce bine ne-ar fi prins si noua inca 2 saptamani in plus...

Gio, am si uitat ca a aparut Contractul nou pt. 2007-2010, bine ca se pastreaza prevederile acestea.

Oana 35+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare fetelor!
Am si eu o intrebare. Cat esti in concediu medical nu se acorda sporul de vechime? Tocmai a venit sotul cu fluturasul de salariu si pe decembrie (prima luna de concediu medical/prenatal) nu mi s-a dat si sporul de vechime. Am ramas cu ciuciu bani... nu de alta dar chiar si 100mii conteaza ...

Loredana 36+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

helenutza, oana_bucur, alinatxa mersic mult pentru raspunsuri o sa alerg la spital cand va veni clipa numai de teama ca ajung prea tarziu si ma lasa astia sa ma chinui

abia miercurea viitoare ma duc la spital sa ma vada , acum parca trece din ce in ce mai greu ........off

liuda unde esti de nu mai tipi pe aici
pupici

38+2 cu denis andrei

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Liuda se ciufuleste cu doctora.I-o fii zis "Auzi madam ma tai sau te tund eu in cap ai de ales"

35+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

monykk de regula un travaliu dureaza...nu ajungi asa de usor la dilatatie 4 decat in cazuri rare. Noua ne-au zis sa plecam spre spital numai cand avem minim 3 contractii la distanta de 15 minute...in rest pana atunci sa ne tratam cu no-spa (ptr cazul in care e travaliu fals), cu dusuri, stat in 4 labe, relaxat umeri si gat si respirat atent.
Asta in cazul debutului normal cu contractii...in rest la apa pierduta sau sangerare de orice fel imediat la spital.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

quote:
Originally posted by gio

Oana, hai ca am gasit eu contractul colectiv de munca pe 2007 - 2010 si acolo scrie asa:

Gio te rog frumos imi spui unde ai gasit contractul colectiv de munca pe 2007-2010. As avea si eu nevoie de el.

Raluca 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna idee rali si eu vreau sa ma uit pe el sa vad cum sta treaba cu salariul acela bonus pentru nastere, fiindca la mine la servici vad ca fac figuri astia, spun ca sunt bugetari si ca numai la particulari s-ar da...sunt curioasa, asa ca te rog si eu gio daca poti sa ne spui si noua de contractul colectiv de munca unde il gasim iti multumim

va pup Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Marybell -ti-am trimis un PM.

Raluca 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele, am intrat sa va spun k Anis si Iarina sunt bine si sunt deja impreuna in salon. Anis spera k maine sa ajunga acasa...dar inca nu e nimik sigur..oroarea ei sa stea in spital in week end
misiunea mea se cam incheie aici, asa k va doresc la toate nastere usoara si bebelici sanatosi si papaciosi!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

maria_irina - nu m-am coonfruntat cu astfel de situatii, imi pare rau ca trebuie sa experimentezi asa ceva. Totusi, o fi din cauza de aer nescos afara? Sunt si bebelusi mai lenesi si oricat te-ai stradui nu merge(ex al meu). Sau poate se hraneste prea cu pofta si prea mult?
Finuta mea trebuia hranita la bibe cu atat grija ca o simpla clatinare/ miscare aducea cu sine un jet de voma la distanta de cca 1m, ingrozitor pt cineva care nu-i stia damblaua. Iesea laptele si pe nas si pe gura de te lua mila din cauza ei!

Sunt curioasa sa vedem ce raspunsuri primesti!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38s+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput