Colectia de toamna-iarna 2005(113)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cuscra acum am vazut si mesajul tau...nora ta papa inghetata Cremeria...de fructe de padure si mascarpone . N-are nimic, ca i-am mai dat pana acum de cateva ori

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

gata, ma culc... special pt mandutza, uite ce-am facut pana acum www.onetruemedia.com/shared?p=1f1c69ced4636346bfd641&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> provizoriu & neterminat
noapte buna

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Corap ,vazut filmuletz ,maine te rog sa-l termini:) ,va pup si somn usor!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola si de la noi!

Roxi ce mai face Alexia?

Anda as intreba si de poet dar tu si asa nu prea imi raspunzi asa ca ma multumesc sa iti citesc postarile ca sa aflu.

Ioana felicitari pt Maria umblareatza, sa vezi ce repede o sa treaca de la cativa pasi timizi la haladuit prin toate cotloanele .

Gandacel ce ai patit??? Ai grija de tine, menajeaza-te cat poti tu de mult! Sanatate multa si sa ne tii la curent daca reusesti sa mai intri!

Vai Lavi deci asta ne asteapta cu 2 copii??? Epuizare totala.... ca io abia ma tin dupa miss, si inca e destul de intelegatoare dar si cam capoasa! Parca va si vad alergand printre si pe sub mese

Tania citesc nebuniile lui Che si nu stiu daca sa rad sau sa plang! Pai cum sa sara din scaunel sau carucior? Nu il legi? Oricum nici eu nu pot sa zic ca am un loc anume unde o pot lasa pe miss iar eu sa imi fac treaba linistita, in parc sau tarc sau patut no way sa o pun, ea vrea sa isi fatzaie fundul peste tot, cel mai mult ii place in dulapul cu cratiti unde are acces si permisiunea sa le insiruie prin bucatarie. Macar asa o am sub observatie:D

Pitic noi nu suntem foarte sociabile, ne place sa fim inconjurate de lume dar nu prea ne jucam cu copii, mai mult le luam jucariile asa de placerea da a-i vedea enervati si apoi trecem mai departe.
Vroiam sa iti zic ceva ce am remarcat mai demult, fara suparare Diordia de fapt e Dordia...

Madau e totala Miruna...nu se lasa pana nu face toate boacanele...tine-te tare!

Of Joy ce cazatura nasoala, cum de a reusit-o Vladonele? Sper sa treaca repede! Sa stii ca si Amalia mai cadea de pe picioare zilele trecute de ziceai ca a baut ceva, cred ca era obosita de pe urma vacantei, acum i-a trecut!

Ina ce ne mai zici de Rachelita? Si-a revenit cu somnul? Dar tu cum mai esti cu moralul?

si noapte buna,

REVELION 2007

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara!!!

Simona , multumesc de lamuriri, dar am reusit singura , pe ghicite. Oricum multumesc, esti o draguta

Corap , mama ce burtik mare ai! Sa fiti sanatoase si nastere usoara.

Dordia , cum te simti? Ai terminat filmuletul? Cum a ieist?

Am mai facut un filmulet din concediu www.onetruemedia.com/shared?p=1f001ea69af138af5e389c&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Pomorie 2006

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee15e7cce919699fd3731&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Bianca
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Raspund si eu cat apuc:

Tania ti-am zis eu ca Silviuca e din acelasi aluat cu Che, asta o stiu de muuult, dar nu povestesc eu prea multe de Silviuca pt ca-s mai off topic.

Las' ca e bine daca bonul e calm, o sa-i rezista lui Stefan.
Hai, ca tu, psiholoaga, tre' sa gasesti o cale sa-l faci pe Stefan sa te asculte. Adica, daca tu NU, noi restul ce sa mai zicem?!

Camelia pe noi ne termina si in oras si acasa. Dar ne-am obisnuit

Silvia are si momente cand e linistita, atunci cand se concentreaza la ceva: ori la colorat-desenat-pictat, ori la jocuri matematice/logice, ori daca se joaca cu papusi si nu numai. Dar daca nu e "lansata" intr-una din activitatile astea incepe: "ma plictiseeeesc" si face numai nazdravanii. Atunci e greu sa o mobilizezi spre o activitate de-asta, constructiva.

Se mai linisteste daca o lasam la desene dar evitam chestia asta pe cat posibil. Maxim 1h pe zi si sunt destule zile in care o fentam, sa uite de ele.

Problema e ca atunci cand se lanseaza in activitati de-astea: colorat-desenat-jucat vine Nati si ori ii ia cate o papusa, ori ii imprastie creioanele... si de aici scandalul. Si nevoia arbitrului. Arbitru in ring, of course.

pitic ciudata chestie, de obicei vitaminele fac pofta de mancare!
Papanicolau 2 e OK din cate stiu eu, inseamna proces inflamator. Dar daca nu iese si un germen/ciuperca/etc se lasa in pace.

madau aia cu spalatul cizmulitelor mi-a placut cel mai mult

ionikka

quote:
Zice tzitzi! Pe cand ma hotarasem sa/l intzarc! hihi!

joy si corapici si Silviuca-nazdravanuca a avut la viata ei buza sparta de cateva ori, asa ca stati linistite, se intampla. E mai mult spectaculos (in sens nasol) decat grav.

corap asa si nora-ta, cand am venit dupa cele aproape 4 zile de Revelion lipsa, era calma, un pic contrariata si dupa aia s-a tinut tot dupa mine.

Astia ai nostri - s-or intelege pe muteste! Din gesturi!
A, dar eu stiu 2 familii cu 2 copii, fetita mai mare - vorbitaore f devreme si baietelul mai mic si foarte tacut. Crescuti de aceeasi mama, bunica, etc. Asa ca mai depinde si de copil. Desi nici eu nu ma omor sa turui non-stop, vorbesc cu ea cat simt eu necesar, nu-mi vine sa vb mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

alinus lasa ca la fata locului e altfel; constati ca poti.

corap iu-huuu! Ce mare s-a facut Andrei!!! Si ce scump e! Cred ca nu l-am mai vazut de la intalnirea din septembrie. Cand mai punem de o intalnire? (pana nu nasti)

Tie iti sta foarte bine cu burtica si vad ca te simti excelent graviduta .

Deci v-ati hotarat la Anais? Cum se pronunta, asa cum se scrie? Unde se pune accentul?
E frumos ca e finut si deosebit.

Gandacico sanatate, ai grija de tine mai fata, ca doar ai dubla, ba chiar tripla raspundere acum!

Va pup, noapte buna!

(Ca cine stie de cate ori ma scoala Nati iar! Of-of, mai-mai )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Buna ziua tuturor!

Am pus si eu niste poze si am trimis invitatii. Nu mai las nici un album public, cu parere de rau o spun. Pentru ca m-am trezit acum citeva zile cu un email de la cineva "ingropat" demult, care avea si adresa blocata, deci nu stiu cum i s-a strecurat emailul. Oricum, spunea ceva impresii despre Raluca si despre noi toti, drept pentru care am stat apoi vreo ora si mai bine sa intru pe toate albumele mele de pe net si sa le fac private. Asa ca cine vrea sa ne vizioneze, cu drag ii trimit invitatie.

Am pus poze de la 1 An si de la Motz si turta (dupa 2 luni!!!) si citeva din alte plimbari.

Imi pare rau sa aud ca mai sint probleme prin grupul nostru, si la mamici si la bebici. Si-mi pare bine ca s-au rezolvat altele. Anda, pupa poponeata de poet! Ma bucur ca e bine! Nu am citit tot, dar cam asta era ideea la un moment dat parca.

Invitatiile se gasesc in conturile comune. Pupici multi de tot tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

neata,
aseara nici noi nu am reusit sa vedem montajul,acum vad ca merge,dar dezamagire totatlamelodia este mai scurta decat montajul,plzzzzzzzzzzz helppppppp ce pot sa-i fac???

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!!

Deocamdata suntem cuminti..am papat si stam in pat, ne uitam la TV. Asa ca m-am apucat sa lucrez la filmulet si sa-l termin. Va anunt cand e gata.

Lavi -am fetele nazdravane, si arbitro-mamica

Corapino la mine nu merge filmuletul..of ce draci am..mai incerc dupa amiaza.

Alinush pai intri asa, raspunzi la toata lumea, dar de missa nici o vorbulita mica? Sa intelegem ca a fost cuminte, cuminte?

Ela ori mai scoti din poze..vezi ca undeva sus la upload foto ai scris cat dureaza filmul si cat e durata muzicii..asa ca le incadrezi de acolo, sau mai incarci o melodie, sau dai replay la aia.

Fug sa eliberez "fiara"..revin mai incolo

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput