Colectia de toamna-iarna 2005(113)
Raspunsuri - Pagina 22
corap spune:
a... piticule, cu papanicolau nu stiu ce sa-ti spun, dar daca dr. a zis ca-i ok...
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
ela27oana spune:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=2041178&type=embed
Ela si Oana-Daria
corap spune:
ela, nu reusesc sa intru - imi da eroare
Madutza10 spune:
Corap ,ce bine-ti sta cu burticutz ,cred ca abia astepti sa-ti vezi printesica :) ..,cum te vei descurca cu doi?Te ajuta cineva ?Eu tare-mi doresc bb2 dar nu ma ajuta nimeni ,sotu' e la munca non stop ...
Mai Andreiu tau e inalt rau ,cred ca are deja un metru ,zici ca are peste 2 ani ,sa-ti traiaca !!!
Ela ,nu merge ,maiincearca!
Joy ,imi pare rau de buzica piticului ,stiu prin ce-ai trecut ,asta am patit noi acum vreo 10 zile ,2 zile la rind ,acelasi loc ,tot sub buza de sus ,si-a rupt pielicica aia :((( ,Doamnee ce de singe i-a mai curs ,nu stiam ce sa mai fac!!Se reface repede ,asa a fost la noi !!Pupici lu' buzatu'!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
corap spune:
eh, mandutza, de-abia astept, da trece timpul repede, ca-s ocupata cu andrei . acum ii fac si lui montaj, si astept sa se incarce pozele, asa ca mai sunt prin zona.
de ajutat... acum nu ma ajuta nimeni, mai incolo naste si sor-mea si o sa fim 2 mame la 3 copii. speram sa ne descurcam
ca si gabi il vede pe ardei numai seara la baita sau nici atat...
madau spune:
Coarpino ce burtoaka haioasa ai...mama ce dor imi e....dar acu' ni s-a pus pata sa ne luam apartament mai mare...sper sa ne descurcam si cu asta si cu sarcina mea viitoare...of. Va asteptam cu drag, daca reusiti sa ajungeti in parc, sa-l vedem si noi pe urias
Joy la noi deja a devenit o obisnuinta sa-si rupa atishoara aia de la buza...cum se ferace, cum o vezi ca roade ceva sau se loveste si iar se umple de sange. Dar trece rapid, stai fara grija. Doar senzatia ta e nasoala
Ela nu mergeeeeeee!
Pitica tocmai papa inghetata cu tati...se aud niste tipete si chiote..fug sa vad ce prostii fac pe acolo
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
Madutza10 spune:
Mai fetelor ,e boala grea cu montajele astea ,eu n-am facut altceva toata seara decit sa adaug ,schimb poze ,muzica etc ,acum e ready daca vreti sa-l vizionati ...
Hai Corapino cu montaju' ala ,nu ma culc pina nu-l vad :)
Madau ,normea papa inghetata????I-ai mai dat ???A patit ceva??:))) De care haleste acum ,fa-mi pofta!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
corap spune:
mandutza, tocmai l-am vazut :) da' e elaborat, nu gluma... io il fac asa, mai aruncat cu furca...
mada, n-are, mai, chiar 1m. doar vreo 90 de cm ...
iaoi, si io ma gandesc la un apartament mai mare. dar pana nu ma intorc si eu la serviciu nu avem finantare
corap spune:
manduto, io zic sa te culci... ca abia am ajuns cu pozele prin martie ... si nu cred ca mai rezist mult si ma duc sa ma culc, ca maine la 7 jumate fix reincepe frecusul :)
madau spune:
Ia ca mi-ati facut pofta de umblat la filmuletul Mirunei...maine il completez si cu pozele de la 1 an, de la turta..si vi-l dau spre vizionare..ca sa mai bagam o tura de bocit in batista
Noapte buna!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar