Colectia de toamna-iarna 2005(113)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,cu vorbitul nu-ti face griji ,va vorbi el ,in general baietii vb mai greu ,am foarte multe exemple ,cel mai bun e nepotul meu care pina la 3 ani a zis decit tata ,l-au dus la logoped ,la nu stiu citi doctori ,credeau ca-i copilu' bolnav:)) si le-a zis ca pur si simplu nu vrea sa vb ,iar la 3 ani fix ,a inceput nebunia ,n-a mai tacut de atunci o clipa si a vorbit din prima foarte corect .Nici al meu nu-i prea ,,vorbaretz'' dar am rabdare ,o sa vb el intr-o zi.

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Nu am murit...daca cumva va intrebati...dar nici mult nu mai am. Am dureri groaznice in continuare dar....m-am obisnuit. Astept cu nerabdare ziua de luni pt ca ma duc la acupunctura si sper sa se rezolve problema....ca....nici chilotii nu mai pot sa ii ridic pe mine. E nasol ca s-a blocat mana din umar de tot si nu prea mai pot face mare lucru cu ea.

Stefan e ok, face progrese in ale vorbitului...nu cu animalele ci cere cartea...zice "catea", Acesta e ultimul cuvant invatzat. Mai zice "muna"(buna) si "munu"(bunu) Dar...daca nu stau cu el des s-ar putea sa uite...sau nu.

Pineaple bine ai revenit!!!. Mai povesteste-ne de voi!!!

Roxi Sanatate maxima printzesei!!!!
Stefanalex sanatate si tie micutului....si e foarte posibil sa fie de la dinti. Al meu mananca cam 1-2 oua pe sapt. Adica odata ii dau 1 ou cu mamaliga,branzica,smantana si celalalt...ori il dau in galusti, sau zdrente in ciorbitza.etc
Leea sanatater muuulta Domnului "T"!

Corapino bine ai revenit!!! Nici Stefan nu zice foarte multe dar...totusi zice:: papi la mancare si cand ii e foame, mama,tati, muna,munu, catea la carte, puiiii, cutu la catel, putie..putie cand face kk sau cand il schimb, tiii la apa,ceai, gaca cand e gata ceva sau nu mai vrea ceva, Nani cand mergem la nani si canta si danseaza de cate ori aude muzica de orice fel; daca nu e aprins tv-ul incepe si zice iaiaiaia...si cam atat.

Noki vacantza placuta si...stai linistita ca se descurca mama ta cu pisoiasul jucaus!
Anda stai linistita ca asa a patit prietena mea...si copilul doar tipa si arata cu degetul pana la 2 ani. A fost cu el la babe, a baut din clopot, la dr....si degeaba. Toti ii spuneau sa lase copilul ca isi da el drumu...si cand a inceput....sa te tii ca turuia toata ziua!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Corap , bine ai revenit! Poate acum reusesti si intrii mai des

Noki , drum bun! Sa aveti vreme buna si sa va distrati cat mai bine! Si succes mamei tale, lasa ca sa va descurca ea cu Sarah.

Dordia , off, ce greu trebuie sa-ti fie si tie. Cum te descurci cu Stefan? Ca nici in brate nu il poti lua acum.

Roxana , multa sanatate Alexiei! Tu ce ai facut la dr cu degetul tau?

Noi suntem bine , ieri am fost la o petrecere, a mancat fimea peste fiert si cartofi nature. A stat numai langa lautari si se uita la ei si dansa (era si o formatie care canta intr-un colt). In general a fost bine cu ea, nici nu ne asteptam sa fie asa de bine.

De vorbit...aide, dai, mama, tata, pa, apte (lapte), ana (fetita nasilor si roxana prietena mea), da, nu , nenea ,ham...si cam atat. Si multe alte cuvinte pe limba ei bebeleasca care mai de care mai amuzante.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Catutza ma descurc greu de tot dar...zilele astea il am pe tati ajutor ca altfel...e greu. O mai am si pe bunica mea care ma ajuta cum poate si ea. Sper sa se rezolve problema destul de repede ca nu mai suport. Acuma a iesit Tati cu stefan afara asa ca eu bantui pe aici!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

anda-ref la vorbit,iti spun din experienta unor prieteni,a-l caror baietel pana la 2 ani nu zicea decat ma si ham,asa ca disperati au mers la logoped si le- a spus sa nu-si faca probleme ca este normal ca unii copii sa vb mai greu si ca atunci cand va incepe nu se va mai opri si asa a fost la 2 ani jumate brusc a inceput sa vb ffff mult,sa lege cuvintele si sa te intrebe ce nici nu-ti trecea prin minte

anda si noi ma patit la inceput cu hipp-ul la fel ,asa ca il puneam cate putin in macarica si ii dadeam cate 10-20 ml ,la intervale mici,pana cand l-a baut cu placere

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

sa av zic ce-i place mai nou dariei ffff mult-sa-i facem masaj pe spate,daca stam in pat vine si se aseaza pe noi si vrea masaj,i-a facut tati 30 min de il durae mana iar ea scotea niste sunete de placere de muream de ras,si se intindeaaaaaaa,uite ac a mostenit ceva si de la mine,spre disperarea lui tati ca acum treb sa ne faca la amandoua masaj

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ela, la noi masajul e la piciorute, le intinde sa le pupam si masam...
Dordia, nasol cu mana ta, eu am pb de ani de zile din cauza ca dorm pe mana indoita uneori diminetile nici n-o simt cu orele, am si un chist umflat.... musai tratament la fizioterapie la tine.

CORAPITA CU FETITA SI GANDACEL CU FETICEL IO VREAU POZE CU BURTICILE VOASTRE. Ilenutza... burtica ta e clar ca nu se vede inca, insa de-abia astept s-o vad umflatica. M-a apucat asa o nostalgie dupa burtica si dunga neagra de si mor.

Anda mama, nu dispera cu greutatea poetului, desi stiu cat de greu va este sa-l hraniti asa cum trebuie, 400g nu e mult deloc, ai sa vezi ce pofta ii vine cand se face bine-bine la loc

Feli, si eu cred ca Buluci se referea la raceli facute de ei, nu luate. Deci ne putem inscrie la copii sanatasi si cu o buna imunitate. Nu mai spun de cate ori au uitat tati sau bona sa-i puna pe frig prelata de la carucior si-a venit fata acasa cu picioarele beton inghetate de o si vedeam cu cistita, raceala la rinichi etc. si ea nimic. E rezistenta si noi evitam sa o infofolim cand nu e cazul.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebdf1bd8b0ec9da963969&skin_id=0&source=browse" target="_blank">ana

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Ela imi place de nora-mea!stie fata ce vrea.

Dimitrie nu mi se pare ca are un vocbular foarte mare dar...
mama
tata
baba-ori e bunica ori e bona, nu ma prind, ca le spune la amandoua
dida-ghida, bunicul, taica-miu
da-cand raspunde la telefon
Paaaa- apa
dai dai dai-sa i se dea
ham- cainele
cahhhh
gata
haida
tai-tai-tai- sa mergem la plimbare
toti-ochi
isi spune numle intr-un fel foarte ciudat de nici nu il pot reproduce

si cam atat!

Insa el face altceva, de ex. vin eu acasa cu vasc si el era in brate la bona, ma intreaba ea "ce ai adus, vasc?" si eu raspund "da, vasc." la care Dimitrie, care era super atent spune si el "vasc", dar clar, de atunci nu l-am mai auzit sa spuna. Si mai repeta cuvinte clar spuse, le inregistreaza dar de spus nu le mai spune.

Arata cu degetul, l-am invatat sa imi arate cati ani are, dar nu imi arata la comanda, numai cand are el chef vine si imi arata,... in rest pe limba lui.

Imi raspunde daca vrea un lucru sau nu de ex: manaci? imi da din cap ca da sau nu. E atat de scump cand imi da din cap ca da, ca nu stie sa miste numai capul, si face plecaciunila da, la nu asa ii zboara capul dintr-o parte in alta....de spui ca decoleaza.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

!!
Am fost in parc(IOR) 2h , a fost superb(cald, copii multi,Tudor super fericit.etc).A mincat acasa, de parca fusese legat, acu nani.
LEEA:Tudor al meu mai face muci (uscati)de la praful din aer(sau de la aerul prea uscat), pe care ii killerasc(bag ser fiziologic caldut in nasuc , astept un pic si ii trag cu pompita si gata!).Ii poti da pt imunitate immuno baby(erba vita=280.000lei) si foarte important e (modelul MADAU) 10 zile/luna vitamina C(picaturi-Natural)-e incercat si verificat(a dat rezultate).Fa-i o baie calduta seara, da-i niste paracetamol, poate n-o fi...
DIORDIA:daca nu mi-e o mila de tine...Eu am reumatism de la 14 ani d`ala la articulatii(tot ce e zgarci in organism se inflameaza si doare al dracului de tare iarna, la frig;si cind alaptam de nu puteam sa iau antiinflamatoare...ma urcam pe pereti.Eu iau aulin si-mi trece citeva ore..

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

anda-lasa ca recupereaza,te cred ca esti ingrijorata,dar uite ca sa te incurajez,in noiembrie daria a slabit 1 kg in 5 zile,si apoi in 3 sapt a pus 800 gr,asa ca o sa vezi ca va fii bine

aura-dar vb dimitrie nu gluma,uka e puturoasa,nu prea mai vrea sa spuna multe in schimb la capitolul tipete,de te surzeste,suntem in frunte,spre disperarea vecinilor

apropo ieri am fost la prietena mea,a-l carui baietel a facut un an,si cand a inceput daria sa alerge prin casa si sa tipe de fericire saracul baietel s-a pus pe plans,si asa au tinut-o in vreo 6 reprize

pitic si dordia-sanatate multa,,a inscriu si ue in clubul vostru,la mine diagnosticul acum 2 ani,a fost artrita reumatoida,la artic de la mana dreapta si 3 degete de la picioarul drept,groaznic a fost,curios ca pe perioada sarcinii nu am avut nimic dar acum iarasi ma doare,uneori de inebunesc,mi-am luat trimitere de 2 ori la reumatolog si nu ma reusit sa ajung,dar pana in primavara trebuie ,ca sa ne planificam mersul la bai(mamaaaaaaaaaaaa cum suna ,ca pensionarii,mergem la bai)

a tot vb mai demult de dependenta,pai a iesit tati cu fata la plimbare ca sa stau eu sa ma odihnesc,cica"in pat cu tine ,sa nu te misti de acolo si sa nu te apropii de calculator"""-hi,hi,hi sa ma vada acum,ca nu se mai duce singur cu afta alta data

va pup

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput