Testul de fidelitate

Testul de fidelitate | Autor: RAMONELLA

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca ati vazut emisiunea Testul de fidelitate de pe Antena1.O porcarie de emisiune .Nu stiu cum un post de televiziune cu un anumit prestigiu se presteaza la asa ceva.Si dupa cate mi-am dat seama cred ca e regizata toata treaba.Nu stiu daca ati observat,dar la un moment dat,barbatul o serveste pe domnisoara cu suc.Era o sticla de cola de 2.5 litri si inainte sa-i puna in pahar i-a rupt eticheta.Apoi,de ce domnisoara facea curat doar in sufrageria aceea.Si domnul acela era mereu inbracat cu haine de strada.Eu de obicei in casa stau cu haine lejere.
In orice caz mi s-a parut o prostie de emisiune.
Voi ce parere aveti?

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La fel cred si eu ca e regie totala. In primul rand aia vine de afara si incepe curatenia cu mopul, fara aspirator inainte pe covor pe care il face sul. Cand zice ca a terminat si incepe sa se imbrace galeata cu mopul erau inca in cadru. Pai asa face o menajera? (nu stiu, intreb ca eu nu am, dar ma gandesc ca trebuie sa stranga obiectele muncii). Apoi casa aia avea doar o camera? Domnul statea cu menajera sa o supravegheze? Doamna la final parea c anu o stie pe menajera... O mare porcarie si tiganie. Si clasic pentru antenisti care dispera sa fure audiente. Au importat numai formate de rahat cu audienta la un anumit segment de public, segment destul de mare probabil pentru a supravietui cu porcariile lor de emisiuni.

PS: eu la Antena nu pot sa ma uit nici macar la stiri, nu imi intra deloc pe gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

Si nevasta individului care a plans o jumatate de emisiune ...fara nici o lacrima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Deci nu am pierdut nimika ca am ratat minunatie de emisiune. Din povestirile voastre cred ca este un surogat din Tradati in dragoste

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ICorina spune:

Hai, maaaaa.....! bataia cu trandafirii de plastic in cap, "lasati-ma sa-l omor!!!" e chiar bestiala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
Originally posted by ICorina

Hai, maaaaa.....! bataia cu trandafirii de plastic in cap, "lasati-ma sa-l omor!!!" e chiar bestiala!

...din pacate am vazut emisiunea..deh, curiozitate mare...si nu mi-am pus problemele de mai sus (ca daca e facatura sau nu)...la inceput s-a explicat ca stateau in camera aia pentru ca el isi petrecea tot timpul acolo...si fiind mare afacerist era mereu imbracat de oras ca cine stie ce urgenta aparea
facatura sau nu....o inscriu in ciclul de 'penibil si jenant'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hai ca acum mi-a atras atentia si sotul meu la faza cand sotia a dat buzna peste ei. Pai unde erau aia in camera de alaturi, nu vedea sotul cand se instalau astia cu camerele si cu toate alea pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

HAI ca m-ati facut curioase .Cand este emisiunea ca as vrea sa vad si eu asa de curiozitate.Aici in portugalia este un program TEST DE FIDELIDADE dar dupa cum povestiti voi este f. diferit si aici e totul regizat eu am vazut vreo 2-3 emisiuni o mare porcarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Dar ati vazut reclama pt emisiunea aia cu nurorile si soacrele? Am citit intr-o revista ca vine un format super interesant: 5 baieti, 10 fete. Cele 10 fete vor sta cu cele 5 mame de baieti incercand sa le impresioneze ... adik sa dea bine la soacre. Si perechea castigatoare se cununa sub binecuvantarea soacrei. Deci totul e posibil, un soi de reality show, gen big brother!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viana spune:

Si TRADATI IN DRAGOSTE este mizerabila ,dar asta o intrece.Ce nu face lumea pentru bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

emisiuni de doi lei.
Cand incepe cea cu soacrele si pe ce program e?
Eu cred ca la viceversa si super-nany, merita sa mai tragi cu ochiul, cala restul

Mergi la inceput