Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Alexandra25-nu se vad pozele

Mormelvio-bine ai venit in nostru,am vazut pozele e un scump Alin, te asteptam la taclale cu noi asta daca te lasa comoara

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Lory32, am de la chicco dar alta variante,tot cu abur cald.Asta de care zici e si mai scumpa.Si intr-adevar cica cele cu abur rece sunt mai bune.De acuma,daca avem din asta...trecem iarna cu el.

EU mi-am adus aminte de Mark al Alexandrei..e cu 3 zile mai mare decat Mihaita si zice Alex ca rade si gangureste.Al meu e atat de serios..cand vb cu el.
Mai rade el..dar mai mult la jucarii si la bec.Si de gangurit tot asa.

Bambo..eu nu am baldachin

"poze Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Am consultat azi un alt pediatru. Mi-a recomandat tot FENOBARBITAL pentru icter. A mai folosit cineva acest medicament? Astept raspuns, nu prea stiu ce sa fac....Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Bamboletta...chiar nu stiu de ce nu se vad...le-am pus acuma toate in albumul comun...le gasiti acolo....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Lavinia...nu fi suparata...sunt copii care mai tarziu isi dau drumul....o sa vezi ca si Mihaita o sa gangureasca.....

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Bulisor-noi am folosit fenobarbital pt icter si ne-a trecut scrie si pe prospect ca se foloseste pt icter

Lavinia_p-nu gaseste sotul nici o idee? eu acus dau baldachinul jos si cosuletul cand mai creste Antonia dar o sa-l prind de marginea patutului gauresc plasa bag surubul pe acolo si prind

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Alexandra, nici in albumul comun nu se vad!

Momelvio, bine-ai venit!

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Fetelor...se vede ca sunt dusa cu pluta....am uitat sa le pun pe public...ia vedeti acum se vad?

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Mormelvio, bine ai venit printre noi!!! Sa va traiasca Alinutul, sa fie sanatos! E un dulce...Sper sa rezolvati repede cu actele de adoptie (stiu ca dureaza ceva timp, ca am o prietena buna, forumista si ea, care a infiat o fetitza tare dulcica)...Oricum important e ca deja e cu voi!!! Te asteptam la taclale!
Alex, nu se vede invitatia de botez,,,si tzin neaparat s-o vad...Fa ceva...Mark eu un scump...Sa fie botezul intr-un ceas bun...
Teutz, Bambo, multumim de complimente...Tare bine ne-am simtit ca ne-ati laudat ...

Va pup...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Asiza...multumim de urare...si verifica acum in mailul comun...le-am pus si acolo

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput