Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Elise, mie pediatra mi-a spus ca espumisan si Sab simplex sunt identice. Sarmana bebelusca, se chinuie cu burtica... Las' ca trece!
Ruxandra, cum a fost la vaccin? Ca si la noi se apropie , in 20 facem o luna.Te-a sfatuit dr. sa-i dai un supozitor cu paracetamol, asa preventiv , sa nu faca febra, ca parca asa citeam pe aici.
Alexandra, o sa fie perfect botezul, ai sa vezi si sa stii ca e atat de emotionant momentul!!!
Desiree, ce mai faci, mulgi si fierbi laptic, sau dai titi simpla???Bebe Octavian mai are icter?

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

DianaV, nu renunta la alaptatul la san! Laptele nostru este apos, intr-adevar, nu este la fel de gras ca cel de vaca, de exemplu, dar asa e normal. Si a mea vomita in fiecare zi, dar pentru ca mananca prea mult. Daca bebele tau ia in greutate, doarme bine si face kk si pipi in cantitati normale, este OK, nu poti spune ca nu-i prieste laptele tau sau ca laptele nu e bun.
Yagmur, bravo mami! Imi place de tine, ca esti o luptatoare! Asa singurica le faci pe toate, incet, incet. Fii optimista si ai grija de tine!
Alexandra_25, succes cu pregatirile pentru botez! Sunt convinsa ca va fi totul superbine si ca bebe Mark va fi un cuminte.
lory32, Alexiei i-am facut gauri pentru cercelusi cand avea 10 zile, a venit o asistenta acasa si i le-a facut. A plans, dar i-a trecut repede si acum e o maimutica cu cercei.
Asiza
Am si eu o intrebare: exista un termen in care se pot depune actele pentru alocatia lui bebe?

avem o luna

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Ruxandra iti multumesc pt sfaturi. Dupa cum descrii tu cred ca gresesc eu, nu vomita, regurgiteaza. Stand culcat pe o parte, da afara asa o anume cantitate, fara sa se auda nimica. Cred ca regurgitare.

Am luat si noi Batista Bebelusului pt ca are multi, multi muci. Ne-a dat dra Marimer si am inteles ca inainte de Batista tre ser sau acest spray, nu? De cate ori folositi Batista pe zi? De cate ori e nevoie? Sau e daunator de prea multe ori?

Voi aveti in dormitor umidificator? Noi avem o pb cu caldura si imi e teama ca nu cumva si de la caldura si de la aerul uscat (avem noi niste vase pe calorifer cu apa dar nu stiu daca fac fata ...) sa aiba nasul asa infundat. L-as trimite pe sot sa cumpere umidificator dar nu stiu daca o fi bine.

Lui Matei nu i-a cazut nici acum buricelul. Are 12 zile. Oare e ok?

Dupa cum observati sunt o fantana de intrebari. Scuze, sper sa nu supar pe nimeni ... .

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

In primul rand LA MULTI ANI! ptr bebelusii care au crescut cu o luna.

Fatima, multumesc ptr raspunsuri.

Am intrat sa va spun ca m-am programat marti la Diagnosis ptr Calin, spuneti-mi si mie cum ajung din Ploiesti. M-a cam intors iarasi pe dos faptul ca doctorul la care vreau sa ma duc are program doar martea, si stiti ca am alergie la ziua de marti, dar cu Dumnezeu inainte. Vreau sa va spun ca de cand am sunat acolo mi s-au inmuiat picioarele. Stiu ca ma duc mai mult sa ma lamureasca ce si cum , dar tare mi-e frica.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Catalina, si eu cred ca de la aerul uscat are si al meu mucisori. Inca nu am cumparat batista, dar este in plan. Si eu am vase pe calorifer, si parca e mai bine. Daca iti ei umidificator, sa-mi dai de stire de care cumperi. Poate cumpar si eu.
Alexandra, bafta la botez.
Teutz, merci de incurajari.
Si pupam sarbatoriti.. si acuma fug la Luca care are chef de vorba.

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Dianav, multumim ... am vazut ca si pe fetita ta o cheama Oana
Donia, intradevar si-a decorat tata tricoul atunci {:)]...era kk peste tot, ca a iesit cu bulbuci ... de aia am facut poza ... ne-a cam luat prin surprindere, desi nu a fost prima data ... si a terminat totul cu un pisi pe mine cand am luat-o la dezbracat

Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Deja sunt obosita am facut plus
Antonia a stat ea cuminte in patutu cat a stat dar s-a plictisit fata

Ruxandra_sb-da e lunga Antonia are 62 cm deja ,a-ti facut vaccinul?daca nu succes si noi trebuie sa-l facem pe 23 si am emotii

Mirona-ce faine is pozele cu piticii,cum se uita la ei e frumoasa terorista ta

Aka-cum sa fie voie numai de la 4 luni? eu am marsupiu si pe cutie scrie 0+ se foloseste din primele zile de viata poate era marsupiul ala de la 4 luni o fo mai multe modele il folosesc de la 1 luna cred nu mai stiu exact ca ma lasa memoria

Alexandra25-succes la botez o sa vezi ca totul va fi bine

Catalina-cand avea multi mucusori o foloseam de mai multe ori pe zi (4-5 ori)acum doar o data si Antoniei i-a cazut buricul greu pe la 10 zile cred ca e f.bun umidificatorul

Roxana_c-o sa vezi ca totul va fi bine

fug ca s-a trezit

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Donia multumesc pentru modificare in listuta .Sa ne traiasca copilasii si sa fie sanatosi .

Printesa mea a mancat ieri 450 ml lapte praf plus san ,dar sunt sigura ca san nu a mancat 150 ca nu avea de unde ,asa zic eu .Pe cutia de lapte scrie ca trebuie sa manance 600ml/zi.Si cei 450 ia mancat ca i-am dat cam la 2 ore ca altfel daca respectam cele 3 ore nu manca atat.
San deja a inceput sa il refuze ,azi noapte deabia a tras de la san .Vom vedea ce vom face .
Ieri am aspirato si eu ca mi se parea mie ca are mucisori ,a avut putini dar ei ia placut atat de mult ,na zis nimic .
Ma duc ca s-a trezit cu colicii astia nu ne mai odihnim bine .Au inceput si la ea mai rau .De azi schimbam sab simplex cu bonisan sa vedem ce reactie are

GINA printesei ANA-BEATRICE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianav

Fetelor, voi cum dati calciul bebeilor. Eu pana aseara(a 5 zi) il dadeam cu seringa in coltul gurii.Aseara insa s-a inecat atat de rau ca m-am speriat.....se invinetise deja....a fost groaznic. Asa cam-am hotarat sa il pun in ceai insa trebuie sa bea toata cantitatea sa stiu ca l-am administrat corect nu?
Voi cum faceti?

Diana

eu i-am dat cu lingurita (de-aia de bebelusi). e mult mai simplu decat cu siringa; ii pui cate putin in lingurita, pt ca daca o umpli, cu siguranta mai mult de jumate va scuipa, pt ca are gust aiurea si nu-i place.

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

teutz si eu am intrebat de termen pt alocatie dar vad ca fetele astea nu ma mai iubesc...
mai pun 2-3 poze...sigur nu v-ati uitat nici data trecuta ca nu mi-a admirat nimeni politistul...daca nici dinozaurul....dau divort....

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Mergi la inceput