Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Elise spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Salutare
Deja sunt obosita am facut plus
Antonia a stat ea cuminte in patutu cat a stat dar s-a plictisit fata
bamboletta, da' cind apucati voi sa le facetzi pe toate...shi cum, ca eu nu ies de la bb din camera (unde e si pcu', btw ) ?!
Ii lasatzi singurei?
Ca mie mi-e frica. Cre' ca-s eu mai obsi...
Elise
Lavinia_P spune:
Salut,
Catalina,eu am umidificator de la chicco,celmai ieftin.E ok,dar iti tb si ceva de masurat umiditatea .sa nu depaseasca 70%.in principiu,dacail lasi numai noaptea de ex. nu depasesc nici 60.
Numai ca eu la insistentele pediatrei pastrez 22 dr grade in camera.Mi s-aparut frig la inceput ,dar m-am o bisnuit.Gasesti la TCMuri higrometre.Mihaita aremuci de 3 saptamani,il aspir de cate ori e nevoie,cand vad ca nu mai poate respira.Nu are ce dauna.
Mirona,stiu cum e.Si la mine vreain brate si plimbat,doar ca sa anlizeze cameradin toate unghiurile.II umbla ochisorii ca titirezul prin camera.
Am primit faimosul carusel dela chicco, carese activeaza silaplansul lui, dar nu stiu cum sa-l prind de patutul pliant.
"poze Mihaita"
lory32 spune:
lavinia p,
umidificatorul tau de la chicco este cu abur? din ala cu capac albastru deasupra si in fata cu gauri multe gri? ca din ala am eusi il folosesc doar noaptea, ca ziua aerisesc. mersic pt informatia cu higrometrele de la TCM, o sa iau si eu; la mine in dormitor este super cald, nu mai stiu ce sa fac, de asta te-am intrebat de umidificator.
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
teutz si eu am intrebat de termen pt alocatie dar vad ca fetele astea nu ma mai iubesc...
mai pun 2-3 poze...sigur nu v-ati uitat nici data trecuta ca nu mi-a admirat nimeni politistul...daca nici dinozaurul....dau divort....
diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana
eu stiu ca e 6 luni ... dar n-as baga mana in foc
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
Dia1609 spune:
am vazut ca discutati de umidificator... ma bate si pe mine gandul sa iau unul.... voi de care aveti: cu abur cald sau rece? ca am auzit ca ar fi mai bun ala cu abur rece... voi ce stiti?
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
asiza spune:
Monique, tin pumnii pentru Andrei sa nu-l chinuie tare piciorusele puse in ghips...
Alex, cand faci botezul?
Yagmur, ...primul pas e facut...te descurci, vezi??? ...asa e, in Cluj bate un vant puternic. Nici eu nu l-am scos pe bb azi afara, la plimbare...
pentru toti bebicii care au mai adaugat o lunisoara in palmares!!!!
Dianav, nu exista lapte matern care sa nu fie bun!!! Asta e laptele de care are nevoie bb-lina ta....Nu renunta!!!!!
Teutz, exista un termen pentru care pot fi depusee actele de alocatie...nu stiu exact cat, dar noua ne-a spus 65 de zile din momentul nasterii...probabil ca atata imi ramasese din concediul postnatal si probabil, asa se calculeaza termenul...nu stiu exact, dar asta e ce ne-a spus noua...oricum, deja am depus actele si dureaza 3 luni pana ne vine alocatia lui bb....halal sistem......
Catalina, si la bb meu i-a cazut buricul in a 11-a zi, nu-ti face probleme, inca putin si cade sigur...Batista bebelusului eu o folosesc odata pe zi, insa scrie ca se poate folosi si de mai multe ori, daca bb e racit...eu nu vreau sa abuzez! Si, intr-adevar, se poate sa aiba nasucul infundat din cauza ca nu e suficienta umiditate in aer...eu deocamdata ma descurc cu tavita pe calorifer, insa cred ca un umidificator e foarte folositor!
Dianocica, ...sper sa am timp sa-ti vad bb-ul......ca tot pe fuga ma uit si la poze...
Pupici...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
asiza spune:
Pfiu, sa nu-l deochi pe Denisutu meu...doarme de 2 ore jumate' manca-l-ar mama...m-a lasat sa fac si de mancare cate ceva, ca mai avem putin si murim de foame si eu si Cristi...ca numai prostii mancam, timp de gatit mai rar...
Vreau sa strig clujencele care n-au mai dat demult p-aci: Melinda, Roana, Marcelaaaaaa, Miruna25...., pe unde umblati...ca tare demult n-ati mai dat p-aci...sper ca nu ne-ati pierdut pe drum...Mai spuneti-ne despre voi si bb!!!
Varsta Denis
asiza spune:
Elise, cat e de dulce Lisa ta!!! Si ce falcutze are...numai bune de pupat cat e ziua de lunga......Sa-ti traiasca!
Dianocica, vazut poze cu bb David......e un scump!
Varsta Denis
roxana c. spune:
Va spuneam de Calin ca l-au apucat colicii, adevarul este ca nu-i mai dadeam Sab Simplex ca nu mai plangea si-am zis sa nu-i dau asa aiurea, iar de vreo 2 zile de cand ii dau iar de 3 ori pe zi vad ca l-a calmat, dar a-nceput rasfatul: sta putin in carut sau patut, se uita de jur imprejur, iar dupa max 10-15 min incep "colicii", iar cand il iau in brate in sus si-i cant, de fapt ii lalai, canta si el cu mine pana adoarme tun. Cel putin noaptea doarme.
Bambo, dar ce harnicuta ai fost!
Dianocica, nu stiu pana cand trebuie sa depui cererea de alocatie, dar eu zic sa te duci mai iute, ca nu se stie, eu n-am luat alocatia Oanei pe cateva luni, am zis ca se strange acolo, si noroc cu postarita ca m-a anuntat ca risc sa o pierd daca nu depun cerere sa-mi trimita din urma, ca statul isi inchipuie ca daca nu o iei, inseamna ca nu-ti trebuie, asta e treaba de cativa ani, dar poti sa stii?
M-monique, si voi cu probleme? Of, lasa ca va fi bine, tinem pumnii.
Asizuca, scuipa-l iute sa nu-l deochi, ca stii tu: orice minune tine 3 zile, la Calin asta ar fi a 2-a, ar mai fi maine si gata
Alex, sa va distrati bine la botez! Dar chiar, maine sau poimaine?
Mirona, lasa ca ramaneti voi, fetele, acasa si va veti descurca voi, hai curaj, sa vezi ce iute trec zilele.
Luna trecuta cand am fost la medicul de fam mi-a spus ca imi va da calciu nu stiu de care ptr Calin, dar dupa 2 luni, acum a uitat si am uitat si eu , dar ma duc ptr vaccin pe 22 sau 23 si o-ntreb atunci, dar stiu ca spunea ceva de un siropel.
Am reusit si am bagat actele ptr CIC astazi, iar banii imi vor veni de-abia pe 20 martie.
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
asiza spune:
Am pus poze noi cu bb Denis!!!!!!!!!!!
S-a trezit...cred ca-i rupt de foame!!!!
Varsta Denis