Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

alocatia pt copil se depune in termen de 65 de zile de la ultima zi concediu postnatal
eu am depus azi dosarul,dar banii vin dupa 2 luni

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dianocica, am vazut toate pozele.... si e de admirat David. E un scump.. si tu la fel... si ii place la baitza.. si lui Luca...
Asiza, acuma trec sa mai vad si eu poze cu Denis ca in sfarsit doarme Luca. Am stat de vorba cu el de la ora 13.00 pana acuma... si ai vostri stau atat de mult trezi in timpul zilei? Ca Luca a gangurit toata ziua astazi... si in curand se trezeste ptr papa....
Bambo, harnicutza esti.. nu vii si la noi? Cat de harnica eram cand eram gravida, acuma nu gasesc timp... maine sper sa apuc sa dau cu aspiratorul si sa sterg praful. Daca ma lasa Luca... cred ca seamana cu bunicul lui (cu tata) ca el e atat de vorbarest... (si eu, de fapt).
Ma duc sa fac si eu un dush.. pana nu ma trezeste teroristul.
Pupici, Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna tuturor, bebici si mamici!

uite si noi, dupa o absenta destul de lunga, in care nu am facut prea multe. dar cel mai cu spor a fost sa ma bucur de bebe. am mers la plimbarica, am stat de vorba ca 2 fete mari ce suntem, si cand a dormit, am stat si am privit-o si tot nu m-am saturat.

calciu e primul lucru pe care l-a scuipat cat colo pana acum.asa ca azi i l-am amestecat cu un piculet de ceai si nu a mai protestat

miro esti fericita ca sotul vine la 5. al meu sta tarziu, a venit saptamana asta si pe la 8 juma. asa ca si baitza lui bebe s-a mutat corespunzator, nu am ce face.

s-a mai intamplat ceva cu dolores?

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Asiza, Dia_bi, multumesc pentru raspuns!
Dianocica, ti-am vazut flacaul si e super! Ii sta foarte bine un "uniforma" de politist, dar si mai bine in cea de dinozaurel!

avem o luna

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Buna fetelor, am intrat sa va salut. De citit asa mai pe sarit, iar de raspund cam tot asa. Acu ne-am adunat si noi de pe drumuri, am fost de dimineatala lucru si apoi prin oras. Acum Matia doarme linistit cu simtul datoriei implinite.
Azi Daria a avut examen la pian si aluat FB ( foarte bine). De bucurie le-am invitat pe ea si pe profa de pian la o prajitura si un suc.La cofetarie profesoara sa il dau ei pe matia sa-l tina. Il dau sa-l tina si eu trag salopeta jos de pe el. Il apuca tipa bine si . Copilul meu era K-kat pana in gat.S-a lecuit de tinut bebe in brate. Dar eu. Halal cinste.
Asa ca Matia a beneficiat de o schimbare de scutec si haine pe o masa la cofetarie.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Asiza, vazut bebe Denis, superdulce gandacelul!!!

Mergi la inceput

Test, vreau sa vad daca am reusit sa-mi pun la semnatura scurtatura de la poze.

http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762342244669/photo/294928804109604164/4

Mergi la inceput

Am reusit, dar am latit pagina ca naiba! Sorry!!!

http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762342244669/photo/294928804109604164/4

Mergi la inceput

Am scos scurtatura. Cum faceti voi de scrieti Poze si gata, nu va apare tot carnatul ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Teutz-pui "linkul" intre doua ghilimele apoi in fata linkului [url= dupa inchizi cu o paranteza patrata apoi scrii poze sau cum vrei tu si la sfarsit [/url] si gata pui la semnatura per ca ai inteles ceva

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput