Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare, mai mamicilor, mai!!!
In sfarsit am ajuns si eu cu cititul la zi! Tare active mai sunteti! Bravo voua!
Pe 10 ianuarie a implinit si bebelina mea o luna si am fost la doctor sa o cantarim. A luat 1,200 kg si 4 cm. Imi faceam putine griji, pentru ca ea vomita in jet in fiecare zi, dupa mesele din timpul zilei, si ma gandeam ca are vreo problema (eu ii dau numai san). Doctorita mi-a spus ca, daca a luat asa de bine in greutate, inseamna ca vomita pentru ca mananca ca un haplisor si ce e prea mult da pe afara. Am urmarit-o mai atent si mi-am dat seama ca asa este. Noaptea e mai somnoroasa si mananca mai putin si mai incet, de-asta nu mai vomita. In timpul zilei parca se bat turcii la gura ei.
Ne-au incercat si pe noi coliceii, cam 4-5 zile, dar numai seara. Deocamdata vad ca ne-au lasat in pace.

Dolores, imi pare rau ca baietelul tau a trebuit sa treaca prin asa ceva din cauza unui doctor incompetent!!!Bine ca acum sunteti acasa si s-a rezolvat totul cu bine!
Aelita, multumesc pentru scurtatura de la poze! Bine ai revenit acasa, sa-ti traiasca frumusetea de fetita si sa fie sanatoasa!!!
(am mai pus niste poze cu Alexia in albumul meu, dar n-am stiut cum sa le fac sa apara si la scurtatura )
Kokorina, ai niste superbitati de copii! Si nu sunt deloc micuti, sunt exact asa cum trebuie sa fie la varsta lor!!! Pozele facute de fotograful profesionist sunt dementiale!
Mirona, ai fost mortala cu militaria! Sper sa-ti reuseasca, dar gagicile astea mici sunt niste smecherute si ne invartesc pe degete!
Monique, succes la ortoped, sa se rezolve cat mai repede problema puiutului tau!
Ruxandra_Sb, bafta multa la vaccin!
La multi ani tuturor bebicilor care au implinit sau implinesc zilele astea o luna sau doua!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

azi a depus sotul meu dosarul pt indemnizatie,si i-a spus ca banii vin cam in trei luni,va da-ti seama si pana atunci noi ce facem ne hranim cu aer noroc ca e salariul sotului ca altfel,de fapt nicio alocatia fetei nu a venit si s-a dus sa intrebe si i-a spus la fel ca in 3 luni vine asa ca mai asteptam o luna sa vedem.
Miro intr-avedar e greu fara sot acasa,si al meu lucreaza pana la 5 dar cand vine tot ma mai ajuta cum poate.succes.in ce zonz stai?
ma duc sa mai fac putina curatenie si mai revin daca imi da voie BIANCA

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dragele mele...........sunt pe fugaaaaa.......cu pregatirile....dar tot nu pot sa nu intru sa va citesc si sa va pupacesc!!!!!
Am o rugaminte....fetelor Dolores are nevoie de noi....trebuie sa-i fim alaturi......!!!!!
Donia..........e in regula cu bubitele...sunt ceva normal...a zis ca daca supureaza atunci sa ne ducem iar la medic.....
Nu stiu daca o sa mai apuc sa intru sa va scriu zilele astea...vroiam sa va spun ca am fost aseara la preot sa vb de botez si mi-a zis ca nu conteaza ca e post....stiu ca unele din voi aveati nelamuriri...se poate boteza...
Pe Mark nu il va scufunda de tot...numai la picioruse si la cap...am emotii sper sa iasa totul bine!
V-am pupat pe fiecare in parte.........va iubesc!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by lory32

sa va mai intreb ceva: fetele care nu le-ati facut gauri la bebeline din spital cum ati procedat?unde le-ati facut? ca se apropie si la noi botezul si vrem si noi sa fim frumoasa cu cercelusi...

Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria ( 10 nov 2006}
poze Deliuta

--------------------------------------------------------------------------------

Noi vom mai astepta cercelusii,pentru ca asa am fost sfatuita,sa i se formeze lobul urechiusei.Am sa-i fac in jurul virstei de 5 luni si ii vom face ori la pediatra in cabiet,ca are aparat...,ori la Doraly tot cu aparat.Pooopici

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Originally posted by Yagmur

Fatima, mi-am gasit si eu timp sa ma uit la poze.. tare dulcica este fetitza ta.. si tu... si imi place cum sta la discutii cu tata...
Eu astazi, clar, am avut depresie post-natala.. dar a trecut... am plans, am cedat nervos.. dar la ora 16.00 mi-a venit o prietena si m-a scos cu Luca cu tot afara din casa.
E clar, statul in casa de peste 3 sapt, plus colicii.. mi-au venit de hac. Maine trebuie sa ajung la un notar...deci va trebui sa scot copilul afara. Eu cred ca ma voi descurca la urcat si coborat 5 etaje... TREBUIE!!!! Nu mai pot astepta inca o luna sa fac efort...
Astept sa se trezeasca Luca, dam de papa, masaj, baitza..Sab Simplex si poate dorm la noapte. Sint nedormita si nemancata de 2 zile... dar tot nu pot baga nimica in gura...
S-a trezit..am fugit...
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
poze Luca

Tie chiar iti place sa fii batuta..,sau nu m-ai crezut...si ai vrut sa ma verifici!!!Sa nu mai plingi...,ca nu este bine...,tu esti o puternica si vei putea sa cobori singura si sa urci 5 etaje...,doar sa faci pauzele de rigoare,daca simti nevoia,sa nu te fortezi...Aaaa...,de bataita ,nu ai scapat...,uite pentru ieriSi-ti dau si pooopici ,ca sa-ti treaca

Poze Dandusa

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Ce a patit Dolores iarasi?!!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Buna fetelor!
Scuze pt. greseli de ortografie dar eu scriu cu bebe in brate....nu stiu cum faceti voi ca eu nu am timp deloc.

Dia1609 Ai o fetita superba!! Si pe a mea tot Oana o cheama.

lory 32 Gauri pt. cercelusi mi le-a facut asistenta doctoritei care a venit acasa. Oana mea are o luna si nu a plans deloc desi acele erau groase, ca sa poata intra tortita cercelusului.Eu am inteles ca e mai bine cu ac de unica folosinta decat cu pistol...cica la ala doare mai tare si nu poti fi sigur de faptul ca e sterilizat sau nu....nu stiu daca e adevarat insa bebita mea nu a plans la ac si nici cojite nu a facut deloc.

Fetelor, voi cum dati calciul bebeilor. Eu pana aseara(a 5 zi) il dadeam cu seringa in coltul gurii.Aseara insa s-a inecat atat de rau ca m-am speriat.....se invinetise deja....a fost groaznic. Asa cam-am hotarat sa il pun in ceai insa trebuie sa bea toata cantitatea sa stiu ca l-am administrat corect nu?
Voi cum faceti?

Intreba cineva daca se poate alapta la febra...sora Laurei....mie doctorul mi-a zis sa nu alaptez la febra.

Si pt. ca sunt o mamica stresata mai am o problema
Fetita mea vomita laptele din san...de vreo saptamana jumate.Ma gandesc sa renunt la san, cred ca nu ii prieste...de ce il vomita?
Cand papa biberon nu vomita niciodata desi inghite ca haplea.Laptele meu e ca o zeama apoasa din cate vad eu. La voi cum e? Plus ca eu iau galactogil pt. ca nu prea mai e laptic in sani.
Bebeii vostri vomita lapticul; din san?

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare again,
Am fost afara cu Luca; de fapt, am fugit pana la notar si m-am descurcat cu el in bratze. Bate vantul tare la noi, asa ca nu ne-am plimbat prea mult.. doar cat am alergat dupa taxi.
Mirona, te vei descurca. Crede-ma ca eu am 2 maini stangi si am reusit sa-i fac baitza singura.. si Luca e inca intreg. E greu, dar nu imposibil.
Dandusa, daca poti sa ma bati si sa scap de celulita... ar fi super!!! Si DA!! ai avut dreptate.. l-am carat pe Luchitza si sintem amandoi intregi. N-am scapat bb-ul, nu a cedat operatia.. totul e bine.. si acuma ma duc sa mananc ptr 3.
Asiza, inca abuzez de colegi. Sapt viitoare ii trimit la shopping puternic... si sa imi cumpere si batista bebelusului.Merci de oferta si sa stii ca daca am nevoie de ceva te sun. Sinteti niste dragutzi. Abia astept sa iesim la plimbare cu baietii nostri. . Si ma bati si tu? Super.. la fund si pe coapte.. acolo s-a adunat celulita la greu.
Monique, bafta la doctor.
Ruxandra, si tie cu vaccinul.
Dolores, sint alaturi de tine. Haide!! Capul sus...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

uffffff... saraca grasunica mea de bebelisa nu mai eactioneaza la Sab SImplex.
AM sunat la pediatra care nu mi-a rapsuns, si din exces de zel si prorpie initiativa l-am trimis eu pe tat-su sa cumpere Bonnisan si Espumi...cumva.

Le pot administra pe ambele in paralel? Sau interactioneaza intre ele?
Sint disperata... fie-mea parca e locomotiva de 2 zile...:((((

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Venim si noi la raport. A inceput sa aiba colici din nou. Deci am inceput sa dormim iarasi de la 3 noaptea. Dupa ce urlase de la 11.
Ruxandra am socotit si scaderea fiziologica. S-a nascut cu 3.100kg si am plecat acasa cu 3.000kg. Iar acum avem 3.450kg. Am inceput sa fac altceva. Dupa ce adoarme la san, dupa 20 min de supt, ma mulg si ii mai dau cu biberonul. Poate recuperam.
Voi de cand ati pus bebelusii in marsupiu sa mergeti afara cu ei? Am fost sa imi cumpar si mi-a spus doamna de acolo ca merg numai de la 4 luni.
La multi ani pentru Adina Andreea de Raluca, Alice de Calina 73 si Oana de Dianav.

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina

Mergi la inceput